Публикувано на 04.01.2022 / 10:06

ИМА ЛИ ЕДИН ЧОВЕК ОКОЛО ТОЗИ ВДЯСНО, КОЙТО ДА НЕ Е ИЗМАМНИК?

Пресен е пердаха на Шах от 5 годишно момче, а тук не искам да гледам.

Но Кирчо е помислил за това и се е снимал с “каратист”- почтен.

Има ли един човек около…този вдясно, който да не е измамник?

Втората снимка го доказва, но ако Киро удари едно рамо, това ще падне в съда.

Димитър Илиев

Коментари 62 за
“ИМА ЛИ ЕДИН ЧОВЕК ОКОЛО ТОЗИ ВДЯСНО, КОЙТО ДА НЕ Е ИЗМАМНИК?”

 1. Умният Кокорчи: “Например конструкцията на един ТУНЕЛ ПОД Дунав (после са му обърнали внимание на глупостта и той се обадил да се промени на ‘мост над’), струвала не повече от 100 млн. евро.
  Някой ще каже грешка на езика!?
  Няма такова нещо.
  Явно Нежничкия бърка мост с тунел.
  Няма такова нещо. Ако беше грешка на езика щеше да обърка само едната дума. Или мост с тунел или под с над. А той ги бърка двете в комбинация.
  Не съм сигурен дали до този момент му е било ясно, кое за какво служи.
  И този малоумник слаботоков има фенове тъп народ 😀 Заслужавате си промяната слаботокови 😀

 2. Кокорчо и простия киро да ги чипират и да ги следят 24 часа, да не избягат с целия държавен бюджет. Заедно с любовника им спецов!

 3. ГЕРБопитеците плашат Рашков, че ще го съдят. За клевета ли, за обида ли – не става ясно.
  А юристи обясняват, че юридическо лице не може да съди за обида и клевета друго юридическо лице, защото такъв е законът.
  ГЕРБопитеците пак лъснаха с неграмотност, невежество и обикновена простотия.

  Любо КОЛЬОВСКИ

  1. Правно неграмотни адвокати няма смисъл да ги цитираш това са хора като хаджиникой които нямат едно спечелено дело 😀 Беги у лево сектант!

  2. Могат и то целия ГЕРБ че всеки може да се чуства клеветен набеден че е вземал такива пари лавина от дела срещу пияния белокост глист и ще му вземат и 12-те кенефа после ще си дриска на спокойствие в памперса които и сега ходи! Но такива заблудени като тебе вярват на някакви набедени за адвокати които нямат едно спечелено дело и е спорно как са вземали дипломи 🙂

  3. Татяна Дончева е казала, че ГЕРБ няма как да съди Бойко Рашков, защото юридическо лице не може да претърпи неимуществени вреди.
   Наистина, далеч по-ефективно би било всеки член на партията да заведе индивидуален граждански иск срещу МВР-министъра заради твърденията му, че парите от магистрала „Хемус“ са отивали в ГЕРБ.
   Членовете на ГЕРБ по статистика към 2018 г. са около 94 000.
   94 000 жалби в съда срещу клеветника Рашков ще му подействат възпитателно. А и вероятно ще имат значителна финансова тежест.
   Превантивно, да речем, като обезпечение на исковете, може да се поиска запор върху банковите сметки, 19-те имота и 12-те тоалетни на политика-милионер…Да видим после дали ще продължи да плямпа дивотии и да набеждава противниците си в канибализъм. Ето написаха го правилно но тука някакви правно неграмотни кретени каквито са масово тези уж адвокати като дончева хаджигейков и този споменатия от тебе които нямат едно спечелено дело а масови сигнали за измами като вземат пари и нищо не правят и после се крият за хаджигейков са най много сигналите може да питаш Google! за СЕСТРА галева божкова също са много сигналите и тя е известна с това че няма спечелено дело чудно е как е вземала диплома! както и другите споменати от мене. Дончева е малко по грамотна от тях но много проста 😀 Не толкова колкото простия киро!

 4. До „hahahahaha“,
  Само под тази статия имаш 13 коментара!
  Какво толкова имаш да кажеш, че не спираш да бълваш лъжи и глупости за Боко ТИКВАТА и ГЕРБ?!
  Всички виждаме и знаем, че Радев е (Рачко Пръдлето), а пък Простия Киро е лицемерен Глупак!
  Намери си вече друго занимание, а не да ни водиш тъпа агитация!
  Боко и ГЕРБ са ПОКОЙНИЦИ!

  1. ще си пиша колкото искам където искам и каквото искам а ти се радвай на тези педали 😀 Които са цяла секта!

   1. Чукча не иска да е читател, чукча иска да е писател!

    Чукча не е националност. Чукча е диагноза!

    Ражда се на един чукча шесто дете. Отива той да попълва документите за раждане: националност на бащата – чукча, националност на майката – чукча, националност на детето – китаец. Питат го:
    – Е как така и ти, и жена ти сте чукчи, пък детето – китаец?
    – Ааа, чукчата чете вестник! А там пише, че сега всеки шести на Земята е китаец!

 5. Матей 7:16-18:
  16) По плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни или смокини от репеи?
  17) Също така всяко добро дърво дава добри плодове, а лошото дърво дава лоши плодове.
  18) Не може добро дърво да дава лоши плодове или лошо дърво да дава добри плодове.

  В контекста на казаните по-горе библейски мъдрости, винаги трябва да си припомняме, че по делата им ще ги познаем.
  Ако от отворим уебсайта на президента на Руската Федерация Владимир Путин(http://letters.kremlin.ru/letters/send), ще видим, че там има директен емайл, на който всеки може да пише лично до руския президент.
  Ако отворим сайта на президента на Република Беларус Александър Лукашенко(https://og.president.gov.by/), ще видим, че там също има имейл, на който всеки може лично да пише до беларуския президент.
  Ако отворим сайта на Министерския съвет на Република България, ще видим, че господин Просто Киро няма такъв имейл. Казано с думи прости – ако някой иска лично да се жалва или да пише до господин Просто Киро, трябва да пише до имейла на някаква приемна/канцелария или до имейла на началничката на кабинета му госпожица Лена Бориславова. И те евентуално ще му предоставят изпратеното електронно съобщение. Т.е. я камилата, я камиларя…
  За сведение, дори Баце имаше личен имейл, на който всеки можеше да му пише, докато беше министър-председател.
  „По делата им ще ги познаете“…

 6. Както е открил и от двете страни брадата за крошета тоя юнак,така ще го боли главата,цели 2 седмици.Така ли се държи гард,бе? В Харвард това ли научи?

 7. Много интересно и без връзка със гореспоменатите герои, бих желал да коментирате номинираните от община Варна за рекламите. Много вероятно парите да се дадат на близки до кмета любимият греб и т.г.

 8. Бизнесът щял бил да получи един милиард и половина, според Кики. Но парите ги нямало. Кой да им ги даде тези пари тогава?
  И тази жена беше запитала същото преди 30 години.
  КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИ.
  Ама и аз имам нужда от някой и друг лев.
  https://www.youtube.com/watch?v=9oByFBpMgcA

 9. Вятърът на промяната в лицето на Просто Киро….Източват му язовир за три дни. И той отива да го…инспектира и разследва. Цара на пИара…..Така бе изкована медийната слава на промяната……..
  Днеска назначи лезбо бандитката която го каза да наглежда нинова хахахаха ебахти тъпия клоун този киро простото! А по прости са дето гласуваха за него макар че ако не бяха машините тези боклуци джендърски прокопиевски нямаше да имат и 5% както и фигуранта нямаше да иде на балотаж!

 10. Такова чудо не сме виждали вчера шапматист,днес каратист,утре явно защото е модерно ще прави лиземи опори. Цените галопират,клоун Кирчо.

 11. Трябва ли киро да почине (да не дава бог), че да го разследват за фалшива декларация?

 12. Bulgaria : 2020 Article IV Consultation-Press Release; Staff Report; and Statement by the Executive Director for Bulgaria

  България : 2020 Член IV Консултация-Съобщение за пресата; Доклад на персонала; и Изявление на изпълнителния директор за България
  https://www.imf.org/en/Publications/CR/Issues/2021/01/29/Bulgaria-2020-Article-IV-Consultation-Press-Release-Staff-Report-and-Statement-by-the-50051
  МВФ…имаме си и Директор над Премиера!?!?!? Bulgaria LTD!

 13. Щели да разследват починалите за фалшиви сертификати?!
  Трябва ли някой СИ да почине,за да го разследват за фалшива декларация?!
  Слаботоковия педерасст заедно с цялата си секта прокопиева която са масово такива е време да си ходи! докато е време до края на февруари вън! джендъри заблудени прости!

 14. Герб ако ще водят дела срещу рашков трябва да са само сутрин 🙂 Трябва да има само сутрешни дела, че на вечерните не могат да го докарат трезвен!

  1. Винаги ще им някой ибрик и гъзолизец да защитава педераса боико и да плюе по правителството което и да е.

   1. По големи от тези педераси сега няма и са цяла прокопиева секта и не само мъжете а и жените лезбо бандитки 😀 Скапан трол педераски 😀

   2. Купи си свещи че скоро ще драскаш опорните си точки на свещи ако имаш нет заблуден трол! дано промяната продължи

   3. -Вкъщи ядем само таратор, но не слагаме мляко, защото няма краставица! Запомни това трол нещастен 😀 За мене не се притеснявай мога и няколко години да ви гледам промяната докато почните да виете като гладна глутница чакали и ранени + това 🙂 Но тези боклуци джендърски няма да имат толкова месец още! и фигуранта заминава военни глупаци като фигуранта до политика не бива да се докосват че по принцкип са прости но не прости като киро простия и малоумната му прокопиева педераска секта!

 15. Всеки от ГЕРБ да заведе по едно дело срещу рашков така ще му вземат и 12-те тоалетни даже хахахах От ГЕРБ обявиха, че ще дадат под съд министъра на вътрешните работи Бойко Рашков

 16. Бесен, че са го държали до 16 часа трезвен, Бойко Рашков нападна Бойко Борисов: Взимал е 40 %
  Изчезналите милиони случайно замесения уж съдия по някакав спорт всичко води до божков но човека на божков рашков не му е изгодно това 😀

  1. Има, НАРУШАВАНЕТО НА КОНСТУЦИЯТА! Извършено от хвърчипутарника радеффи от куклата Кен ( Продуктово Позиционираното НИЩО, познато като (а.к.а) КИРЧО ЛЪЖЕЦ, Киро Харварда, Киро КАНАДЕЦА,….

   1. Менте българина Кирето, Харвардския талибанин и Канадски еничар .

  2. 15-20 години Атомните подводници на Щатите са строени от Стомана с Фалшив Сертификат за Качество НЕотговаряща на Изискванията!!! Та Кирчу от къде ИДВА???

  1. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

   Maрия, по-скоро кашкавалисимус Кольо…?!?!?!

   1. Генералисимус Кашкавалисимус Киселозеликус, призовавам Ви да се явите!!!

 17. Кирчу е като Тапата на шампанско!!! Върши работа преди другите да изпият съдържанието му!!! След Бум…никой не я търси къде се е завалила!!!Големите Пиячи знаем КОИ СА!!!

 18. Отделно парите за магистрали и една камара проекти! тази клептоманска секта краде като за последно че знае че ще е много малко време после ще бягат преди народа да ги е помел от бой! с камани и сопи! Не можаха да докажат как Борисов „краде“ по 8 млрд годишно. Сега пред очите ни изтекоха 9 млрд за месец. декември! и всичко е наред! кацаров го хванаха в корупция! кирчо го хванаха че сам е източил язовира за да си направи реклама и това с участието на фигуранта които е президент които е много зависим от прокопиевата секта които са масово джендъри!

 19. КПКОНПИ е открило наличие на корупционни практики в МЗ управлявано от Кацаров, при сключване на договори за тестовете на деца . С което е ощетен бюджета на министерството на здравеопазването, материалите са предадени на прокуратурата. Радев е кръстник на здравния фашизъм и мафията на новите изманици.

  1. Утре ще купят фалшиво положителни тестове и ще изкарат всички деца болни за ваксиниране

 20. Шахът е дърварски пиар от хора, които не знаят за какво става въпрос. Шахът има много възможности, малко строги правила и много рецепти. Шахът се води спорт точно като бягането – рутинно действие, което с тренировки вършиш по-добре. Ако шахът беше свързан с интелект, машините с просто смятане на позициите, нямаше да имат такъв успех. Така че шахматните занимания на човека от Харвард са нелепи, не е ли достатъчно, че е от Харвард или пък не? Общо взето шахът е само едно от предизвикателствата пред нормалния човек. Нормалният човек трябва да се съобразява с хиляди правила, физически закони с милиони или милиарди пъти повече комбинациии от тези в шаха, при които правилата и оценката за победа са динамични, зависят от огромни мрежи от отделни индивиди, които също не са постоянни величини. Ако шахът може да стане с едно плюс едно и условен преход, за живота се иска истинско вдъхновение, защото той не е технология, а по-скоро е изкуство. Ако в Кирчо имаше частица такова вдъхновение, нямаше да се нуждае от дърварски пиар, нямаше и да е просто Кирчо.

 21. КПКОНПИ откри данни за корупция в Здравното министерство при купуването на тестове за учениците.
  Клептоманската прокопиева секта не пропуска кражба далавера или корупция!

 22. Просто Киро го експонират като копи пейс на Боко: първо ходеше на наредени срещи с посрещачи да ги тупа по раменете, прегръща и да се снима с тях, после със заплашителен тон да разпорежда на институции, които не са му подчинени – Прокуратура, КПОНПИ, КЕВР, трето – да се прави на пишманкаратист, четвърто- Пиарите му да разпространяват стихове за него и слухове колко е близък с хамериканците…Очаквам скоро да го снимат под фикус/магнолия или по бял анцунг. Само дето Боко беше по автентичен селяк, а Просто Киро е простак с претенции без покритие.

  1. : – „Автентичен селяк“- е това ма разсмя и ми направи деня по ведър. Поздрави Полковник

 23. Този в дясно е пълен клоун. Около него са все „финансови еквилибристи“. Другия в ляво не знам дали е каратист но познавам хора, които владеят древния български стил „Чобан-лар“. Виждал съм как падат боксьори, каратисти и ММ-ци.

 24. До Мара подробната – И все пак истината е най-важна, госпожа Подробна!
  Филип Димитров – 36
  Жан Виденов – и той на толкова
  Иван Костов – около 40…..

  Забележка: Не става дума за години, а за много други качества!
  Животът ме е научил да не обобщавам по толкова елементарен начин!
  Смешно е да се преценяват хората по години.
  Пример: Левски, Ботев, Стефан Стамболов, повечето възрожденци, Моцарт и т.н. младежи, останали в нашия живот и култура.

 25. Питайте старите люлински ченгета да Ви разправят за криминалните подвизи на лицето Явор Дянков от мутренските времена. Книги могат да се напишат , книги.

 26. Брус Лий е виновен!…Откакто пренесе (и продаде) тайната на каратето на Запад, то се превърна в кич и цирк.
  /Мария рече и отсече./ 😉

 27. Най-честния човек до Киро Измамата е Румен Радев, който пък е мерзавец за сметка на това!!!

 28. Такъв Простак като Просто Киро няма. Нелепият ПР се оказва между двама доказани измамници:
  треньорът е ефективно осъден за издаване на фалшиви дипломи, а Киро Петков неосъден, но признат измамник по чл. 313 от НК.
  „Как ще ги стигнем американците“?!?
  Пълните Палячовци продължават с измамническите фокуси.

 29. След Идиотите в Брюксел и Ембасито какво да очакваме освен Пълен Идиот!!???
  Този сен-шен най много да има Прани-гащи-дан…с тази стойка и -атлетична осанка-!!!

 30. След 10 ноември повечето ни министър-председатели са около 45 годишни и се учеха на политика, но този го превърна в шоу (в цирк).

  1. Учели се ма политика…….
   Ха-ха-ха-ха!
   От други свят си ти!
   Това за възраста пък не е нукаква причина. Да напиша ли 65 велики имена под 35, някои под 30?

 31. Този педераст от долнопробна секта дал на транспортния си министър да се разхожда с синя лампа! цялата им секта прокопиева са нагли боклуци и ще видят цунами! от бой!

 32. 90 те години виснеше в офиса на Петър Христов, 94 или 95 беше на сватбата на брат му Димитър, дали е каратист не знам, но движеше с мутрите.
  Не знам дали нещо става или не става без американците, но без, СИК, ВИС и ТИМ в България нищо не се случва.
  Държава няма, има територия на Бг мафията.

 33. Ако са Нотариално Заверени дипломите Японците да го Духат!!!-каза КИ-РИЛ-сан.

  1. Те и нотариус си имат с празни страници в нотариалната книга, които ще им заверят с дата от преди канадското рандеву…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *