« Върни се назад Публикувано на 07.04.2022 / 9:49

ИМА ИСТАНА, КОЯТО СТОИ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ НАС, И ТАЗИ ИСТИНА ВИНАГИ ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА НАД МРАКА

В точката на пречупване ще има два основни компонента – истинския брой на загиналите украинци и признанието, че в държавата е бил установен нацистки политически режим.

Най-голям брой действащи нацистки паравоенни организации /над 370/ има в Германия и отпреди няколко седмици започна сложна полицейска операция за пълното пресичане на дейността им. Не случайно! Защо същестуват и кой има интерес да ги поддържа толкова години след края на ВСВ, все още няма еднозначен отговор. Това, обаче, не променя реалностите, които никак не са удобни за изговаряне от устата на европейските лидери наметнали на гърба си демокрацията, като вълци овчи кожи.

Дано си дават реална сметка за последствията за самите себе си и днешния президент Байдън, семейството му и лобистките кръгове забъркани в тази чудовищна касапница, подготвяна почти цяло десетилетие.

Същото се отнася и за лицата, които представляват днес ЕС и лидерите на национални правителства. Живеем във военни времена и днешната информация е напълно манипулирана и невярна!!! Но утре, когато всичко се освети и измеренията на престъпленията срещу човечеството станат ясни на всички, включително на слепите им поддръжници, ще бъдем изправени пред най-тежкото изпитание след ВСВ. Дано ме разбират какво им казвам и да си направят правилните изводи!

Зная много добре значението на думите агресор и жертва. Зная също кое е добро и зло. Но също така зная, че в цялата човешка история е имало милиони човешки видове, които са се укривали зад всякакви думи, а са вършили чудовищни работи. Затова не се съдят думите, а деянията човешки! Който не го знае, вече го знае.

Има истина, която стои над всичко и всички нас, и тази истина винаги възтържествува над мрака. Свидетели сме на исторически процеси, които ще преобърнат цялата човешка история и след тях света няма да бъде същия. Този световен политически ред е изчепан и в него вече няма живот.

На някои не им се иска да е така, но след всяка нощ идва ден! И това не зависи от тях.

Николай Марков

«