« Върни се назад Публикувано на 21.08.2014 / 9:16

Имаме питане – меверейският Голям Шеф да не членува в ложата на брат Стоян, известен като Библиотекаря?!

Полицай се  подпира при акция за задържане на "купувачи на гласове"Ченгеджийницата омъглява премиера, че мачка „башовете“ на изборджийски бригади, купуващи гласове за Дидо Боса.
Имаме питане – меверейският Голям Шеф да не членува в ложата на брат Стоян, известен като Библиотекаря?! Само питаме. Нищо повече. Обаче. Невъзможно ни е да предадем как се заливаха от смях по „тайното моби“ наши агенти на дълбоко прикритие в ДАНС, когато коментираха арестите на „изборджийски башове“ в Козлодуй. „Ей, ще го ошашавят окончателно Близнашки нашите, нямат жал. Набутват му комбинацията, че в Козлодуй са пипнали превантивно бригадири на купувачи на гласове, работещи за хората на Дидо Боса. Бръмчалките на Дидо наистина шетаха в Козлодуй и селата, но за евровота.“, съчувстваха на премиера читавите дансаджии.

Така се получава, когато главният секретар на МВР има възможност да манипулира новичък министър – вади стари врътки и му внушава, че и за парламентарните избори ще е така: „под индиго“.
Куките щели да прибират на караминьол мутрафони, за да реализират изборджийска „превенция“, чок пардон и прочие. Само дето Раздавачката за този вот ще минава по друга схема и паролата е – „Никакви криминално проявени в мрежите.“. Меверейците си обявяват оперативното планиране по телевиденията. Защо ли? Представяме си Дидо Боса как примира от смях… И праща доброволци в арестите… Ангел Попов-Главестия и „Мишките“ – В. Димитров, Д. Димитров и Цв. Димитров не са нищо повече от нарочени за похарчване осветени играчи на терена, за да се реализира обичайния „илюстративен потенциал“. Дидо Боса ще си го премести, гаргарят се дансаджии, които отдавна са го признали като перверзен манипулатор.
Няма как да не са впечатлени денсърите. В Специализирания наказателен съд щяло да бъде внесено искане за налагане на мярката „Задържане под стража“ за всяка от прибраните изборджийски „мишки“. А какво правим с „котараците“..? Премиерът Близнашки може да попита униформения полицай, който се е подпрял на патрулката, а иначе уж участва активно в задържането на страшните „мишки“. Местните полицаи ли не знаят, че „мишките“ са контингент за използване при пушилкови демонстрации?

Ареее – след „мишките“ от Козлодуй мятайте и „котараците“ от Борован, щото „онези котараци“ няма да посмеете да барнете.

www.bgsniper.com

«