« Върни се назад Публикувано на 19.08.2014 / 18:12

Имаме оперативна информация срещу главния секретар на МВР, че действа по избори срещу пари за определена партия!

Светлозар Лазаров„Имаме оперативна информация срещу главния секретар на МВР, че действа по избори срещу пари за определена партия!”, бихме могли да речем и ние, още повече, че не говорим на ангро. Светлозар Лазаров – „Чичовото” вместо да се прави на спец. по купуване на гласове, първо да се огледа от гела до петите, че да не стане инфекция.

След като служебният премиер Близнашки се изцепи напълно идиотски, че била заловена и разбита първата група за купуване на гласове, а това си беше пълна лъжа, тиражирана услужливо обаче от всички близашки телевизии и медии, главният секретар на МВР – Светлозар Лазаров – „Чичовото” направи дърварски опит да замаже гафа и рече:
„Срещу хората на Ангел Попов-Главестия и брат му Веселин Попов-Лунгара има оперативна информация, че действали по избори в Оряхово, Мизия, Козлодуй и др., като предлагали пари срещу глас за определена партия.”
Браво бе, „Чичовото”! Да ти имам „заловената, разбита група за купуване на гласове” по „оперативна информация”.
„Оперативна информация” – бол в МВР-то – и Цветановото, и Цветлиновото, и Металургичното. „Оперативната информация” в МВР обикновено е тюрлю-гювеч от „оперативни” „данни”, които дори не стигат за прокурорско разрешение за реализация, а камо ли за обвинение и съд.
Да имаш „оперативна информация” е едно, съвсем друго е да я прикрепиш с доказателства, а трето и четвърто е да я обявиш /групата/ за заловена и разбита.
АФЕРА също има изключително ценна „оперативна информация” за главния секретар на МВР по отношение на изборите. И какво? Да му обявим гелосаната главица за арестувана ли?
В МВР е пълно с толкова дебилни „профита”, че нищо чудно да набутат новия си министър металург да надява лично белезници на тоя и оня само по „оперативна информация”, само и само за ДА БЪДАТ РАЗЧИСТВАНИ ТЕРИТОРИИТЕ НА ПРАВИЛНИТЕ ДА КУПУВАТ ГЛАСОВЕ, и да се разлайват кучетата с „акции” срещу НЕПРАВИЛНИТЕ ПАРТИИ.
И много поздрави на Пеевски, господин Главен секретар на МВР, ако наскоро го видите.
Afera.bg

 

 

«