Публикувано на 08.05.2021 / 8:10

ИЛЧОВСКИ: БЛАГОДАРЯ НА СОФИЙСКА ГРАДСКА ПРОКУРАТУРА, ЧЕ МЕ ИЗМЪКНА ОТ ТАЯ КАША НА ТИЯ МЕРЗАВЦИ, ЩЯХ ДА БЪДА ОПРАВЕН! МЛАДЕН МАРИНОВ Е БОКЛУК!

Николай Хаджигенов пред Сашо Диков за Изборния кодекс: „…В Правна комисия им казах: Хора, правим това срещу, което се борихме. Ние правим герберска работа. Някой сяда на коляно, на бегом, и пише някакви неща и гласуваме урбулешката. Това се случи и в Комисията и после в зала. Това е герберщина, така не нормотворства. Аз затова се борих през цялото време, това е зло и не трябва да е така. И резултата с Изборния кодекс е нищо, направихме нещо като нищо….“

И още – Станислав Илчовски пред Сашо Диков:

Цялото предаване може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 11 за
“ИЛЧОВСКИ: БЛАГОДАРЯ НА СОФИЙСКА ГРАДСКА ПРОКУРАТУРА, ЧЕ МЕ ИЗМЪКНА ОТ ТАЯ КАША НА ТИЯ МЕРЗАВЦИ, ЩЯХ ДА БЪДА ОПРАВЕН! МЛАДЕН МАРИНОВ Е БОКЛУК!”

 1. хаджигенов или е много глупав, или се прави на утрепан! Ама вие толкова си можете просто!

 2. Мисля си, че всеки честен простосмъртен българин ще се почувства удовлетворен ако една воняща Тиква е с една глава по-нисък !

 3. А бе, хора, не е ли странно, че тази сутрин още не сме чули и видяли божеството-Нищожество от Банкя?
  Най-малкото да отсъди и да рече, че не познава нито г-н Светослав Илчовски, нито оня от „Градус“ – иван ангелов. Камо ли пък да е играл на карти с някои от тях, когато е бил на рождените или именните им дни. Още по-малко пък да е „решавал“ БЕЗПЛАТНО проблемите пред бизнеса на иван ангелов-пилето.
  Ама той – Мутрата от Банкя, никога не лъже. Той е самата Истина, облечена винаги в бяло.
  Припомнете си само как в присъствието на севдето, се обясняваше на Доналд Туск – председателя на Европейската народна партия и го убеждаваше, че кюлчетата злато и пачките Евро са подхвърлени от някоя дама, която го посещавала в покоите му, как му показваше чантата на севдето, в която можело да се съберат пачките и кюлчетата злато и пр.
  Какво ли ще си помисли Доналд Туск, ако сега чуе от първа ръка изслушването на г-н Илчовски пред С. Диков – поне за кюлчетата злато – подарени на Мутрата от иван ангелов от „Градус“ и от Цоло?

  1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

   Явор Божанков: Двамата изслушвани в комисията всъщност спореха кой е по-близък до Борисов, кой е ритал мач с него
   „Двамата, които бяха изслушвани днес в комисията, всъщност спореха кой е по-близък до Борисов, кой ритал мач с него, кой бил заплашван с прокурор или нещо друго. Причината този скандал да е в тази комисия е неучастието на държавното обвинение. Защото е известен факт, че главният прокурор Гешев е алергичен към теми, в които са замесени Борисов и Пеевски, а именно те са някои от главните действащи лица в тези разкази“, каза още Явор Божанков по темата“

 4. Големите рекетират големите,средните рекетират средните ,а дребните робчета са в ръцете на местните феодалчета.
  За всеки бизнес си има капак…
  Държавните служители и те си имат нива за оране – самосиндикални проверки и нарочно бездействие с цел добавки към заплатите…
  Идеална композиция в духа на ,,Разделяй и владей“…
  Ей тъй се живее в Страната на чудесата.

  Венсеремос.

  П Пис
  Партизански отряд Четвърти километър изплюска всичкия мандражийски кашкавал ,разстреля мандражиите и сега търси да види къде серат гладните…

  1. Кольо, в случая си абсолютно прав!
   Само си припомнете за живко – суджука, от който деликатес, според тогавашния главен прокурор – сотир цацаров, нито грамче не било достигнало до Мутрата бойко.
   В сравнение с изнудванията, за които говори г-н Светослав Илчовски, рекета на живко – суджука изглежда като закачка на уличен хулиган, пребъркващ джобовете на по-слабите от него.

   1. А бе и той не лъжеше приятелю !
    Ако добруджанци си отворят устите какви работи ще чуеш …
    Някои се опитаха ,ама ги сдавиха и другите се уплашиха.

 5. Живот ли бе – да го опишеш?
  Живот ли бе – да го разровиш?

  Разровиш ли го – ще мирише
  и ще горчи като отрова.
  Вапцаров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *