« Върни се назад Публикувано на 09.03.2014 / 19:56

ИЛИЯ ПАВЛОВ БЕ СВЪРЗАН С ГРУ, ЗАЕДНО ВЛЯЗОХМЕ В ЦРУ!

 

Това заяви в предаването на Мартин Карбовски един от най-добрите приятели –масони на Илия Павлов – Васил Стоев. В казаното от Стоев прозвъняха две важни неща, неказвани на глас публично. Васил Стоев заяви, че като масони 33 –степен, те двамата са влезли и са ходили заедно в ЦРУ, а Илия Павлов приживе необезпокоявано е получил американско гражданство. Това е нямало как да стане без „доброто“ на американските служби. Васил Стоев бе категоричен и че Илия Павлов е бил свързан с руското ГРУ.

Другото, което бе знаково от участието му бе, че Стоев заяви на висок глас, че едно от преимуществата да си масон с толкова висок ранг е, че можеш да посещаваш специална библиотека в САЩ, в която има изключително редки книги, в които двамата с Илия Павлов са прочели истини и факти за България, невидели публичност у нас. Достъпът до тази библиотека ставало със специално разрешение, което те двамата са притежавали с Илия Павлов.

Стоев каза още, че той има шест версии кой би могъл да убие Илия Павлов и всяка от тях може да бъде достоверна и спомена първите три – газова, конфликт с българска групировка на мутри, както и вариант Илия Павлов да е очистен от службите.

Васил Стоев за пореден път акцентира върху червен тефтер с телефони, с който Илия Павлов никога не се е разделял, и който е изчезнал. Той допуска, че може да е откраднат, но продължава да таи надежда, че липсата му говори за версия, че може Павлов да е жив.

Приживе Васил Стоев е настоявал Илия Павлов да го включи някъде, за да „завърти нещо“, но Павлов му казал да не се бърка там, където не му е работата и в далавери, и да не се тревожи за старостта си, защото когато стане на 62 години той му е подготвил нещо, с което ще го обезпечи. „Може пък да получа някой знак с СМС…“, загадъчно оповести Васил Стоев.

Afera.bg

 

 

 

«