« Върни се назад Публикувано на 09.02.2014 / 11:00

ИЛИЙЧО ЗЪБЧЕТО – ВЪЗВИСЕН ИЛЮМИНАТ? ИЛИЯ ПРОСТО СИ БЕШЕ НАЙ-БАНАЛЕН ДВОЕН АГЕНТ!

 

Един адски бъбрив масон, 33-та степен /б.р. Васил Стоев – Ампега от група „Импулс“/, при Кулезич: „ЦРУ ни инсталира тук като масонска организация. Илия Павлов също беше 33-та степен и инсталиран от Вашингтон тук. С цел да направим България по-капиталистическа…“

Алооу, антиконспираторите и Тома Неверници – що не ни обясните каква е целта на масонството и защо например в Закона за МВР се ЗАБРАНЯВА на служителите членството в тази странна, вашингтонска организация. Която назовава водещите бандити в национален план свръхразвити същества, едва ли не илюминати, които ни се подиграват в ефир.

Илия Павлов бил поданик на САЩ, добрутро!

Ами аз това го написах през 1992 г. – Илия разполагаше още тогава с няколко международни паспорта, защото изсипа 10 милиона долара във Вашингтон D.C., построи си къща и благодарните американци му дадоха поданство. Имаше и малтийски паспорт – знаете, че Малта е масонска територия от 1000 години насам, сега са под крилото на Щатите и затова им са позволени по-ниски данъци, например.

Сега тоя странен бъбривец, зовящ се масон, ми дрънка от ефира, че Илийчо Зъбчето, както му беше агентурния прякор на Павлов, е едва ли не възвисен илюминат.

Ай сиктир бе, въшльо балкански!

Знаеш ли защо Русия е забранила масонството на нейна територия? Ами защото е масонството е парекселанс подривна организация, каквито са и другите НПО-та на Вашингтонската администрация.

И защото за разлика от българите, Русия има управници, които ги е грижа за националния интерес и за националния суверинитет.

Наглецът сега ми разказва за яхти – абсолютен педерунгел, ебати. Пял на времето „Ако ти си отидеш за миг“ – продал се на чуждо разузнаване и ми говори за морал и духовност в контекста на това, че бил приятел от детинство на Илия Павлов. Щял да ни издига в други вселени. Срамота!

Илия просто си беше един най-банален двоен агент, усвояващ спестяванията на българските спестители без гаранции, без да ги връща, без дори да ни се извини.

И като благодарност американците го направиха масон, че по-лесно да му дърпат конците. А пък аверчета му по кражбите, днес ни го преоръчват едва ли не за светец.

Писна ми!

Нора Стоичкова

«