« Върни се назад Публикувано на 08.03.2022 / 1:06

ИЗЯВЛЕНИЕТО НА УКРАИНСКИЯ ВИЦЕПРЕМИЕР Е ЗА ВОЕНЕН СЪД! КОЙТО ПОДДЪРЖА ТАЗИ ВЛАСТ, СТАВА СЪУЧАСТНИК ВЪВ ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! НА ТЕБ ГОВОРЯ, КИРЧО!

Руската делегация каза нещо много важно след преговорите днес: „Войските по места не изпълняват нарежданията на командването да пускат хората.“

Тоест и те признават, че командването на ВСУ/УКР издава такива заповеди. НО! Нацбатите по места ги игнорират.

Ирина Верещук, вицепремиер на Украйна, направи изявление в което каза, че е „Неприемливо“ създаване на хуманитарни коридори към Русия.

НЕПРИЕМЛИВО????!!!!

Говорим за 30-40 км. разстояние в сравнение с други коридори, пътя е много по-кратък и безопасен.

Тези изявления потвърждават два много важни извода:

  1. Имаме 3 страни в конфликта: Руска войска, (ВСУ/УКР) Украинска войска и Нац.бати. От редовната Украинската войска се иска само да се предадат, да подпишат, че няма да воюват и се пускат вкъщи.
  2. Нацбатите или неонацистите, ще бъдат избивани. С тях разговор няма. И няма да има. Което означава, че те няма какво да губят. И ползват за заложници не само мирно население, но и части на редовната УКР/ВСУ войска, които са на място с тях. Защото тези части прекрасно знаят, че ще бъдат убити при щурм, а иначе си отиват вкъщи. И на нацбатите не им пука за никакви заповеди от никой. За тях така или иначе изхода е смърт.
  3. Изявлението на вицепремиера е самопризнание за военен съд. Тя признава, че на нея не и пука за хората или за това да спаси собствения си народ без значение как, а нея я интересува политическата страна на въпроса. Да не би случайно тези хора да се спасят в Русия и тя да изглежда добра в очите на Запада. На нея не и дреме, че има хиляди болни и стари хора за които това разстояние 30 км. е перфектно, защото някои дори физически не могат да пътуват стотици километри по страната.

Този вицепремиер много ясно показва, че хората никой не иска да ги спасява, важно е да се направи правилния медиен образ на агресора, пък ако ще всички украинци да умрат.

Тази власт трябва да бъде съдена.

Хората на Украйна не заслужават да умрат в името на лични финансово политически интереси.

И който поддържа тази власт, става съучастник във военно престъпление. Да се знае.

На теб говоря, Кирчо..

Тодор Ангелов

«