« Върни се назад Публикувано на 23.05.2021 / 7:28

„ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО“ НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ Е ВСЪЩНОСТ „ДИМНАТА ЗАВЕСА“. И НЯМА ДА „ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“ С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА „НЯМА ТАКЪВ НАРОД“

Просто служебният кабинет трябва да внуши незаконността на едни СРС-та. Та затова се размеца Гнома, както винаги, как бил сигурен, че точно 32-ма били подслушвани. Поде рефрена и служебният вътрешен Рашков, след него – служебният премиер Янев.

Последните двама се позоваха на … медиите. Медиите пък се позовават на тях.

На 11 юли ще замръкнем със Слави Трифонов – първа политическа сила (с това машинно гласуване няма как да е другояче, при това с поне 30-40 % неуспели да гласуват), Честито на чичковите божковчета и бабикяновчета.

Иначе народът трябва да си припомни как служебният кабинет Радев-1 (Герджиков) ревизира кабинета Борисов-2. И защо Радев се активира не тогава, а ЧАК когато Гешев отправи питане към Конституционния съд за разследване на президента и понятието „държавна измяна“ … И как т.нар. „нови партии“ за няма месец в Народното събрание забъркаха този буламач, предвождани от ИТН – също …

Накрая ще проумее все пак т.нар. суверен, че „изчегъртването“ на Борисов и Гешев всъщност е „димната завеса“, за да не се усети за крайната цел – трайна и дългосрочна дестабилизация на страна от ЕС.

И няма да „има такава държава“ с любезното съдействие на „няма такъв народ“ – напълно заслужено.

Аман

Бележка на АФЕРА: ТЕ не знаят и кой предложи шефа на ДНСК, одобрил барбекюто на Пацо Терасата, кой набута отново в Митниците Марашев, кой сложи човекът на МВР – Мето Антон Златанов за шеф на СДВР, кой сложи за съветник на Стефан Янев Георги Великов, кой обрече Варна на вр.и.д. „нов“ областен управител, точно за изборите, на човека на ГЕРБ Иван Портних, кой сложи и човек на Боко за шеф на Агенцията по инвестиции… Иначе ТЕ ще правят „честни избори“ и ще се борят срещу Хунтата на ГЕРБ. Едните радеви „надграждаха“, другите радеви „балансират“. „Храбри“ оловни войници на „дълбоката държава“, ашколсун.

«