« Върни се назад Публикувано на 28.07.2017 / 21:01

ИЗТРИХА ПОЩАТА НА „АФЕРА“, С ОПИТ ДА СРИНАТ САЙТА, ЗАРАДИ ДАНС МРЪСОТИЯТА С ГЕОРГИ ГАТЕВ! ЦАЦАРОВ, СПРЕТЕ СЕ, ЗНАМ ВСИЧКИТЕ МЕРЗОСТИ НА ДАНС, КОИТО ПРИКРИВАШ! ПО „ЕКОНТ“ ЛИ ДАНС ЩЕ ТЕ ИЗПРАТИ ПОСРАН ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ?!

ГЕОРГИ ГАТЕВ28 юли 2017 година. Следобед. Електронната поща на сайта АФЕРА [email protected] e атакувана от СПЕЦ. мръсни родни ръчички. Вследствие – ВСИЧКИ ИМЕЙЛИ, ПОЛУЧЕНИ НА пощата на сайта АФЕРА ВНЕЗАПНО ИЗЧЕЗВАТ! И СА ИЗТРИТИ!

Става дума за хиляди получени имейли, които сме запазили, и които се пазят за да послужат при нужда, за да удостоверят получена информация. В пощата е атакувана единствено опцията „входящи съобщения“.

28 юли 2017 година. Следобед. Паралелно с ГРАБЕЖА НА ВСИЧКИ ПОЛУЧЕНИ ИМЕЙЛИ НА СЛУЖЕБНАТА ПОЩА НА САЙТА „АФЕРА“, СЕ ПРАВЯТ ОПИТИ САЙТА „АФЕРА“ ДА БЪДЕ СРИНАТ.

Атакувани са определени публикации, касаещи мръсната поръчка на ДАНС, която заедно със звено „Антикорупция“ към СГП, сготви заместник – шефа на Бюрото за контрол върху СРС Георги Гатев.

Три от знаковите публикации по случая на АФЕРА са с блокиран достъп за отваряне от страна на читателите. При всеки опит да се влезе в тях, читателят е върнат на заглавната страница на сайта:

ЗАЩО ДАНС НАПРАВИХА МИШЕНА ГЕОРГИ ГАТЕВ. ЦАЦАРОВ, АКО ИМАШ ГРАМ ЧЕСТ, НАПЪЛНИ АРЕСТИТЕ С ВИСШИ ДАНСАДЖИИ!

ЕТО Я ЖАЛБАТА НА СЪДИЯ СВЕТЛОЗАР ГЕОРГИЕВ ДО БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС! ЗАРАДИ КОЯТО ДАНС ПОРЪЧКОВО СГОТВИ ГЕОРГИ ГАТЕВ! КЪДЕ Е НАРУШЕНИЕТО НА „ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД“, БРЕ, СПЕЦ. ГОТВАЧИ, ОСВЕН В СМЕШНАТА ВИ АГЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ?!

В ИГРАТА ЛИ Е ЦАЦАРОВ С МРЪСНАТА ПОРЪЧКА НА ДАНС & ПРОКУРАТУРА: „НЕНАДЕЖДНИЯТ ГЕОРГИ ГАТЕВ“

Заедно с тези публикаци и други две публикации, касаещи МРЪСНАТА афера на ДАНС „Георги Гатев“, са подложени на същата атака:

ЕКСКЛУЗИВНО! ЕТО КАКВО ПРИКРИВАТ ЗАД „СУДЖУЦИТЕ“! ТЕЧ НА ИНФО ОТ ДАНС КЪМ ГЕРБ ВИСОКОПОСТАВЕНИ. СПИРАНИ РАЗРАБОТКИ ЗА РЕКЕТ ОТ ИМЕТО НА „МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ“!

АМАН ОТ СЕЛСКИ /ДАНСАДЖИЙСКИ/ НОМЕРА! НИВОТО НА СЛУЖБИТЕ НЕ Е МРЪДНАЛО ОТ ПРЕДИ 1990 ГОДИНА, А ПРОКУРАТУРАТА БЕШЕ ВЪРНАТА 30 ГОДИНИ НАЗАД!

Мръсните СПЕЦ. ръчички обаче удрят на камък в опита си да сринат сайта, тъй като сайта АФЕРА не е качен на български сървър, а и има известни тънкости, които сме предприели, поради НЕПРЕКЪСНАТАТА НИ БИТКА С ХАКЕРИ, ПОДВЛАСТНИ И УПРАВЛЯВАНИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ, тънкости, които няма да разкрием.

Така със сайта каузата им е пердута, но пробиват пощата на сайта и ИЗТРИВАТ, И ОТКРАДВАТ ВСИЧКИ ПОЛУЧЕНИ ИМЕЙЛИ!

АФЕРА няма никакво съмнение, че това е дело на ръчички, управлявани от определени служители на ДАНС, КОИТО СА В АБСОЛЮТНА ИСТЕРИЯ КАКВО ОЩЕ ЗНАЕМ ЗА ИЗТИЧАНЕТО НА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ДАНС, ЗА КОЯТО ВЕЧЕ ПИСА „АФЕРА“, КАКВО ОЩЕ ЗНАЕМ ЗА ПОЗОРНОТО, МРЪСНО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ДАНС, ИЗВЪРШЕНО ОТ ЗВЕНО „АНТИКОРУПЦИЯ“ В СГП в сие с ДАНС СПРЯМО ГЕОРГИ ГАТЕВ.

Единствена АФЕРА написа в прав текст, че обявяването на Георги Гатев като „ненадежден“ в стил „неблагонадежден“, който помним от ДС, Е СВЪРЗАНО С БЕЗОБРАЗНАТА МРЪСОТИЯ СЪТВОРЕНА ОТ ДАНС, ЗАРАДИ ДЕЛОТО СРЕЩУ ВАРНЕНСКИЯ СЪДИЯ СВЕТЛОЗАР ГЕОРГИЕВ.

Всички изнесени факти  от АФЕРА до този момент потвърждават, че истерията и страха на ДАНС от това какви ПРЕСТЪПНИ БЕЗОБРАЗИЯ са вършили по това дело, включително и по СРС, са довели до отнемането на достъп до класифицирана информация на Георги Гатев и оклепването на името му по отвратителен начин.

Гатев е отсвирен. Чрез сготвянето му всички в Бюрото за контрол върху СРС трябва да бъдат сугестирани да внимават в картинката и да си седят на задниците без много да се напъват да разкриват престъпленията на спец.службите.

Освен Гатев, покрай делото срещу съдия Светлозар Георгиев нарочен като мишена е и още един магистрат, свързан с делото. Проверка пак правят от ДАНС и то пак с БЕЗУМНИ МОТИВИ.

Шефът на ДАНС – Варна Калин Кръстев е споталявен и тихомълком изпратен от службата „по лични причини“.

Единствената медия, която остро и с лице, и име, в прав текст, разкрива престъпленията на ДАНС – сайта АФЕРА е атакувана, изтрита и открадната е пощата и, правят се опити да бъде сринат сайта окончателно.

НАСРАНИТЕ ЗАДНИЦИ СА ПРИМРЕЛИ ОТ ШУБЕ И СА В ИСТЕРИЯ.

Междувременно Висшия адвокатски съвет излезе с декларация в защита на Георги Гатев.

А АФЕРА продължи с разследването си по ДАНС мръсотията, което показа, че стотвянето на Георги Гатев е КАТЕГОРИЧНО СВЪРЗАНО С ПРОВЕРКАТА ПО БЕЗОБРАЗИЯТА, ВЪРШЕНИ СЪС СРС ПО ДЕЛОТО „СЪДИЯ СВЕТЛОЗАР ГЕОРГИЕВ“.

Брилянтни източници на АФЕРА УДОСТОВЕРИХА пред нас, че прокурорска преписка е била образувана във връзка с това, че съдия Светлозар Георгиев е поискал от Бюрото за контрол върху СРС да бъде проверена законността на проведените СРС. /?!?!?!/

Преписката е била под контрола на прокурор от СГП Теодора Георгиева, която от 14 юни т.г. вече е съдия в Административен съд – София.

По същата тази преписка е било получено писмо в Бюрото за контрол върху СРС от прокурорката Теодора Георгиева и още по тази преписка е бил разпитван Георги Гатев.

В същото време АФЕРА провери, че другият посочен магистрат от ДАНС – Росен Каменов не само изобщо не е имал контакт с Георги Гатев, но и е изпратил молбата си до Бюрото за контрол върху СРС с куриерска служба ЕКОНТ!

Както вече писа АФЕРА очевадно е, че имената на Росен Каменов и Димитър Захариев са просто притурени от ДАНС за „бройка“, но истинската истерия, която ги тресе е по случая „Светлозар Георгиев“. И онова, което ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ НЕГО ПРИ ИСТИНСКА, ЩАТЕЛНА, ВСЕОБХВАТНА ПРОВЕРКА НА ИЗВЪРШЕНОТО ПО ДЕЛОТО ОТ СТРАНА НА ДАНС.

Гробовното мълчание на главния прокурор Сотир Цацаров, въпреки грандиозния скандал, за който наказателна отговорност трябва да носят както ДАНС, така и подопечни негови прокурори, показва единствено, че ТОЙ Е В МРЪСНАТА ИГРА.

МРЪСНАТА ИГРА – да бъдат потулени престъпните действия на ДАНС, да бъде притъпено Бюрото за контрол върху СРС, да бъдат запушени устите на всички, които знаят за теча на информация от ДАНС към високопоставени властници, да бъдат сринати и спрени медиите, които продължават да пишат и алармират за това.

Какво още предстои, уважаеми Главен прокурор Сотир Цацаров?

Ще ни стреляте ли? Или Пеевски и Бойко Борисов ще ни замесят в кайма за суджуци?

И като награда – по ЕКОНТ ли ДАНС ще те изпрати след година като съдия в Конституционния съд?

Къде да се жалвам, заради БЕЗОБРАЗНИЯ МУТРЕНСКИ НАТИСК ОТ СТРАНА НА СПЕЦ.РЪЧИЧКИТЕ СРЕЩУ САЙТА „АФЕРА“, КОЙТО ЦЕЛИ ДА СПРА ДА РОВЯ В ДЕЛОТО „СВЕТЛОЗАР ГЕОРГИЕВ“ И АФЕРАТА „ГЕОРГИ ГАТЕВ“?

На вас, на тези, които поръчвате музиката?

Не сте нито първите, нито последните, с които сме водили война. Да, вярно е, че всички ресурси на службите и държавата са във вас.

Но моята сигурност е в беззащитността ми. Защото Бог обича смелите.

Апропо, каквото и да се пънете да правите, престъпленията ви ще излязат на светло именно тук. В сайта АФЕРА.

Послепис: И кажи на смешниците от ДАНС, че ИСТИНСКАТА ИНФОРМАЦИЯ не получавам на пощата на АФЕРА. Да не се напъват излишно с удари във въздуха.

Веселина Томова

«