Публикувано на 12.06.2020 / 13:34

ИЗТЕЧЕ УБИЙСТВЕНО СКАНДАЛЕН ЦИНИЧЕН ЗАПИС НА БОЙКО БОРИСОВ! /АУДИО ЗАПИС!/

На пощата на сайта АФЕРА от електронна поща [email protected] се получи запис, за който се твърди, че е записан Бойко Борисов.

Ето записът:

Veselina Tomova · Скандален запис на Бойко Борисов в afera.bg

Бойко Борисов очевидно разговаря по телефона, чува се фон на чалга музика. Според източници на Афера записът е направен непосредствено преди последните евро избори.
Първоначално записът беше качен в youtube, но беше блокиран само 20 минути след публикуването му.

Записът е изпратен със следния текст:

„Бойко Unplugged!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Този запис съдържа изрази и коментари, които се отличават с откровен цинизъм и представят в цялост онова, което имаме като премиер и неговите обвързаности – такива, каквито са!“

В записа се чува как „Просто Цвета да каже „аз съм проста п@а“ и „прост съм, мама му да е@а“…, „прост съм и ми е лесно…“ и още: „… от Еврохолд на тоя да му размажа физиономията, че не съобразява с мене…“ и „…аз ще изгоря всичко…“…

afera.bg

Пълният текст на записа:

Б.Б/води телефонен разговор/.:

– Да, Да-а, разбира се. /кратка пауза/ Не.Да-а-а. Не, не , не , не, писмено не. Цвета-а-а…Не само, просто Цвета да каже: “Аз съм проста кърджалийска путка и не мога да правя разлика между масово изстъпление и геноцид. Съобразете се с моята прототия и така…И толкоз.

Това не е спешно да ме търсите. Спешно е спешно. Това е просто, казва си, че е проста жената и си кара. Когат’ си прост е лесно.

Аз сутринта три пъти, нали , им обяснявах, че понеже съм прост и не знам английски всъщност и не съм разбрал, това което ми е казал правилно и съм ги наебал зверски едни чужденци премиери. И сега като се усЕтиха, че съм им го вкарал, а аз съм се оправИл, а те са затънали, и се обаждат да ми кажат, защо съм ги…. И викам, а, бе, не е с лошо, прост съм. Нали английският ми е лош… Всъщност, аз мислех, че това искате. Мама му да еба! Язък… Ама то се набутало вече у дупарата и си се такова, и си се върти, да, и си става.

Сутринта имах случай и това и Горанов беха, Сотир, Гешев…по телефона и се смеят тихо… А аз със такова удоволствие му обяснявам на коЛЛегата немец, баварец, че вследствие на моята простотия всичкото се е случило. И после след малко на колегата унгарец и на колегата поляк.

И накрая Гешев вика: “А,бе, аз обичам да се праим на луд, ама вие, г-н премиер, май си праите много успешно. Не, бе, викам, прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен.

Аз съм от тия старите трактори, кво да му сипеш, той си пърпори и си върви.

Така че, така и кажи на Цвета Караянчева да обяснява всичко с простотията си.

Иначе-е-е, раздуйте това, че вкарах така го-о-о вкарах… . АДФИ, товааа – КФН, това кафене по Еврохолд… на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене. Това е много важно.

А това за къщата за гости как се движи…/кратка пауза/ за това сутринта аз съм го разпоредил… А виж ти на 200 къщи за гости как ще прибереме./пауза/ Да-а-а. А на Манолев ще изгори, ще му повдигнем днеска или утре обвинение. Ше го съсипа. Те са…. Аз го предупредих.

Е-е, там и кметът, кметът ще изгори. И-и, така. Но аз ще изгоря всичко… Да не изгори и Елена Йончева от тех. Един нема да пощадя от нашите. Да-а-а. /дълга пазуа/ Не, те явно..

Да, бе, да.

По БТВ не беше, ама показаха и картинките всички…/Пауза/…да, де, ама те сега като ги закачат и едните и другите, то ще вървят къщите за гости и на единия и на другия. Няма как да карат на…

Нали, това това им е проблемът. Не-е, снощи ги показвАха с цветенца, с такива работи… Показваха ги…катинарите. Ама сега съм пратил полиция. Ако се окаже, че и там като при Манолев не са ходили гости…

Изведнъж си разследваща журналистка, ама свекър ти не го разследваш. Нали-и? Не, бе, хубаво, толкова си силна разследаща журналистка, че премиера с който живееш не го разследваш и свекър ти не разследваш. Значи ти си разследващ за другите. Ебати мафиотската структура!

Всичко, което не е като моето…

 

 

Коментари 97 за
“ИЗТЕЧЕ УБИЙСТВЕНО СКАНДАЛЕН ЦИНИЧЕН ЗАПИС НА БОЙКО БОРИСОВ! /АУДИО ЗАПИС!/”

 1. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева бе обект на вулгарни коментари в скандален запис с гласа на премиера.
  Цинизмът на Бойко Борисов обаче няма граници и реакцията му на изнесения запис бе показателна за това. “Забавляваме се” написа премиера в профила си в социалните мрежи, пускайки клип с колаж от негови изказвания…
  Явно е, че представата на министър-председателя за забавление драстично се различават от представите на нормалните хора. По-страшното е реакцията под поста му, че се забавлява. Освен стотиците възмутителни коментари има много сърчица изпращани от … жени!?! Явно думите на един депутат, че 80% от хората са дебили са верни. Що за жена трябва да си да харесваш някой, който се забавлява като те нарича проста п@тка?
  Поведението на Борисов вече не учудва никого и държавните служители, медиите и дори обикновените хора преглътнаха той да ги нарича тулупи, келеши и мисирки. Циничното отношение обаче към председателката на парламента Цвета Караянчева минава всякакви граници. Първо обидите са към третия по власт човек в държавата и второ към жена, която има семейство, деца и дори внуци.
  Ще подаде ли оставка Цвета Караянчева или в името на властта ще продължи да се самоунижава? Дали докато Борисов се забавлява на нея също и е забавно? Как тя гледа семейството и децата си и как ще продължи да изпълнява задълженията си в Народното събрание? Ако има поне малко достойнство Караянчева трябва на момента да подаде оставка.

  1. Тази е гнусен службогонец и прогнило перде.Мисля ,че изобщо не мисли за оставка.

 2. КОлко хора си губят енергията да коментират и алализират един най-обикновен простак. Дори няма смисъл да четем след като видим смимката. От ден 1-ви все едно и също. Интернет пак отложи промените с още един ден…

 3. Нямам представа дали това ще стигне до неговите „колеги“ – чужденци, премиери – унгареца, поляка и бавареца. Те как ли ще отговорят и как ли ще се почувстват! Нещо повече, ако това се разпространи в Европа, дали някой от уважаващите себе си лидери, би го погледнал… незнам?!

 4. Борисов отговаря ,че се „забавлява” и си пуснал видео-колаж. С това обяснява,че записа е манипулиран и сглобен от отделни думи!! Помислете хора! Излиза, че Борисов употребява думи, като пу..ка , „“ и „прост съм, мама му да е@а“…, „прост съм и ми е лесно…“ , „вкарал на едни чужденци-премиери”….!!!! Тези думички и словосъчетания били подбрани и монтирани в записа ,като са взети от други речи на Борисов!! И Борисовци се забавляват!! Сега помислете за нивото на Борисовци и до какви идиотщини могат да стигнат!! Сигурно са прави-за тях ние сме абсолютни тъпанари!! Ами, така де, след като някои гласуват за тях!!

  1. Ти малоумен ли си бе …. записа си е тъй му върви речта че няма ко да стане…. на фона музиката си върви човека го наиграха най на края и евала на тоя дето гоне направил

 5. Фалшива новина е било, според п и к-льовците ,и защо точно сега.А бе, мамето ви да еба и подлоги,къде ще се скриете утрешния ден, него ли мислете. Живи ще ви запали народа,нищо не е забравено и написаното остава.

  1. КЪВ НАРОД , ВИЖ ПЪРВО СЕБЕ СИ НЕ СМЕЕШ ДАЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕШ С ИМЕТО СИ ВСИЧКИТЕ СТЕ ЛАЛАДЖИИ САМО ФЕИСВОЕВОДИ

 6. Това не е Борисов !!! Записът е на телефонен разговор а десетгодишният телефон на Борисов е в бодигардът му ! Разговорът е на кирилица а телефонът на Борисов е само на latinica !!! Blagodaria !

 7. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  В скандален запис Боко: “Цвета да каже, че е проста кърджалийска п**ка!”
  Това събитие от разговора касае изказване на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. То е заради арменския геноцид. Тя не позволи едноминутно мълчание в парламента за това след емоционален призив на Валери Симеонов, с мотив че съгласно правилника за организацията и дейността на Народното събрание предложения за почитане на паметта с едноминутно мълчание могат да се правят само ако са били внесени писмено в деловодството на парламента до 18:00 часа на деня, предшестващ съответното пленарно заседание, освен в изключителни случаи.

  1. На практика излиза,че те убиват без предупреждение от предния ден,но за почитане на паметта ти е необходимо специално разрешение от предния ден. Много странно.

 8. Може ли някой да „чуе“ какво се казва в началото на клира? Въпросът, който му задава човекът от другата страна на телефона.

 9. КараЦура от Кърджали какво ще каже за Вожда, Учителя и Кормчиата (на джипка)?!

 10. Аз имам видео на този разговор на тиквата.С кмета на Симитли двамата са чисто голи в леглото и си хрутуват нежно прегърнати.На масата има дебело нарязан суджук и домашна симитлииска ракия донесена от каскета.

  1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

   И нито една фурма или линия кокаин?

 11. анитке, нали съм ти казвал ,колко си ,,умна“. Ще се повторя ,,умна “ си за 9 села ПУСТИ и едно без хора. боклук безмозъчен си, и никой не може да ме убеди в противното.

 12. Някой съмнява ли се все още, че ЦАРЯТ е ГОЛ?
  Ама, наистина – съвсем гол!
  И, че не само АДФИ /Агенцията за държавна финансова инспекция/ и КФН /Комисията за финансов надзор/, за които пияната и сънлива мутра от Банкя говори в записа, но и всички други КОНТРОЛНИ ОРГАНИ в държавата, включително ДАНС, МВР, Прокуратура и пр., всъщност са днешните НЕГОВИ БУХАЛКИ, за брутална разправа с всички неудобни на властта МУ.

  1. Пропуснахте “независимия” български съд. Защото аз познавам честен човек, който беше смлян от тия комисии, оправдан от няколко инстанции на съда, и смачкан на последна инстанция. Просто защото беше шеф, който не слугуваше на герб, а на интереса на мястото, за което е назначен!
   Но това са измислици, както би казал бб! Няма такова нещо.

 13. Бойко сепаратистите в Сиатъл на които се радва Джо Байдън гледат документални филми за Анджела Дейвис -член на Ком.Партия в ЩАТИТЕ и Черните пантери…на Полицейският участък пише НАРОДЕН…изваждай ПАРТИЙНИЯТ БИЛЕТ от КАСАТА…ВЕНСЕРЕМОС…

 14. ЦАР ЦЪРВУЛ В ЦЕЛИЯТ СИ ПРОСТАШКИ БЛЯСЪК!!
  Изслушайте записа – това нещо ни управлява и решава съдбите ни! Циничен, гнусен, зъл, невъзпитан и откровено прост. От тук нататък всеки, който каже дори една дума добра за него, ще го обявя за враг на България!!! Подобно нещо е НЕТЪРПИМО И НЕДОПУСТИМО! Време е този да си ходи – не с избори, а с ритници!!!
  Гунчева

 15. Б.Б/води телефонен разговор/.:- Да, Да-а, разбира се. /кратка пауза/ Не.Да-а-а. Не, не , не , не, писмено не. Цвета-а-а…Не само, просто Цвета да каже:“Аз съм проста кърджалийска путка и не мога да правя разлика между масово изстъпление и геноцид. Съобразете се с моята прототия и така…Тя по…/2-3 думи/. Това не е спешно да ме търсите. Спешно е спешно. Това е просто, казва си, че е проста жената и си кара /2 думи/. Когат’ си прост е лесно. Аз сутринта три пъти, нали , им обяснявах, че понеже съм прост и не знам ангилйски всъщност и не съм разбрал, това което ми е казал, правилно и съм ги наебал в / 1 дума/ едни чужденци премиери.И сега като се усЕтиха, че съм им го вкарал, а аз съм се оправИл, а те са затънали и се обаждат да ми кажат, защо съм.. И викам, а, бе, не е с лошо, прост съм. Нали английският ми е лош… Всъщност, аз мислех, че това искате.Мама му да еба!Язък…/2 думи/. А то се набутало вече у дупарата и си се такова, и си се върти, да, и си става.Сутринта имах случай и това и Горанов беха, Сотир, Гешев…по телефона и се смеят тихо… А аз със такова удоволствие му обяснявам на коЛЛегата немец, баварец, че вследствие на моята простотия всичкото се е случило. И после след малко /1 дума/ на колегата унгарец и на колегата поляк. И накрая Гешев вика:“А,бе, аз обичам да се праим на луд, ама вие,г-н премиер, май си правите малко /1дума/. Не, бе, викам, /1 дума/,прост съм и ми е лесно. То нема /1 дума/ ти да си сложен.Аз съм от тия старите трактори, кво да му сипеш, той си пърпори и си върви. Така че / 3 думи/ Караянчева да обяснява всичко с простотията си. Иначе-е-е, раздуйте това, че вкарах така го-о-о /3 думи/…това кафене по Еврохолд…на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене. Това е много важно. А това за къщата за гости как се движи…/кратка пауза/. за, това сутринта аз съм го разпоредил.. А виж ти на 200 къщи за гости как ще прибереме./пауза/ Да-а-а. А на Манолев ще изгори, ще му повдигнем днеска или утре обвинение. Ше го съсипа.Те са…. Аз го предупредих. Е-е, там и кметът, кметът ще изгори. И-и, така. Но аз ще изгоря всичко… Да не изгори и Елена Йончева от тех. Един нема да пощадя от нашите. Да-а-а. /дълга пазуа/ Не, те явно.. Да, бе, да. По БТВ не беше, ама показаха и картинките всички…/Пауза/…да,де, ама те сега като ги закачат и едните и другите, то ще вървят къщите за гости и на единия и на другия. Няма как да карат на… Нали, това това им е проблемът. Не-е, снощи ги показвАха с цветенца, с такива работи… Показваха ги…катинарите. Ама сега съм пратил полиция. Ако се окаже, че и там като при Манолев не са ходили гости… Изведнаж си разследваща журналистка, ама свекър ти не го разследваш.Нали-и? Не, бе, хубаво, толкова си силна разследаща журналистка, че премиера с който живееш не го разследваш и свекър ти не разследваш. Значи ти си раследващ за другите. Ебати мафиотската структура! Всичко, което не е като моето…

  1. Човеко! направил си си труда да го „протоколираш“ тоА дръвник! Респект… но ние всичко си знаем! Иска ми се това да е мноооооого добър имитатор, но НЕ Е!
   НАШАТА СОБСТВЕНА ТИКВА Е!
   Боже, пази България!
   Защото ние не можем да си пазим!

  2. Не разбирам защо го повтаряш това вече го прочетохме.Може би от простотия

 16. спокойно минава за реплика от гангстерски филм-Ел БОКО и останалите РАЗБОЙНИЦИ…музикалното оформление е с ЧАЛГА…представям си ПРИМЛЯСКВАНЕ след отпитото уиски и дръпване от пурата …за една минимална пенсия…някъде споменава за ЦАЦО…ВЛАДИ и КАСКЕТА…да не си правят заедно ВИДЕОЧАТКАРЕ за БЕЛОТ …кой ще е СЛЕДВАЩИЯ… ОДЪРЖАВЕН…май отива на ОПГ…или АЗЪ ще ги взема тези 200 КЪЩИ…СЕГА да не е НАСЛЕДИЛ и НЕДВИЖИМИЯТ ИМОТ на ПИБ с НАШИТЕ ПАРИ…

 17. И тоя толуп го покриха като Танева. Очакваме ЗАЩО ?

  Шефът на митниците Георги Костов е с коронавирус
  Шефът на митниците Георги Костов е с коронавирусШефът на митниците Георги Костов е с потвърдена проба за коронавирус и се лекува у дома. Митничaр №1 се чувства добре.
  Инфекцията на Костов се установила след три прoби с различни тестове по негово настояване, след като във вторник той се почувствал зле и вдигнал температура.
  Тествани са служителите, които са били контактни с Костов. Засега няма положителни проби. Въпреки това, секретарки и друг технически персонал превантивно са поставени под домашна карантина.
  Централата на митниците няма да се затваря, сградата е дезинфекцирана, но ще се спазват всички противоепидемични мерки.

  От Булнюз

  1. имаше сривове на сървърите на митниците …след рестартът някои инфо…изчезва или се заменят…сега направо затваряме централата…но някой може и отвън да преработи данните вътре…

 18. Слава и почит към всички тия дето ръкопляскат , гънат и се хилят на простотиите Му . Поне се радвам , че не съм от тях ……………….. жалките мастии за някоя пара !

 19. Аз съм проста кърджалийска п.тка, това вменява Боко на Цветето. Така я преценява, и правилно. Ама и той е един простак, здраве му кажи. И си го признава. А че е той, той е – гласът е неговият, мънкането и речникът също. Пак ще го неглижират, или ще се втурнат да издирват кой е направил записа. За да го обесят на мегдана. Това го могат.

  1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

   Изслушайте записа – това нещо ни управлява и решава съдбите ни! Циничен, гнусен, зъл, невъзпитан и откровено прост. От тук нататък всеки, който каже дори една дума добра за него, ще го обявя за враг на България!!! Подобно нещо е НЕТЪРПИМО И НЕДОПУСТИМО! Време е този да си ходи – не с избори, а с ритници!!!
   Елена Гунчева

 20. И този индивид е 11 години на върхов пост в България. За съжаление. Всеки народ си заслужава управниците. Българите не можем да разберем, че политическата ни класа е ярко потвърждение на това, какво представлява българската народопсихология. Българската политическа класа е образ и подобие на българският народ и докато не разберем, че като народ трябва да се обърнем към морала, почтенността, любовта и състраданието, то и дотогава ще продължава и нашето маргинално съществуване…

 21. Представям си Кара Янчева как е зяпнала с уста докато слуша бат си Бойка как я рисува с думи.

 22. Anitka Nikolova
  Борис Маринов

  🙂 Разбира се, че е пред мен. За пред вас – с полираните мозъци, е Афера и Веска Простакеска. Когато не можеш сам да мислиш и да осмиляш нещата – ще слушаш и попиваш това, което ти казват Сульо и Пульо.

  АНИТКЕ точно СУЛЬО говори на ЗАПИСА

 23. Такъв нагъл, нарцистичен примитив може да бъде само и единствено Той.

 24. Ето какво платихме вчера с държавни пари чрез влизането на ББР в капитала на Първа Инвестиционна Банда #ФалираЛиПИБ Споделяйте да се знае!

  Лондон – апартаменти в най-хубавата сграда на Кенсингтън 134 срещу Хародс. Има японска градина около 500 кв. Там по един двустаен апартамент имат Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев. Всеки от тях струва по 4 млн. паунда.

  Пръскане против хлебарки
  Испания, Марбея – 1,8 млн. евро за тристаен апартамент в Кемпински Естепона в крилото за собственици.

  Le Rêve в Дубай, в най-скъпата сграда – апартамент за 6 млн. евро. Обзавеждане от Fendi като за Версай – 700 000 евро.

  Палм де Джумейра в Дубай – къща за 5 млн евро. Garden House на Ивайло Мутафчиев.

  Hi-tech къща в Бояна, само ремонтът е за 2 млн. евро. Стени, които се местят с поглед. Прозорците се затъмняват с махане на ръка.

  Картини от Моне, Реноар и др. за 20 млн. евро.

  Нов самолет за $ 52 млн. Gulfstream 550 купен от Атланта от централата.

  Яхта за 14 млн. евро (на снимката)

  Биволъ следи движението на всичкото това имане. Когато изринем кочината, а това неминуемо ще се случи, на базата на нашите данни ще тръгнат искания за конфискация. Но тогава Гешев, Цацаров, Буда и двамата хубавци ще са при Бай Ставри.

  А засега, народе прост, плащай. Плащай и не мрънкай! И депозирай, депозирай в ПИБ, защото апартаментите и яхтите искат поддръжка.

  Биволъ

 25. Този, който е записал това има още много…. Цецкооооо, почистиха те и се задейства ли скъпи? 😀

 26. Това е запис от Цецомобила явно обикаля снове по тъмни доби м-у Банкя – с. Иваняне – Бистрица
  А вчера уволниха некъв служител на Д. А. Р за издаване на „държавна“ тайна

 27. Тиквата се възмущава от Йончева – ебати мафиотската структура – всичко разследваш, само премиера с който живееш не разследваш и свекъра си не разследваш. Тоя е трябвало да отиде в цирка, там щеше да е много по-полезен и безвреден.

 28. Имало е простаци-управляващи България, ама такъв простак-управляващ като Мутрата на мутрите, не е имало!!!

  1. Шапка им свалям на кукловодите ! …. Отличен избор ! …. Интересно ми е , кои са били другите 3-4 които са били „подготвяни“ за тази роля ….. Нооооо, който го е открил и „подготвил“ си заслужава ордените и медалите както се казва !!! …. Нямало е как да се намери по-подходящ дръвник от тоя за ролята му в „прехода на прехода“ !!! След него 200 години българският народ няма да си помисля за нищо друго освен за социализъм и партията-майка !

 29. 15.06.2020
  От 12:00 ч
  Пред Народното събрание!!
  Национален протест за оставка на цялата сган!!
  Иде Видовден и цялата сган е време да си плати!!!

 30. Ако нацията не се противопостави днес, утре ще бъде късно!
  От утре винаги можем да осъмнем с ново извънредно положение без никакъв повод. Кой може да ни гарантира, че то някога ще бъде премахнато цялостно? Особено ако управляващите имат и правото да цензурират и наказват всяко недоволство, а в същото време всички силови структури са под пряката им власт. С ускорена крачка България върви към тотална неофашистка диктатура и управляващите дори не се опитват да прикриват вече това. Българската общественост по света и у нас, опозицията, медиите и всички, които милеят за страната ни, са длъжни да дадат категоричен и решителен отпор на тези действия. Загубим ли докрай свободата си, няма никаква гаранция, че някога отново ще я имаме, а нима тя не е най-ценното на този свят?

  1. Цесекар, много си прав! Само СЕГА имаме реален шанс да обърнем играта!
   Народа трябва да разбере, че Извъредното положение ще се продължава до безкрай – докато НЕ СЕ НАПРАВЯТ МАСОВИ ТЕСТОВЕ (уж за някаква корона) на ВСИЧКИ!!!!. Но всъщност това не са „тестове“ а инструменти за анализ на био-данни!!!! Тази „криза“ е изкуствено създадена и поддържана с цел да се свалят био-данните на всички. После – ваксина с нано-чип. Това НЕ Е КОНСПИРАЦИЯ! Моля ви, гледайте това видео и документите, за които ви слагам линк!
   https://www.youtube.com/watch?v=aIF_gzfH5XQ

   https://www.garant.ru/products/ipo/prime/doc/91853/

   Боко е само изпълнител на команди. Диктуват му как да ни продаде. Гражданите на една страна са новата „стока“, новият „актив“, с който търгуват!!!!
   Моля ви бе хора, събудете се!!

 31. НЯКОЙ МУ ПРАЩА НА БОКО МНОГО „ГРОЗЕН“ НИШАН …….. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ЧЕ ТОВА Е САМО 6 МИНУТЕН ЗАПИС …………….. А КОЛКО ЧАСА, ДЕНА, СЕДМИЦИ ЗАПИСИ ИМА …. И КАКВО ИМА НА ТЯХ !!!!!!!! ……….. БОКО САМО КАТО СИ СПОМНИ ТОЗИ ДЕН С КОГО КАКВИ ГИ Е ГОВОРИЛ ЩЕ МУ СЕ ВДИГНЕ КРЪВНОТО 300/200 ……

 32. Записът явно е оригинален, вероятно човека си е пийнал вечерта след работа и са му звъняли да го безпокоят заради простотията на останалите от Шайката, в случая конкретно на Караянчва. От тая трънка заяк няма да излезе, но явно някой го предупреждава, че има архив с много от разговорите му от последните години и те евентуално могат да се появят по медиите.

 33. Ненчо Балабанов не е чак толкова добър. Явно „нещото“ от записа е леко омаяно от домашната шльоковица, дето вари в казана до зайчарника, дето е до дувара с бра’дчеда.

 34. …,,puntag,,na tova koeto e dochuval,,na parkinga,,pred Hotel,,Orbita,,/,,Ajax,,..Nikoga ne e bil,,na nivoto,,na tezi,koito imaha,,ofisi,,tam..,,bramchalka,,..na Pashata..i Madgo..

 35. Записът звучи ясно ако се пусне през WinAmp и в конфигурацията където е еквалайзера се премести баланса наляво или надясно. Иначе като съдържание – нищо съществено.

 36. аз ще изгоря всичко…“…ами че ти изгори цяла ДЪРЖАВА…този и за пожарникар не става …ПИРОМАНИСТ…а речникът му е…да 1ба прозт…прозта…п1тка…джитка…опраскъ…с кодовото име МАНГАЛ-10 НА ТРУБКАТА…

 37. Цветето нещо се оказва несложна? Хахахаха, тия са истински цирк от първият до последният…

 38. Не става въпрос за Евроком в записа, а за Еврохолд. Дружеството искаше да купува ЧЕЗ миналата година и КФН му почна проверка, защото се търгува на борсата.

  1. Методи Бачев го оправих минала седмица по бързата процедура с „МИШОБИРОСВАНЕТО-ВАНЬОТАНОСВАНЕТО“ ..Сега ще се специализират в новата процедура „ГЕОРГИКОСТОВИРУСВАНЕТО-ГЕОРГИКОСТОДЖИРОСВАНЕТО“

  1. И какво от това? „Пекинската патица“ от „Проста п…..а“ е станала Доктор на науките или ръсещия тия вулгаризми и простотии е променил речник и поведение? Преди няколко дена една дама в този сайт – Мария, остана недоволна от моя изказ, по тема породена от поредната наглост и цинизъм на Хунтата, но казаните от мен думи оттогава важат и днес. Но, няма да ги повторя. Само ще кажа – има управления, които не трябва никога да си отиват с избори!!! Сещам се за една снимка на Дучето, след краха на фашизма. Ето, така трябва да си отиват извергите, унищожаващи собствените си народи!

   1. Г-н Гунчев, това беше намек, написан със симпатия. Изразявайте се, както желаете, моля!

   2. Мъртви и обесени с краката нагоре. Тиквата Борисов и гъзолизците му само това заслужават

  2. От 2015 г.ли е пекинската патица, председател на НС.Чуваш ли се изобщо.

 39. Е това е нивото на Шибаняка от Банкя.
  Нема втори такъв простак като тоя мишок.

 40. Невинни жени лежат по арестите. Дотам го докарахме. Жени, осъзнавате ли го това?!

  1. ДА, прокуратурата се е превърнала в инструмент за ТОРМОЗ на всички, които си позволят да кажат нещо срещу Тиквоча! Дори и жени преследват! Бахти! Само Боко ли има право да говори каквото мисли (в случая цинизми)????
   !!!!!
   !!!!!

 41. Къв Ненчо, кви пет леа, кво успокоение?! Тая пасмина трябва да бъде изрината от лицето на земята. Докато ги има тия ще ни е срам да се наречем Българи. Всичките на ешафода!!!

 42. Хора БЪЛГАРИ, хайде да се поспрем!
  ПУСНАХА НИ ПО НАНАДОЛНИЩЕТО и нищо не виждаме.
  И има опасност да допуснем големи глупости.

  Предлагаме да се УСПОКОИМ всички.
  Само при спокойствие може да взимаме РАЗУМНИ решения, а НЕ да се водим по емоциите!!!

  Като на един от най-интелигентните народи в света – ние българите да се поспрем за малко!
  Разделението не ни помага, никак!

  1. Ние, премиерът ясно се изрази „Аз съм прост и вие сте прости!“ Не смей да оспорваш премиерското становище, че ще станеш клиент на прокуратурата в скоро време.

  2. Ние, вие, кои по-точно? С тия боклуци от ГЕПИ се разделям с удоволствие.

 43. На онзи от Банкя ще му размажа халката , поне 6-7 пъти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *