Публикувано на 17.10.2019 / 13:41

ИЗРАЕЛСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ „CANAL 20“ ПОТВЪРЖДАВА В ТУИТЪР ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ С ПОРТНИХ В ХАЙФА, ИЗРАЕЛ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

След като първа АФЕРА в свое разследване извади на показ безобразния огромен скандал с пиянските изцепки на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних в Хайфа, Израел, и след като менторът му – премиерът Бойко Борисов отказа да коментира скандала, и след като се скри и пришпори пиарите на Портних да се оправят, а те измъдриха едно абсолютно идиотско „опровержение“ – виж тук!:

16.10.2019 / 18:07
ЖАЛКИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ! СЛЕД СМС- И ОТ „АФЕРА“, БОРИСОВ ПУСНА МАШИНАТА ЗА ЧИСТЕНЕ НА НАСРАНИЯ ЗАДНИК НА ПОРТНИХ! А ПОРТНИХ ИЗЦВЪКА БЕЗУМНО „ОПРОВЕРЖЕНИЕ“!

Ето сега безапелационно ПОРЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ИСТИНАТА ЗА СКАНДАЛА В ИЗРАЕЛ С ИВАН ПОРТНИХ, КОЯТО РАЗКРИ „АФЕРА“!

Официално съобщение на израелска телевизия Канал 20 (в Twitter) потвърждава дипломатическият скандал с Иван Портних в Израел през февруари 2018 година!

Canal 20: „Дипломатически инцидент: Кметът на Варна беше пиян по време на официално посещение в Израел и според свидетелски показания той постъпи позорно и тормози работник в хотел, където е отседнал“…

Израелската телевизия Canal 20 има около 198 000 почитатели на страницата си във Фейсбук и 8000 подписани за youtube канала им.

ИЗРАЕЛСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ „CANAL 20“ ПОТВЪРЖДАВА В ТУИТЪР ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ С ПОРТНИХ В ХАЙФА, ИЗРАЕЛ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!Ето и линк към сайта на израелската телевизия Canal 20:
https://www.20il.co.il/vod/

Ето и доказателството, че още когато ГЕРБ кметът на Варна Иван Портних е безобразничил в Хайфа, Израел, израелската телевизия Canal 20 е публикувала в Туитър пост от новината!:

ИЗРАЕЛСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ „CANAL 20“ ПОТВЪРЖДАВА В ТУИТЪР ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ С ПОРТНИХ В ХАЙФА, ИЗРАЕЛ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

ИЗРАЕЛСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ „CANAL 20“ ПОТВЪРЖДАВА В ТУИТЪР ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ С ПОРТНИХ В ХАЙФА, ИЗРАЕЛ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

 

Ето линк към въпросния туит от февруари 2018. Под него можете да прочетете преводите на коментарите:

Оригинални коментари под туита и преводи на английски и български. Няма как да е предизборно след като се е случило преди година и половина:


Diplomatic incident: The mayor of Varna was drunk during an official visit to Israel, and according to testimony he acted disgracefully and harassed a worker at a hotel where he was staying
Дипломатически инцидент: кметът на Варна се напил по време на официално посещение в Израел


How do you say „hey, bird“ in Bulgarian?
Как се казва „хей пиленце“ на български?


Lucky for not closing you down so we get the new, most important and interesting relevant in real time
За щастие не успяха да ви свалят, така ние имаме най-важното и най-интересното в реално време.


Did you take the cantor response?
Получихте ли отговор от кантората?


No doubt, today’s hot story
Без съмнение днешната гореща новина


Well done, the mayor is not a diplomat.
Добра работа. Кметът не е дипломатическа фигура.


Good to be banished immediately. Despicable and delusional behavior that does not respect the mayor’s status.
Хубаво е да бъде прогонен веднага. Откровено и заблудено поведение, което не зачита статута на кмета.

АФЕРА НЕ ЛЪЖЕ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“ ВСЕ Е ВЯРНО!

ЛЪЖАТ ГЕРБ КМЕТА НА ВАРНА И КАНДИДАТ ЗА НОВ МАНДАТ ИВАН ПОРТНИХ И МЕНТОРА МУ БОЙКО БОРИСОВ, КОЙТО ПЪК НЕ СМЕЕ ДА СЕ ОБАДИ!

Afera.bg

Коментари 16 за
“ИЗРАЕЛСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ „CANAL 20“ ПОТВЪРЖДАВА В ТУИТЪР ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ С ПОРТНИХ В ХАЙФА, ИЗРАЕЛ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!”

 1. Леко ми се повдига от толкова много на брой снимки на една и съща тъпа и нагла муцуна. Силно ми се повдига от фактите, изложени по-горе. Те са неопровержими и допълват „прекрасната“ репутация на България по света. След изстъпленията на хотелиери и ресторантьори по нашето Черноморие срещу израелски туристи, дошли да им изсипят една торба пари в смрадливите джобове, ето че и официалните ни лица се излагат като кифладжии. После – защо намалявали туристите. Защо ни смятали за животни, за примитивни балкански субекти. Защо не ни бръснат за слива. Защо се смеят на големците ни. Защо се подиграват на България и я наричат Вулгария.

 2. Баце ИМА ПАРЕ!!!!! ПА ,ЧЕ КЯРИ . сО паре се кяри ! А не с драсканици у АФЕРАТА!!!!!!

 3. Този е едно просто момченце, но самозабравило се от власт момченце…
  Ако, сте едни истински Варненци, айде бре, счупете му крилцата на това идиотче на идващите избори..
  Ясно е , че ГЕРБ манипулира изборите, обаче това е до някъде…, ако хората масово гласуват против и бог не може да попречи на този вот……

 4. … боко отново ще фалшифицира резултатите от изборите и в София и Варна отново ще спечели … !

   1. И двамата ,писали по горе сте прави,знаем го всички,но защо не се вдигнем всички по призива на г-н Раденков,и свалим шаѝката -герб,какво чакаме,наясно сме с спечелването на ,,избори“, В продължение на 10 години ,нима не се убедихме ,как се ,,печелят“, чрез фалшификации. Надигаѝ се народе,сега е моментът,да се свали проклетата шаѝка герб, тези които вкараха страната ни в блатото,за свое лично забогатяване, а народа мизерства,гладува и боледува и съответно умира. Е какво чакаме,няма коѝ да ни спасява,освен ние самите да се спасим,от изедници ,крадци и предатели народни.

 5. Разбрахте ли българи, че участието в изборите ни този път е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО… 60%-70%…гласуване за когото искате…нека преброим колко са мислещите и разумни българи живеещи в кочината, и какво заслужават….никакво ходене за гъби , отровни са…?

 6. Само едно нещо да доуточня за Afera.bg: Ползвайте достоверни преводачи директно от иврит на български, а не от иврит на английски и после на български. Във Варна и в България има предостатъчно говорещи иврит хора, които биха помогнали съвсем безкористно за такава разобличителна кауза…

  1. Проблемът е, че голяма част от еврейската общност във Варна се страхува да застане с името си по случая.

  2. А!!! И преводача на Гуглето си е напълно достатъчен..
   Да разбереш, че Партенката лъже, че на тази дата въобще не е бил в Израел..
   ( А и кат си спомни човек как за водопада и срутището на кръговото, той обявяваше за злоумшлен злепоставяш го монтаж..)

   1. TOZ MOMAK,NE STOESHE LI ,,PRAV,,PREDI 20/TINA GODINI V,,SHVEDA,,DO MASATA NA BACATA I ILIJA…,,NA POVIKVANE,,V BARA,OT JANKO D/SKI..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *