Публикувано на 27.10.2021 / 10:53

ИЗОЛАТОР ЗА ЗДРАВИ. ПОСЛЕ КАКВО СЛЕДВА, ИЗОЛАЦИОННИ ЛАГЕРИ ЗА НЕВАКСИНИРАНИ?

Много интересни противоепидемични мерки започнаха да се пръкват в главите на политическите полубогове. Сами ли ги измислят, диктуват ли им ги, но най-новият бисер на грижата за човешкото здраве е „локдаун за неваксинирани“. И това се случва заради заболяване, от което за 2 години са се заразили около 580 000 души (в едно с фалшиво положителните и дублирани проби) от общо 6 милиона налично в страната население.

На останалите 5,42 милиона от Ковид пандемията не им се е случило нищо друго освен институционален тормоз, дискриминация, лишаване от човешки права, загуба на работа и доходи, обедняване, социална изолация, ограничаване на достъпа до образование, здравеопазване, култура, нагнетяване на страх, агресия и омраза, медийни манипулации и пропаганда, цензура и заклеймяване на инакомислието и на мисленето изобщо, злоупотреба с власт и репресии срещу несъгласието с ограниченията на свободата.

Не го виждам баланса между вреди и ползи в името на обществения интерес.

На този фон 1,4 милиона са се ваксинирали – кои по убеждение, кои по необходимост, кои под натиск или принуда, кои от страх, кои независимо, че са преболедували. След почти година ваксиниране, вече е безспорен факт, че ваксините не предпазват от заразяване, боледуване и разпространение на коронавируса, макар да бяха „сигурни“ тези ефекти. Остана сал едно обещание – по-малко да се мре.

Казват ни, че ни пазят от Ковид. Но няма как да не се пита човек, с такива „гениални“ мерки, кой от кого ще бъде пазен: здравите от болните или обратното, преболедувалите от непреболедувалите или обратното, ваксинираните от неваксинираните или обратното. Като гледам съотношението в броя на последните, май щетата ще е по-малка ако наложат локдаун на ваксинираните и да се свършва с тази истерия.

Изобщо някой от нещо ще бъде ли предпазен или хората ще бъдат репресирани докато бъдат пречупени, докато спрат да се съпротивляват и да се борят за правата си? После какво следва, изолационни лагери за неваксинирани и триумф на … на кого?

Антония Първанова

Коментари 23 за
“ИЗОЛАТОР ЗА ЗДРАВИ. ПОСЛЕ КАКВО СЛЕДВА, ИЗОЛАЦИОННИ ЛАГЕРИ ЗА НЕВАКСИНИРАНИ?”

 1. Абе говеда, вие да не би да считате, не знам кой си Беков, шеф на кръчмарите в Бг, за най-големия експерт по КОВИД, че да дава постоянно акъл какво да се прави по пандемията?

 2. ..ГЕРБ Е,,В ДЕЪСТВИЕ,ОТ 2 МЕСЕЦА …ВЪПРЕКИ,,МЕРКИТЕ,,ЗА,,КОВИД,,И,,КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ,,ХОРА НА ,,ЗНАКОВИ ЛИЦА ОТ БИВШИТЕ ,,ГРУПИРОВКИ,,ЯХНАЛИ МОДЕРНИ МАШИНИ,,КУПУВАТ ЛИ КУПУВАТ,,,,ОБЕЩАВАТ ЛИ И ПРЕДУПРЕГДАВАТ,,…ОТ СОФИЯ ДО С.КУЛАТА…,,ГАРДИРАНИ,,ОТ МЕТО /МВР/ТО И ХРИСТО,,НОСА…С,,ОТВОРЕНИ УСТА И ГЪ!ВЕ ,,СА БИВШИ МИТ.СЛУЖИТЕЛИ,,ИЗГОНЕНИ ,,ПОЛИЦАИ И,,РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ,,/НАЙ/НА ДАЛАВЕРА СА,,ЗРЪНКОВЦИТЕ,,..АЛО,РАШКОВ!

 3. Тези мръсници не се спират пред нищо. Няма да спрем и ние! Моля, репоствайте линка по-долу! Това е израелски документален филм на жертвите на ваксината. Има субтитри само на английски, но за повечето се надявам да не е проблем да го разберат. The testimonies project – the movie – https://rumble.com/vn212d-the-testimonies-project-the-movie.html
  Залейте през туитъра акаунтите на тези изроди от телевизиите, на политиците. Не ги оставяйте, както те нас не спират да ни тормозят. Нека да ги цакаме с техните методи. Ние сме 90 процента неваксинираани и здрави все пак…. Репоствайте!!!!

 4. Целта е да ни оставят без пари. Това е основната цел. От там да фалират държавите и да предложат след като не можем да си плащаме сметките да ни предложат единият базов доход и да се откажем от частната собственост с което ставаме техни роби. А това е нещо страшно!Спомнете си какво са правили с робите,убива ли си ги когато им скимне на господарите,щом не изпълнят някоя тяхнаприщявка!И особено,ако не са послушни!

 5. ПЛАНдемията върви с пълна сила, докато не ваксинират всичко живо и не променят глобалната парична система.

 6. Триумф на новия световен ред.И защо тръбят ,че са ваксинирани 2 милиона и 700 хил. души или това са броят ваксини,които са използвани,на някои по 2 -3,а всъщност гордите притежатели на зелени паспорти са само милион и 400 хил?Няма какво да се залъгваме,тия нищожества няма да се спрат пред нищо за да изпълнят заповедите от Брюксел.В Гърция и Румъния сгърчиха хората безобразно,терор като за световно,малко да се напънат и ще го направят и тук.И все пак спазват технологията на постепенна ескалация на напрежението.Винаги заплашват предварително с нещо,което бездруго възнамеряват да въведат,като се оправдават с небрежност и непокорство на населението.Радев навярно е разбрал,че ще пропадне на изборите може да ги отмени заради митичната четвърта вълна,досега му се разминаваше без сериозни протести и вълнения,но нещата отиват натам.

 7. Въпреки че ваксините срещу COVID-19 бяха рекламирани като безопасни и ефективни от медиите, много здравни работници отказват да ги приемат, а тези, които открито говорят за притесненията си, биват цензурирани от големите технологични компании или стартират своите платформи.
  Някои медицински сестри и лекари отказват задължителната ваксинация, дори ако отказът им ще им струва работата.
  Health Care Workers Speak Out on Why They Would Rather Lose Their Jobs Than Take a COVID-19 Vaccine
  https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/health-care-workers-speak-out-on-why-they-would-rather-lose-their-jobs-than-take-a-covid-19-vaccine_4065164.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2021-10-26&mktids=4393bd947bd545e31711ca61f8cf4867&est=I3z%2FhRfOdpEkGEl%2BMPIawonqG8Zyb%2BMM7u9wBuFLQy6aPGLbg4Kxb88%3D

  Despite the COVID-19 vaccines having been promoted as safe and effective by legacy media, many health care workers are refusing to take them, and those who openly speak out about their concerns get censored by Big Tech companies or kicked off their platforms.
  Some nurses and doctors are refusing vaccine mandates even if their refusal will cost them their jobs.

 8. Всички се подиграват с това че в С.Армия през ВСВ на войниците им давали вотка а КУЛТУРНИТЕ германци англичани и американци ползвали ПЕРВИТИН…така наречените АМФЕТАМИНИ !!! Вотката срещу ДРОГАТА!!! Тази лекарственна МАНИЯ стигна АПОГЕЯ си с КОРОНОепидемията!!! Да се лекуват ЗДРАВИ ХОРА!!!

 9. Припомням едно много важно видео, което потвърждава сега случващото се:
  Видение за Последното време од Дейвид Уилкерсън, качено от Lazar Tonov преди 7 год.
  Видеото е 3 часа 43 мин, гледали са го над 800 хил, на български е синхронизирано. Аз вече 3 пъти съм го гледала.

 10. Това, което мислят няма да се случи, но гражданската война е в кърпа вързана и либералните сатанисти ще получат това, от което най-много ги е страх, защото няма да бъдат защитени по никакъв начин, и няма къде да се скрият.

 11. В едно интервю преди началото на т.н. пандемия, доцент Кунчев изрично говори и натъртва на това, че епидемия може да се обяви единствено ако болните са 200 на 10000 човека население. По новите разчети това е 2000 на 100000 човека. Какво обаче правят в момента. Очаква се пълен локдаун при достигане на заболеваемост от 1000 на 100000 човека. Това според думите на доц. Кунчев от преди две години не е основание дори за обявяване на епидемия. Защо така изведнъж критерия се промени така драстично ? С какво този вирус е по-заразен от обикновения грип?

 12. В заглавията на филмите от сагата Междузвездни войни заместете джедаите с неваксинираните, а империята или ситите с квото наум ви дойде и ….

 13. Поздравления за Др. Първанова. Това че лекари като нея, били доста на високо и доста навътре в делата на Фармамафията, говорят така – дава надежда ! Има солидни сили на светлината и доброто , които противодействат на този развихрил се сатанизъм ! НЕ СЕ БОДЕТЕ ! Съпротива !

 14. Този тип хора/коментиращите всевъзможни неистини/ трескаво ги вълнува единствено дали могат да нахлуят във фитнес клуб и да беснеят в заведения, наречени нощни клубове и дискотеки. Това е масовизирано безумие, което не може да се управлява политически, а само с дисциплинарни мерки. Които все още се бавят заради страха на политиците.

 15. Ние живеем в този казан на лоши чувства и уникална мнителност с производство на версии за нашия живот, които са смайващо глупави.

 16. Искам да знам-в коя телевизия по света РАЗНИ НЯМАЩИ РАБОТА БИЛО ЛЕКАРИ,БИЛО ВРАЧКИ,БИЛО ЕКСТРАСЕНСИ ОТРИЧАТ ВСИЧКО-МОЛЯ корегирайте ме-и защо всички които плюят вдъхновяващо защо когато отиват в чужбина си правят писиар тестове И ЗАЩО ДРАГИ НЕ КАЖЕТЕ НА МИГРАЦИОННИТЕ ВЛАСТИ В ДЪРЖАВАТА В КОЯТО ПРИСТИГАТЕ ЧЕ НЯМА ДА СПАЗВАТЕ ТЕХНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ-Но понеже в БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ СЕ БОРИ ЗА ПРАВА, А ЕДИН НЕ ЧУХМЕ ДА КАЖЕ ЧЕ ИМА И ЗАДЪЛЖЕНИЕ-защо в чуждите държави не плямпате за права, а се навеждате и мълчите като сливи-по коя западна телевизия от сутрин до вечер ИЗДОКАРАНИ ХОРА говорят за свобода като имат пълната свобода да храчат по цял ден-ами опонирайте на другите държави и им кажете да си гледат работата-всички телевизии са станали ХАЙД ПАРК-и всеки си уплътнява времето-ДА КИПИ БЕЗПОЛЕЗЕН ТРУД

  1. Ами оди при събратята си олигофрени в чуждите държави, бе олигофрен…

 17. Чудесен коментар!
  Данните за заразените наистина показват колко „опасен“ е този вирус.
  Поредният тип грип, но Световните конспиратори съсипаха живота на много хора!
  Не, на истерията Ковид – 19 !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *