Публикувано на 16.11.2021 / 11:27

ИЗОБЩО НЕ ИМ ГЛАСУВАЙТЕ! ДА ВЪРВЯТ НА МАЙНАТА СИ! ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ НАИГРАЯТ ТРИ МЕСЕЦА ПРОДАДЕНИТЕ ПРОДАЖНИЦИ НА ХЕРО МУСТАФА! ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ПОСЛЕ ГИ ОЧАКВА КАМЪНЕ И ДЪРВЕ!

Анастас Герджиков по Btv: „Бих подкрепил Кирил Петков, той е чудесен млад човек. Аз го запознах с Румен Радев“.

АФЕРА повече от сто пъти ви го написа в прав текст в продължение на година – мачът е нареден! Отдавна!

Американците чрез Херо Мустафа ги привикаха всичките така наречени „политически играчи“, стиснаха ги за топките, а на някои показаха и свръх скандални документи – трайте, че ще ви изтипосаме!, и те естествено се насраха.

Мачът е купен, продажен и нареден! Затова бе и голямата любов към „машините“.

Много преди изборите всички говореха за правителство „до април“, и всички бяха наясно, че Херо Мустафа го е продуцирала чрез главния си келнер Румен Радев.

Боко Тиквата също го пласира „до април“ в последното си интервю преди отминалите избори и заговори „да си оставиме его-то“, което моментално повтори Кирил Петков веднага след изборите.

Та, няма нищо чудно, че и Анастас Герджиков рекъл, че би подкрепил Кирил Петков.

Всичките са нагъзени, надупени, продадени, продажни на Херо Мустафа и единствената им цел е да запазят собствените си задници в или извън властта.

Румен Радев – президент, джендърски тюрлюгювеч спретнат като правителство, което вече се е продало на американските интереси, и Румен Радев, и продуктово позиционираното му правителство – лижещи задника на Херо Мустафа. А останалите полит. „играчи“ – всеки удоволетворен с частичка от баницата.

Така че – изобщо не им гласувайте! Да вървят на майната си!

Така или иначе, ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА Е ОПОЗИЦИЯ и само те, идиотите си мислят, че са „победили“ и прочие пунта мара.

Оставете ги да се наиграят три месеца продадените продажници на Херо Мустафа. Така или иначе после ги очаква камъне и дърве!

Afera.bg

Коментари 8 за
“ИЗОБЩО НЕ ИМ ГЛАСУВАЙТЕ! ДА ВЪРВЯТ НА МАЙНАТА СИ! ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ НАИГРАЯТ ТРИ МЕСЕЦА ПРОДАДЕНИТЕ ПРОДАЖНИЦИ НА ХЕРО МУСТАФА! ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ПОСЛЕ ГИ ОЧАКВА КАМЪНЕ И ДЪРВЕ!”

 1. Лижат й не задника,а предника демек утката*–патицата*( руский язык ) лъсната ,
  оскубана и бръсната между краката и хвърчат в небесата та чак пушек се вдига..от гъза й като стой та гледай.

 2. Това ,което ни се случва не е никаква политическа ситуация ,а много-добре структурирано завладяване управлението на държавата . Режисьорите са отдавна известни ,изпълнителите също !
  Старателното описание и анализиране биографиите на лицата виновни за унищожаване на България в условията на „демокрация“ не променя по никакъв начин техните действия и безнаказаност толкова години ! Следователно -така не става .
  Винаги съм се чудел ,къде са умните и успешни хора в България . Не ги ли боли за това отвратително състояние, в което се намира народа и страната ни . Няма ли идея и предложение за нещо истинско и надеждно за развитие на държавата .
  С тези коментари сме само наблюдатели ,а не участници в процес към някакви осмислени действия.

 3. Не можех да повярвам, че Радев се е забъркал с такива. Не беше в неговия профил. Но съвсем нормално е бивш шеф на Фонд Научни изследвания /Най-бруталната копаня за наукообразните търтеи. До такава степен се бяха разложили, че не си даваха труд да сменят имената на на проекта, на автора и поне малко причините за отказ на не техни хора/ да го запознае с харвардския измамник, а Радев да се втурне в далаверата „на полза роду“. Радев не може да е всичко. За това са съветниците, ама и съветниците му не са случайни. Изводът е, че само честност и праволинейност не са достатъчни, трябва и още нещо. От голяма полза щеше да е военно разузнаване, ама по времето на плевньо и то беше махнато. В крайна сметка няма голямо значение на какво се дължи, но резултатът ще е трагичен. Мръсните ръчички са допуснати навсякъде. Праволинейните дори не забелязват.

 4. Айде на новата опорка – да си премахнем егото всички в името на синергията със САЩ, те его имат, също и планове за нас, които зависят от това да сме послушни безгръбначни мекотели, които са толкова вдетенени като тия весели човечета, че чакат на биг брадър да им отнеме от плещите личната им отговорност и да ги освободи от това зло его, че да могат да съществуват като лесно манипулируема аморфна маса.

 5. Приятели от „Афера“ ще Ви кажа само едно: Много по три месеца станаха!!! Това, че моя живот изтече у канала, майната му. Но, с тия тримесечия, като гледам на там върви и живота на децата ми и на внуците ми!

 6. за да определите какъв човек стои срещу вас – просто му задайте въпроса „одобрявате ли фашизма?“ и по отговора веднага ще лъсне истинската му същност…
  нормалният човек ще отговори: НЕ !
  психопатът ще отговори: ДА!
  педерастът ще започне да увърта за „евро-атлантически ценности“…
  а когато ООН прие резолюция за необходимостта от борба с героизацията на нацизма. СAЩ и Украйна гласуваха против, a ЕС /и България/, се въздържаха…
  Европа по време на ВCB се сражаваше на страната на Хитлер. И в строя на немските агресори срещу Русия воюваха австрийци, румънци, унгарци, италианци, испанци, французи, финландци, холандци, белгийци, датчани, словаци, чехи, хървати и даже поляци. А България осигуряваше тилова подкрепа за Хитлер на Балканите. Днес новата русофобия се римува с враждебни планове на страните-членки на НАТО и утре те ще тръгнат на Изток, отново следвайки някакъв обезумял фюрер…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *