Публикувано на 15.12.2021 / 9:20

ИЗОБРЕТАТЕЛЯТ НА иРНК ВАКСИНАТА: ВАКСИНАТА ПРЕДИЗВИКВА КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В ИМУННАТА СИСТЕМА! ЩЕТИТЕ СА НЕОБРАТИМИ И НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТМЕНЕНИ! НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОПРАВИТЕ ГЕНЕТИЧНО ЗАНУЛЕНАТА ИМУННА СИСТЕМА! /ВИДЕО!/

Д-р Робърт Малоун е човекът, изобретил технологията иРНК, която лежи в основата на днешните така шумно рекламирани от либерал-глобалистите експериментални субстанции.

Вчера той направи изявление, свързано с новата мания на глобалистите да витаминизират и всички деца. Не очаквам сутрешните блокове на българските телевизии да му обърнат някакво внимание, затова тази нощ си поиграх да го субтитрирам.

Най-вероятно комсомолците на сектата – любимите им факт-чекъри, още днес ще се активизират и ще обявят изявлението за дезинформация, както направиха и с Нобеловия лауреат Люк Монтание миналата година. Но всеки си решава сам на кого да вярва – на лекаря, изобретил технологията и решил да предупреди, или на платените комсомолски активисти с неясно образование, но ясни господари.

В оригинал изявлението му може да бъде прочетено на неговата интернет страница по тази връзка:

https://malone.substack.com/p/before-you-inject-your-child?fbclid=IwAR3_xpC4dqjDw2OhsAJWSTqri8Y7zfIZkTg-F-4GjwwhTJVj_iT-GxOz5XU

ВИДЕО С ПРЕВОД МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК!:

https://www.facebook.com/bobi123456

Божидар Божков

Коментари 34 за
“ИЗОБРЕТАТЕЛЯТ НА иРНК ВАКСИНАТА: ВАКСИНАТА ПРЕДИЗВИКВА КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В ИМУННАТА СИСТЕМА! ЩЕТИТЕ СА НЕОБРАТИМИ И НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТМЕНЕНИ! НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОПРАВИТЕ ГЕНЕТИЧНО ЗАНУЛЕНАТА ИМУННА СИСТЕМА! /ВИДЕО!/”

 1. Браво на г-н Божидар Божков за неговата отговорност и загриженост за ближните му други човеци!

  Браво на г-жа Томова, на сайта Афера.бг за гражданската доблест – българите да бъдем информирани!

  🙂

  Браво и за възможността да коментираме и да споделяме, за да си помагаме едни на други!

  ВЗАИМОПОМОЩТА и доброделието, любовта = неомразата – е бъдещето на човечеството!
  Въпреки опитите за обратното.

  1. И както и други колеги споделят – реалността не може да се скрие.

   Ускорено стареене и умора се наблюдава у първите набодени лица, включително и от най-известните.
   Външно се вижда, вътрешно какво се случва, те си знаят.
   Не е при всички промяната, изглежда при някои естествената имунна система е по-борбена и не се предава лесно на НЕестествените „нашественици“.
   …………………….

   Срам и позор за разумното човечество днес.
   Вместо да се развиваме ДУХОВНО, да се радваме всички на красотата на Живота, на съвършенството на Природата, забиваме упадъчно във физическо оцеляване.

   Срам за разумната европеидна БЯЛА раса, подложена най-силно на агресиите на „ковида“!
   Срам за лицемерието нова не/нормалност срещу… пари, вече открито прилагано!
   …………..

   „Полското Швентокшиско воеводство анулира своя резолюция „срещу ЛГБТ идеологията“, след като Европейският съюз заплаши (!?) да спре изплащането на средства по своя програма, съобщи Ройтерс, позовавайки се на полската информационна агенция ПАП.

   Много местни органи на властта в Полша приеха преди време декларации,
   с които се обявиха за зони, „свободни от ЛГБТ“,

   а въпросът за правата на хомосексуалните стана активно обсъждана тема в обществото и разделителна линия в католическата страна при управлението на консерваторите националисти.“

   https://dariknews.bg/novini/sviat/polski-region-otmeni-reshenie-sreshtu-lgbt-za-da-ne-izgubi-pari-ot-es-2284403
   ……………………..

   Има надежда и оптимизъм, щом СЪВЕСТТА у лекаря изобретателя Д-р Робърт Малоун, не му позволява да мълчи!!!
   🙂

 2. В Германия започват ваксинацията на деца от 5 до 11 години, правят реклами за това, интереса на родителите бил голям. Германците вече не са и за съжаление, вярват на всичко, каквото им се поднесе. Не взеха поука от историята си.
  И такива евро- атлантици да ни служат за пример???????????

  1. Мозъчно атрофирали са, горките. Явно това е цената за високия стандарт на живот. В живота винаги едно е за сметка на друго. Ако живееха в бъчви- като Диоген- щяха и да са мъдри като него. 😉

   1. Българките са най-умните и няма да ваксинират децата си. Само така! Спрете и всички други ваксини, защото вече ги смесват и освен ваксина за грип и шарка, получаваш и за ковид! А са започнали и в течния витамин С да слагат. Една жена разказа във влака как съседката и издъхнала след инжекция с витамин С. Вече започват да разработват ваксина, която ще смесват с млякото, чая и дори с кафето, така че в заведенията наред с пържолата, ще получавате и доза от ваксините. Горките деца! Пръскат ги с ковид от самолетите и им вкарват чипове с разните му тестове, а в бъдеще ще ги хранят с ваксини от близалките, както правят наркодилърите. Обречени сме! Ужас! По-добре като германците да се ваксинираме и да се свършва!

 3. Да ама минпредседателя кирчо ококореният от партия ПП(Прости Педераси) каза на откриването на срещата Powers Summit “ 14 Декември, 2021,
  Премиерът: От днес трябва да засилим нивото на ваксинация“

 4. Най-интересното е 4е са група протестиращи които са имали сблъсък с полицията и по други техни медии дават изказване от полицията която казва 4е са група които имат постоянен контакт помежду си по messenger но не могат да разчетат техните съобщения защото са на арабски…/сигурно са от някакво арабско племе/-:)

 5. Този цървул няма да изкара дълго , ще поеме по пътя нас ония боклук от Долна Саксония, хахахаха. Всички боклуци с ваксините ще поемат този път ,хахахаха. Прошка няма да има .ще ви трепем като хлебарки ,даааааааа!

 6. Ваксинираната Австралия вчера има:Към 15 часа на 14 декември 2021 г. в Австралия са съобщени общо 232 765 случая на COVID-19, включително 2 113 смъртни случая и приблизително 16 467 активни случая.
  Какво е това нали са ваксинирани?
  От какво умират тези хора….
  Май не от ковид а от ваксините.

 7. НАУЧЕН УЖАС: Ваксинният шипов протеин навлиза в клетъчните ядра, потиска механизма за възстановяване на ДНК на човешкото тяло, отприщва експлозия от ракови клетки, предизвиква имунодефицит, автоимунни нарушения и ускорено стареене.
  Излагането на 5G, излагането на chemtrail, излагането на химикали в храните, мамографията и дори излагането на слънчева светлина ще предизвикат хаос в тези, които са взели иРНК ваксини
  Това откритие може да бъде описано само като истински „ужас“ заради неговите последици. Зашеметяващо ново изследване, публикувано в Viruses, изданието SARS-CoV-2 Host Cell Interactions на MDPI (Open Access Journals) разкрива, че ваксинните шипове протеини навлизат в клетъчните ядра и причиняват хаос върху механизма за възстановяване на ДНК на клетките, потискайки възстановяването на ДНК Изследователската статия е озаглавена „SARS–CoV–2 Spike уврежда възстановяването на увреждане на ДНК и инхибира V(D)J рекомбинацията In Vitro“ и е автор на Хуи Джианг и Я-Фанг Мей от катедрата по молекулярна биология, The Wenner– Gren Institute, Stockholm University, SE-10691 Stockholm, Sweden, и катедрата по клинична микробиология, вирусология, Umeå University, SE-90185 Umeå, Швеция, съответно.
  Копие от статията в PDF документ
  https://evil.news/2021-11-02-science-horror-vaccine-spike-protein-enters-cell-nuclei-suppresses-dna-repair-engine-of-the-human-body-cancer-aging.html
  SCIENCE HORROR: Vaccine spike protein enters cell nuclei, suppresses DNA repair engine of the human body, will unleash explosion of cancer, immunodeficiency, autoimmune disorders and accelerated aging

 8. Майкъл Йедън (британски доброжелателен учен) и бивш служител на PFIZER, показа програмата за тиранията. Голяма част от нея вече е изпълнена.

  ПЛАНДЕМИЯ
  Фаза 1: Симулирайте заплахата и създайте страх (декември 2019 – Март 2020)
  – Започнете пандемия в Китай.
  – Убийте десетки хиляди възрастни хора.
  – Преувеличете броя на случаите и смъртните случаи
  – От самото начало представяйте пост ваксинацията като единствено решение.
  – Посветете цялото внимание на Covid-19.
  Резултат: (почти) Всеобща паника.
  Фаза 2: Посейте медийно плетене и споделяне на нашата грижа за Обществото в кампанията. (март 2020. – Декември 2020. )
  – Въведете множество ненужни, либертицидни и противоконституционни мерки насила,
  – Парализирайте търговията и икономиката,
  – Наблюдавайте подчинението на мнозинството и съпротивата на въстаналото малцинство,
  – Стигматизирайте бунтовниците и създавайте хоризонтално разделение.
  – Цензура на лидерите на дисидентите.
  – Накажете неподчинението.
  – Генерализиране на PCR тестовете.
  – Направете объркване между случаи, заразени, болни, хоспитализирани и умрели за да се възползвате от силата на статистиката
  – Дисквалифицирайте всички ефективни лечения.
  – Внушавайте: Очаквайте и се надявайте на ваксината като спасение.
  Резултатът: Разрастване на всеобщата паника.
  Фаза 3: Донесете подло и смъртоносно решение. (декември 2020. – Юни 2021. )
  – Предложете безплатна ваксина за всички.
  – Обещайте защита и връщане към нормалното.
  – Установявайте за целта стадна имунизация.
  – Симулирайте частично възстановяване на икономиката, което да приспива обществото и да омаловажава аргументите на бдителните
  – Скрийте статистиката за страничните ефекти и смъртта от ваксините,
  – Прехвърлете страничните ефекти от инжекциите като „естествени“ ефекти от вируси и съпътстващи заболявания, които ваксината не лекува.
  – Възстановете термина за естествени мутации на вируса.
  – Оправдайте поддържането на мерки за сила, като не прилагате прага на стадния имунитет.
  – Накажете здравните работници за незаконни грижи и проявено усърдие при изцеление.
  Резултатът: Съмнение и чувство на предателство сред ваксинираните, безразличие сред противниците, което ги настройва враждебно.
  Фаза 4: Инсталиране на апартейд и QR код. (юни 2021. – Октомври 2021. )
  – Доброволец за планиране на недостатъци.
  – Наложете ваксинационен пропуск (QR код), за да наградите ваксинираните, накажете издръжливите
  – Създайте апартейд привилегировани спрямо другите.
  – Отнемайте правото на работа или учене на неваксинираните.
  – Да се оттеглят основни услуги на неваксинираните.
  – Наложете PCR тестове за плащане на неваксинираните.
  Сумарен резултат: Първа фаза на дигитален контрол, обедняване на противника
  Фаза 5: Установяване на хаос и военно състояние. (ноември 2021. – Март 2022 г. )
  – Възползвайте се от липсата на стоки и храни.
  – Причинявайте парализа на реалната икономика и затваряйте фабрики и магазини.
  – Нека безработицата избухне.
  – Приложете трета доза на vaxx (усилватели, които да натиснат „копчето“)
  – Започнете със смъртта на останалите живи пенсионери.
  – Въвеждайте на задължителна ваксинация за всички.
  – Укрепвайте мита за ефективността на ваксините и стадния имунитет.
  – Демонстрирайте неваксинираните и ги дръжте отговорни за мъртвите.
  – Арестувайте опозиционните лидери.
  – Цифрова самоличност, наложена на всеки (QR код): Акт за раждане, лична карта, паспорт, шофьорска книжка, здравноосигурителна карта,
  – Установете и медийно преекспонирайте някакъв спешен случай, за да победим опозицията и й затворим устата.
  Сумарен резултат: Втора фаза на дигиталното управление. Затваряне или отстраняване на противника.
  Фаза 6: Анулиране на дълговете и дематериализиране на парите.
  (март 2022. – Септември 2022 г. )
  – Насърчете икономически и финансов срив на фондовите борси, фалит на фалит.
  – Спестете банкови загуби по сметките на клиента си.
  – Активирайте Great Reset!
  – Дематериализирайте парите.
  – Анулирайте дългове, заеми и кредити.
  – Внедрете дигитално портфолио. (Дигитален портфейл)
  – Изземване на имущество и земя.
  – Забранете всички глобални лекарства.
  – Потвърждавайте задължението за ваксиниране на половин година или годишно.
  – Въведете рационализация на храната и диетата въз основа на Codex Alimentarius.
  – Разширяване на мерките върху развиващите се страни.
  Сумарен резултат: Трета фаза на дигиталното управление.
  Разширяването на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД по цялата планета.

  1. 25 г.сирене калории-Калории и хранене на меко сирене Brie на порция (1 порция = 1 порция/25g)
   Калории Протеин Въглехидрати Дебел Фибри Алкохол
   74
   4.9
   0,1
   6
   0
   0
   200 г. пилешко калории-Данните за 100 г пилешко месо без кожа са:
   120 ккал;
   Мазнини – 3,10 г;
   Протеин – 21 г;
   Въглехидрати – 0 г;
   Натрий – 77 мг;
   Калий – 230 мг;
   Вода – 75 мл;
   Витамини и други.
   Забележителното е, че в бялото месо няма нито грам въглехидрати.

   300 калории на СЕДМИЦА??? Геноцид!!!

   Защо го ПИША???Това е основната ХРАНА за седмица на ЧОВЕК при ЗЕЛЕНАТА РЕВОЛЮЦИЯ!!!

   Будущие нормы еды для вас 25 грамм сыра в неделю 200 грамм курицы в неделю 8 минут на душ // СШАhttps://www.youtube.com/watch?v=f5SzSzjku90

 9. Да стигнем по пътя на ЛОГИКАТА дали някой е НАЦИСТ???
  Ваксата влиза чрез RNA и променя нейното DNA като ТЯ започва да произвежда СПАЙКОВЕ!! Имаме ГЕНЕТИЧНА промяна в ЧОВЕКА!!! КОИ бяха осъдени за ТАКИВА ОПИТИ???Правителствата Започват да отнемат ПРАВА на НЕгенетично променените същевременно Задължават Боцнатите да продължават с Боцкането!!!Отказващите биват СЕГРЕГИРАНИ и дори затваряни в КОНЦЛАГЕРИ!!! ВАКСИТЕ до 2023 г са в ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ПЕРИОД!!!
  Кажете това не е ли НАЦИЗЪМ!?!?!?
  Доколкото съм ЧЕЛ ТОЙ не беше свален с МИРНИ ДЕМОНСТРАЦИИ!!!
  Та Кирчо и другите като НЕГО КАКВИ СА???

  1. Chart of Coercion (Таблица на принудата)
   Тази таблица наистина е върховно постижение на Байдърман. Тя е толкова кратка, че може да се отпечата на една страница от книга — както правят Amnesty International (PDF, 7.5MB) — или на хвърчащ лист. Но авторът е успял да опише всички ключови методи за принуждаване на хората да се превърнат в това, което мъчителите и/или властниците искат от тях.10

   Струва си да се отбележи, че същата Байдърманова „Таблица на принудата“ се използва и от западни психолози, специализиращи в областта на домашното насилие (PDF, 0.2MB). Оказва се, че методите, чрез които един партньор от двойка контролира и оформя поведението на другия партньор, често са същите като тези на военните и тайните държавни организации. Разликата е, че последните са обучавани, докато на домашните насилници някак им „идва отвътре“ какво да правят, за да подчинят друг човек на волята си.

   Просто обяснение: И на едните, и на другите им диктуват демони какво да правят и какви инструкции за дресировка да пишат.

   https://www.otizvora.com/2021/12/12634/operatsiya-covid-19-i-osemte-metoda-za-dresirovka-na-baydurman/

 10. Стана дума за световна измама ,която е организирана и финансирана от престъпна група Давос и цели:
  1.намаляване на човечеството чрез болест изключваща имунната система и обръщате на процесите в човешкия организъм,
  2. Масов стерилитет на хората,
  3. Финансово и имуществено занулявате на всички ни чрез измама с инфлация,уволнения от работа и отнемане на собствеността на хората.
  4. Насаждане на страх, недоверие и разпад на семействата и обществото.
  5. Отнемане на всички човешки права и свободи на цялото човечество.
  Трябва да се опълчим на измамниците, за да се спасим или …

 11. Част от последната Кръгла маса, организирана от Мария Шукшина (дъщеря на Василий Шукшин)…
  Тя е една от малкото популярни фигури в Русия, борещи се с коронабесието (а не рекламиращи го) от самото начало. Двама от участниците в обсъжданията, организирани от нея, починаха внезапно. Единият от тях е проф.Полетаев. (Качвала съм интервю с него.)
  Във видеото става дума както за пландемията, така и за джендърството, поощрявано ВОЗ (СЗО).
  https://youtu.be/Bcih6nyRojE

 12. Сатаната се Загрижил за Човека с БОЦКАНЕТО!!!Намерил на Земята разни ПСИХОПАТИ…Политици и Търг-офциДофтори да му свършат Работата!??!?

 13. Дори целият свят да бъде ваксиниран, ние българите не трябва да позволяваме да има задължителна ваксинация, а колкото до децата, с цената на всичко.

 14. Бях блокиран в сайта Факти , понеже споделих изказването на този учен , свобода на словото както се казва , иначе за облъчването на псевдо д-р Симидчиев няма проблеми

 15. Гьоков новият социален министър се изказа днес:Българинът трябва да бъде убеждаван не насилстван.
  Да не трябва да бъде насилстван никога!
  Но при бисерите които слушаме 2 години близо а сега 2 дни слушаме и вашите тъпотии-няма никаква промяна при управленията. Българите днес са много добре осведомени сигурно по-добре дори от вас .
  Спрете да агитирвате за ваксиниране!
  Засрамете се! Дойдохте и това е най-важното за вас…Заемете се първо със здравеопазването и болниците.

  Имам едно предложение към Веселина Томова защо да не публикува файла от Обединеното кралство към Международния съд в Хага.
  Защото нашите нови „хубостници“ явно не са информирани за всичко .Добре е да видат какво може да ги очаква.

 16. Какъв симпатяга! Личи си, че е истински учен, не като тия чиновници, които режисират пландемията.
  На Кери Мълис също му личи, че е човек на ума. Жалко за преждевременната му смърт. Собственото му изобретение му е изяде главата. В ю тюб даже не разрешават да се споменава името му, като че ли Нобеловите лауреати са рецидивисти…(Евроатлантически ценности, майна!)

 17. Ковид и ваксинацията са само бабунки по пътя към царството на Изкуствения Интелект.

  Бай Менгеле от четвъртия етаж каза,че в най-скоро време ще ядем слънчева енергия ,а с проститутките ще се разплащаме в биткойни.

  В Света на Изкуствения Интелект има нулева корупция !

  Изкуственият Интелект не се интересува от Кашкавала и е изключително толерантен към партизаните.
  Той не създава проблеми защото е с ампутирани революционни въжделения !

  Венсеремос.

 18. Ами нали ВСЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНя, съгласно иновативния лозунг?
  Нека бъде само с Информирано, а не Принудително съгласие!!

 19. КОГАТО ГОВОРИ СВЕТИЛО НА НАУКАТА , КАТО ТОВА КОЕТО Е СЪЗДАЛО ВАКСИНАТА , ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ „КОРИФЕИ“ СА ДЛЪЖНИ ДА СВЕДАТ ГЛАВА И ДА ЗАМЪЛЧАТ, ако не искат да станат част от предстоящият нов Нюрнбергски процес. и Народен съд.

  Всеки проблем има точно име , фамилия и адрес.

  Проблема с наложената НАСИЛСТВЕНА ВАКСИНАЦИЯ е ясно разписан с подписите на ТОЧНИ ХОРА , работещи на ОТГОВОРНИ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ.

  Редно е КИРЧО да изгледа това видео ,преди да е нвзел някакво инфантилно решение

  1. И наѝ-върховния Съдия си остава Бог Иисус Христос!
   (Не знам дали е лишил от права своя изпълнител 74_КА )
   На зла круша ……

   1. ХРИСТОС Е КАЗЪЛ ДА ОБИЧАШ ВРАГОВЕТЕ СИ , И АКО ТЕ УДАРЯТ ПО ЕДНАТА БУЗА ДА ДАДЕШ И ВТОРАТА.
    Ако те ваксинират веднъж , поискай и втора ваксинация.

    При християнството няма врагове. Всичко е само любов.
    КОНФУЦИЙ Е НА ДРУГО МНЕНИЕ: „Ако накажеш с добро враговете си, с какво ще наградиш приятелите си“
    МОИСЕЙ е още по краен : ОКО ЗА ОКО , ЗАБ ЗА ЗЪБ.

    НИЕ КАТО ХРИСТИЯНИ СЛЕДВА ДА СМЕ СМИРЕНИ АГЪНЦА ВЪРХУ КОИТО МОГАТ ДА СЕ ИЗВЪРШВАТ ВСЯКАКВИ ГЕНЕТИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ , ДА НИ ДУПЧАТ И ДА ГЛЕДАМЕ УМНО КАТО ВАКСИНИРАНИ КОКОШКИ.

  2. Малоун не е създал ваксината,а технологията по,която се прави. Той обаче цял живот прави ваксини и лекарства,и е специалист,за разлика от нашите проганадатори професори по тв.

 20. Пфайзер не дават ВАКСА на страни които не дават съгласие че жителите им нямя да търсят съдебна отговорност!!!

 21. Това непрекъснато ваксиниране ще доведе до това, че вакснатите хора ще загубят имунната си система и в един момент ще станат жертва и на обикновения грип. Природата ни е създала такива и това вмешателство няма да доведе до друго а до огромна смъртност от най-елементарни вируси от които мислехме, че не се умира. Това решение на всеки няколко месеца да се ваксиниа огромна част от населението на Европа е с единктена цел – редукция на белите хора и напълването на континента с чернилки и всякаква друга паплач от Азия и Африка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *