« Върни се назад Публикувано на 15.12.2021 / 9:20

ИЗОБРЕТАТЕЛЯТ НА иРНК ВАКСИНАТА: ВАКСИНАТА ПРЕДИЗВИКВА КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В ИМУННАТА СИСТЕМА! ЩЕТИТЕ СА НЕОБРАТИМИ И НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТМЕНЕНИ! НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОПРАВИТЕ ГЕНЕТИЧНО ЗАНУЛЕНАТА ИМУННА СИСТЕМА! /ВИДЕО!/

Д-р Робърт Малоун е човекът, изобретил технологията иРНК, която лежи в основата на днешните така шумно рекламирани от либерал-глобалистите експериментални субстанции.

Вчера той направи изявление, свързано с новата мания на глобалистите да витаминизират и всички деца. Не очаквам сутрешните блокове на българските телевизии да му обърнат някакво внимание, затова тази нощ си поиграх да го субтитрирам.

Най-вероятно комсомолците на сектата – любимите им факт-чекъри, още днес ще се активизират и ще обявят изявлението за дезинформация, както направиха и с Нобеловия лауреат Люк Монтание миналата година. Но всеки си решава сам на кого да вярва – на лекаря, изобретил технологията и решил да предупреди, или на платените комсомолски активисти с неясно образование, но ясни господари.

В оригинал изявлението му може да бъде прочетено на неговата интернет страница по тази връзка:

https://malone.substack.com/p/before-you-inject-your-child?fbclid=IwAR3_xpC4dqjDw2OhsAJWSTqri8Y7zfIZkTg-F-4GjwwhTJVj_iT-GxOz5XU

ВИДЕО С ПРЕВОД МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК!:

https://www.facebook.com/bobi123456

Божидар Божков

«