Публикувано на 22.11.2021 / 13:03

ИЗНЕНАДАНИ ОТ РАДЕВ?! АКО Е ТАКА, В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО НЕ РАБОТЯТ КРАВАРИ, А САМИТЕ КРАВИ

Бюрократичната трудовашка количка мадам …., която стои на топло в американското посолство и прекроява българската политика чрез пряка намеса в нея, била изненадана и огорчена от изказването на другарят Радев, че Крим е фактически руски.

Ма, сериозно ли сте изненадани, бе, леприкорни такива!?

Да не би вие да нямате вече основна заслуга за случващото се в България, включително арогантното погазване на Конституцията? Но какво ви касае вас някаква си българска конституция на гоите, нали никой не е засегнал вашата! Нея вие си я пазите, като зеницата на окото! Другите – кучета ги яли.

Сега сте изненадани от Радев! Ако наистина е така, означава, че в американското посолство не работят краварите, а самите крави. След като и последният българин знае какво ще направи Радев и какво ще каже, а вие, неговите политически родители не знаете, значи сте и дълбоко некомпетентни за местата които заемате. И трябва да ги освободите, немедлено. Понимаете, товарищи?

И след като вие, господа американски комунисти, си назначихте този двуглав и фалшив президент, кастриран парламент и немощна изпълнителна власти – ще духате супата. Повярвайте ми, може да започнете да си стягате куфарите по малко, за да не трябва да го правите набързо, като в Турция и на много други места. Никой няма интерес да си отглежда и развъжда глупаци, били те и съюзници – каквото и да означава вече тази дума.

И понеже аз бях срещу преизбирането на този лицемер за президент, а вие го окъпахте и блогословихте – нека бъде по вашата! Той е официален държавен глава на България и щом е казал, че Крим е руски – за всички българи е руски! И само руски! Завинаги руски!

Разбрахме ли се, Крим е руски? Крим наш. Да не съм те чул да гъкнеш повече, херо!

След като нейно превъзходителство мадам Херо допусна избраният и назначен от нея президент на колонията, да  декларира съвсем официално, че Крим е руски и това е в пълно противоречие на международното право, означава, че грешката е дипломатическа.

Грешка на държавата САЩ!

Американският посланик у нас, Херо Мустафа, носи пълната отговорност по случая и ако не бъде отзована от своите, трябва да бъде отзована от нашите официални власти. Както се случи с френския посланик, преди години! Намесата в политическата система на чужди държави е недопустим дипломатически гаф, който има своя цена – главата на посланика.

И да идва по-смислен американски дипломат. Професионалист, не аматьор.

Николай Марков

Коментари 21 за
“ИЗНЕНАДАНИ ОТ РАДЕВ?! АКО Е ТАКА, В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО НЕ РАБОТЯТ КРАВАРИ, А САМИТЕ КРАВИ”

 1. бай-Дън. Имам съмнения. Както казва бай Ганьо – „с дявола сме добре, да покадим малко тамян и на Господа“.
  Мисля, че Радев това го прави съвсем умишлено, точно по Бай Ганьовски. Да покади малко тамян и на другия борещ се за титлата „световен“ господар. Че ако се обърне палачинката и краварите го изритат да каже на Путин… „АААА ама аз казах, че Крим е руски“ – оставя си отворена вратичка човекът.
  А има и друга версия – че играе двойна игра… Да се кланя на двама гоксподари. Доста вероятно е и нова, нали? 🙂

 2. Марков. Ти си човекът! Човекът който трябва да поведе съпротивата срещу тези цървули. Говоря за истинска съпротива. Не само да висим по форумите и да писателстваме. Знай, че много сме тези, които ще те подкрепим. И ще излезем – готови сме. Това, което се случва в Холандия, Австрия, Чехия утре ще дойде и при нас. Този „ибрикчия“ на Херо Мустафа, „измекярът“ Румен Радев вече докара фашизма в България. (извинявам се, че използвам турски думи, но не намирам български такива, кото да притежават точната смислова окраска която имат написаните от мене) Точно този, който трябва да бъде гарант за спазване на Конституцията на РБ, я потъпка с ботушите си и то неколкократно. С подкрепата на зелените сертификати, наредени от слугата му не-доктор Кацаров, със заповед която противоречи на всички закони и Конституция на РБ, на всички Европейски норми. С подкрепата на „лъжливото овчарче“ – Киро Канадеца, който дори и след решението на КС на РБ, протължава да точи лиги по „премиерското“ място, естествено с подкрепата на Радев. И от когото, (за Киро иде реч) трябва да се търси наказатерна отговорност, а не да се спряга за Премиер….
  Едно птиченце ми каза, че край Разград се строи, или оборудва завод за… производство ваксини – ясно е за какво се прави нали?
  Левски и Ботев – портретите с които кичат кабинетите си… В тяхно име или в наше подариха България на чужди господари? За да строят полигони, бази и военни щабове на чужди нам държави, които съсипаха и разграбиха България. Нашата България. И то без някой да ни е питал за това.
  Вие, който сте избрани да управлявате трябва да бъдете наши „слуги“, защото ние сме тези които ви хранят, ние сме тези които пълнат хазната от която ви се плаща. А не да се правите на „господари“, защото нито ние, нито Родината ни ви принадлежи.
  Радев, може да си президент, но не си Български. Не защото си „нелегитимен“, избран с няма и четвърт от гласовете на Българите. А защото си „триморец“ (слуга на Байдън), натовски генерал, а не Български и заради „дневния ред на България, който е в синергия с дневния ред на САЩ“. Не се радвай на „победата“. 70% не гласувахме, не защото тя беше предопределена, А защото сме тези, които не те искат зе Президент. Нито тебе, нито конкурента ти. Защото сте час и продукт на същото това „статукво“, уж срещу коeто се „борите“.
  Националреволюционерите ни сигурно се обръщат в гроба. Заради тези, които поругават националните ни идеали… И заради нас, защото им го позволяваме.

 3. Американското посолство в България разпространи изявление, в което се посочва САЩ са дълбоко загрижени от изявленията на президента на България Румен Радев, в които той определя Крим като „руски“.

  Колко много са пропаднали Каубоите* (КРАВАРИТЕ), за да изпратят посланик в България, тази ГРОЗНА, НАХАЛНА и ИЗПАДНАЛА кюрдска ПРОСТИТУТКА?!?!
  Прибирайте си я вече, и я пратете по улиците на Филаделфия – Пенсилвания! За там е родена!
  В краен случай, може и ЧИСТАЧКА в мотел!

  Каубоите* – Каубой (на английски: cowboy, от cow – крава и boy – момче, в буквален превод „кравар“)

 4. И да идва по-смислен американски дипломат. Професионалист, не аматьор.

  Николай Марков

  70% от населението в Щатите е от германски емигранти!!! Как ни се случва тук посланиците им да са все с произход от Близкия Изток!!!Поне някой афро-американец да беше …защото по класациите сме между тях!!!

 5. Според мен , ние нямаме нужда от президентска институция . До сега само театър , цирк и срам . И много пари , хвърлени на вятъра.

  п.п. Очаквам че , РР ще се опита да направи нещо добро , за да има какво да повтаря . И разчита на късата памет на хората , че ще забравят направените поразии.

 6. Що е американски дебил и какво значи това? каза:

  Американците не винаги са били дебили – да не забравяме, че Втората и Третата индустриални революции започнаха от Щатите – Томас Едисон, братя Райт и техните опити за летене със самолет, Хенри Форд, Спери и още много други.
  Дебилизацията в САЩ започна още преди 30-35 години със срива на американското средно и висше образование. Напълно преднамерено срутване на образователната им система, също както и ние срутихме нашата образователна система и я превърнахме в умалено копие на американската такава.Образователни системи, които пускат на конвейер функционално неграмотни дебили и пълни идиоти.
  Дори елитните някога щатски университети(като Харвард например) са слезли до нивото на предучилищна забавачка в социалистическа България преди 1989г.
  Добре ги виждаме що за възпитаници са харвардските възпитаници…
  В този ред на мисли Херото не може да бъде нещо по-различно, тя е част от тази образователна система. Интелектуално семпла женица, хваната от улицата и сложена на отговорен пост, който не е з нея.
  Това е сякаш някаква епидемия или fashion(мода) в Щатите – да слагаш на отговорни места хора, които не са за там.
  Примерно в НАСА някаква малоумка „специалистка“ по човешки ресурси, работила преди това пак като такава, но в Кока-Кола, сега същата кифла селектира космически учени и ракетни специалисти за НАСА. Какво ти разбира това недоразумение от космически науки и специалисти?!
  На всичкото отгоре Херото е и с чин полковничка от CIA, без някога да е служила в армията, службите или да има някакъв военен background. В стари времена на нейната позиция назначаваха военни от кариерата или от службите.Трагедия… Трагедия за тях, а за нас коментиращите – комедия.
  За РадУ ТъпотУ какво? И от самолет е видно, че е двуличник и въртигъзинка – лъже американците, че е срещу руснаците, лъже руснаците, че е против американците. И в крайна сметка лъже и едните и другите, лъже всичките. И тихичко си плете неговата си кошничка.

  1. Университетите са място за индоктринация, Те са творение на католическата църква, специално Херо е възпитаничка на най-стария йезуитски университет на американския континент. Там е завършил и Бил Клинтън, шефове на ЦРУ, професор там е бил небезисвестния Куигли и т.н.
   Но във всяко Уни няма само отличници, особено ако и възпитаниците ти са с друга култура 🙂 .

   Аз съм работил с кюрди и поне от сравнението ми със регулярните сунити, каквато е 95% от Турция, са с една глава над тях. Не случайно кюрд е начело на ислямската армия, която побеждава кръстоносците в битката за светите места. Паметника му е в Дамаск.

   Така, че я подценявате, според мен.

   Специално Харвард индоктринира студентите си в кейнсиянската доктрина. Не очаквайте чудеса от Кирчо и Асанчо. кой е лорд Кейнс си проверете сами 🙂 . На мен ми се изприщи устата от повтаряне, Такива като индоктринация бяха и „икономиксистите“ на Баце, сталинка, „проф.“ Тодор Вълчев и т.н.

   Така, че „традицията“ се спазва, просто имената са опреснени.

 7. Радев става опасен за американците, защото с такива изказвания като нищо ще ги лиши от възможност да започнат война в Черно море срещу „нетърпимо агресивната и изключително освирепяла“ Русия. Не ми пука за мнението на Радев по отношение на Крим. Но съм омерзен от неглижирането от него и от администрацията му на откровената антибългарска политика, водена от управляващите областта Северна Македония и подкрепяна от все повече европейски висши политици! Радев си вири оная работа в чужди дела, а не усеща какво се случва в задния ни двор!…

 8. Май и др. Шикългрубер едно време са го качили тези на власт и са се опитвали да му казват какво да прави на 100%.

 9. Поредната театрална сценка.
  Докато има марионетки, ще има и кукловоди.

  Кучетата си лаят, керванът си върви.

  1. Точно! 100% предварителен сценарий – на Радев му трябваха гласовете на инфантилните русофили, социалисти и т.н.; не че мислел, че Крим е руски – то, мисленето, става с глава. По-интересен е въпросът защо Герджиков отвори темата за Крим при толкова много български проблеми – изглеждаше като чист автогол. Помним, че преди 5 години срещу Радев беше неизбираемата Цецка Цачева… С една дума, Борисов и Радев са двете страни на една и съща монета.

   1. Сега…Радев може да е всякакъв, но не е глупак. Много добре знае чий е Крим – и физически, и юридически. Същото го знае и Герджиков, впрочем. Всеки си играе ролята и цели таргета. Радев си цели русофилския и бесепарски таргет, Герджика опита да разшири процентите към русофобския и на „Демократична България“. А може и двамата да изпълняват общ сценарий, спуснат от Козяк, с ясното им съзнание или без да го знаят. всичко по-горе няма значение. Единственото важно е, че това са кукли на конци, трансатлантически марионетки. Забележете, не щатски, не европейски, а ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИ марионетки. Защото и в Щатите, и в Европа има умни и свестни държавници, които не искат нито конфликти с Русия, нито джендърски идеологии, нито мигранти, нито Ковид мръсотии, нито „зелени сделки“. Но засега водят трансатлантиците, за които няма граници, религии, историчност и държави, а САЩ, ЕС, че и Русия и Китай са просто едни инструменти за налагане на световното правителство от сатанистката им секта. Може би ще доживеем ден, в който на сцената ще има истински пробългарски и „свободни“ кандидати, които ще защитават единствено българския интерес. Но времето за това още не е дошло. За всеки процес си трябва време.

 10. И аз съм изненадан как е възможно мустафата да е толкова тъпа, че още да не е разбрала, че Крим е руски!

 11. Деса предаде шифрограма: Мълчи, бе Зельоньй чорап! Утре ща питат за Аляска и Малката Одесса в Ню Йорк… е токава ще стане Совсем Обосрался.

 12. Хитър ход на Радев. Дано сме свидетели на такива и в бъдещата изпълнителна власт.

 13. Снимката – рапорт даден, рапорт приет – на това ми навява.

  1. Митко! Ти май не си схванал какво говори Марков и първосигнално без да вложиш малко мисъл крещиш!

 14. И така подмяната е в действие.
  1 Нинова е изхвърлена от Радев в сметките да бъде зависим фактор.
  2 Радев върна Боко на бял кон да управлява задкулистно.
  3 Боко и компания ще гласуват всичко което им нареди козяк
  за да не бъде разцледван.
  4 Всички измамени от Радев къде сте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *