« Върни се назад Публикувано на 22.11.2021 / 13:03

ИЗНЕНАДАНИ ОТ РАДЕВ?! АКО Е ТАКА, В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО НЕ РАБОТЯТ КРАВАРИ, А САМИТЕ КРАВИ

Бюрократичната трудовашка количка мадам …., която стои на топло в американското посолство и прекроява българската политика чрез пряка намеса в нея, била изненадана и огорчена от изказването на другарят Радев, че Крим е фактически руски.

Ма, сериозно ли сте изненадани, бе, леприкорни такива!?

Да не би вие да нямате вече основна заслуга за случващото се в България, включително арогантното погазване на Конституцията? Но какво ви касае вас някаква си българска конституция на гоите, нали никой не е засегнал вашата! Нея вие си я пазите, като зеницата на окото! Другите – кучета ги яли.

Сега сте изненадани от Радев! Ако наистина е така, означава, че в американското посолство не работят краварите, а самите крави. След като и последният българин знае какво ще направи Радев и какво ще каже, а вие, неговите политически родители не знаете, значи сте и дълбоко некомпетентни за местата които заемате. И трябва да ги освободите, немедлено. Понимаете, товарищи?

И след като вие, господа американски комунисти, си назначихте този двуглав и фалшив президент, кастриран парламент и немощна изпълнителна власти – ще духате супата. Повярвайте ми, може да започнете да си стягате куфарите по малко, за да не трябва да го правите набързо, като в Турция и на много други места. Никой няма интерес да си отглежда и развъжда глупаци, били те и съюзници – каквото и да означава вече тази дума.

И понеже аз бях срещу преизбирането на този лицемер за президент, а вие го окъпахте и блогословихте – нека бъде по вашата! Той е официален държавен глава на България и щом е казал, че Крим е руски – за всички българи е руски! И само руски! Завинаги руски!

Разбрахме ли се, Крим е руски? Крим наш. Да не съм те чул да гъкнеш повече, херо!

След като нейно превъзходителство мадам Херо допусна избраният и назначен от нея президент на колонията, да  декларира съвсем официално, че Крим е руски и това е в пълно противоречие на международното право, означава, че грешката е дипломатическа.

Грешка на държавата САЩ!

Американският посланик у нас, Херо Мустафа, носи пълната отговорност по случая и ако не бъде отзована от своите, трябва да бъде отзована от нашите официални власти. Както се случи с френския посланик, преди години! Намесата в политическата система на чужди държави е недопустим дипломатически гаф, който има своя цена – главата на посланика.

И да идва по-смислен американски дипломат. Професионалист, не аматьор.

Николай Марков

«