« Върни се назад Публикувано на 01.12.2014 / 21:57

ИзненадАА ни! ‘Що бутнахте КТБ, като нЕма да има Южен поток? Парични потоци – йок! Едни европари останаха за крАдене, ама и те не идат!

Путин и БорисовАктуална обстановка, видяна през погледа на:

Любо Кольовски:

НОВИНИ ОТ ПЕЙЗАЖА
След като стана ясно, че Ердоган и Путин са показали кукиш на Борисов и България за Южен поток, разбойниците, ограбили КТБ се разплакали и хукнали да връщат заграбените пари и активи.
Квесторите не смогват да опишат даренията! А Гвардейският оркестър очаква Цветан Василев на ВИП-а на столичния аеропорт.

МЕЖДУНАРОДНИ НОВИНИ
Радио „Ереван“ вече ще се нарича радио“Ердоган“, предаде ТАСС след приключване на разговорите между Ердоган и Путин.

Иван Петров:

ИзненадАА ни! Сега теменужката на енергетиката да обЯсни с к’во ще се топлим зимата. А ония с шистовия газ, да бучнат две-три сонди на жЪтите павета пред марсЯнското посолство и една у Банкя!
….

‘Що бутнахте КТБ, като нЕма да има Южен поток? Парични потоци – йок! Едни европари останаха за крАдене, ама и те не идат! Властта вече не е интересна, май ще ходим на избори! Дотолкова западнахме и не сме интересни на никого, че и бежанците ще започнат да ни заобикалят!

Георги Дренчев:

Минаваме на родопски калмари на газов котлон.

Какви санкции да наложим на Росия, а?

Очаквам новият газов министър да е Корман Исмаилов.

Сега с турския газ диверсификацията е налице…

Валери Тарандов:

Благодарете сега на Бойко Борисов за чисто протурската му политика по отношение на газовите доставки. Дайте му да разруши язовирите, за да няма опасност срещу Турция, дайте му и да даде досиетата на РУМНО на Турция… След това плеснете с ръце и си разтворете бузите. Щото ще ви шибат културно!

Честито за огромната победа на ДСБ! Южен поток е официално закрит! Сигурно всички дето подскачахте като идиоти и изтрихте жълтите павета сте много горди! Браво!

Скъпи хора от Добруджа, пригответе си земите! Ще ви ги дупчат за шистов газ! С вас, скъпи хора е свършено! Емигрирайте докато можете.

Скъпи сънародници,
Бойко и компанията му от помияри протестъри се разлаяха за културата, за да прикрият започването на добив на шистов газ в България! Надявам се, че много се радвате тоя път!

Явор Куюмджиев:

Честито на „печелившите“! „Южен поток“ умря! Това, за което говорехме и предупреждавахме, се случи. Изгубихме няколко хиляди работни места, изгубихме близо 1 млрд. лева годишно от приходи, изгубихме стратегическа сигурност, изгубихме шанса си за по-високи доходи на пенсионери и социално слаби. Чувствам се като в кошмар – повтаря се историята от 1999г , когато „Син поток“ заобиколи България. Сега става същото. 63 млрд куб. метра газ, предвиден за „Южен поток“ отива за Турция, а оттам пак ще стигне до Европа, но ще заобиколи България. Нека сега реформатори, гербери и цялата четворна коалиция да кажат какво смятат да правят с българската енергетика?! Особено ми е интересно какво ще кажат от АБВ… Жалко за България!

Afera.bg

«