Публикувано на 29.05.2022 / 12:34

„ИЗМЪЧЕНИТЕ“ УКРАИНСКИ БЕЖАНЦИ ИСКАТ ДА ИМ Е „ИЗМЪЧЕНО“ САМО В ХОТЕЛИТЕ ПО МОРЕТО!

„Измъчените“ украински бежанци, дето някои ги ореваха с крокодилски сълзи и сополи, искат да им е „измъчено“, ама само в хотелите по морето на първа линия.

Не искали да отиват във вътрешността на България?И то в Рибарица, Паничище и т.н., все места на които бедните българи я могат да отидат, я не могат.

И нашият мало/умен/ областен управител на Варна, на ПП, Благомир Коцев, облечен в светлоотражителна жилетка, хленчи по телевизията, разтревожен.

Заедно с него и шефът на ОД на МВР – Варна, наричан „Чесъна“/ „Пингвина“/, назначен от радев/стефан янев/рашков, и той рецитира по селски как най-важното за МВР било опазването на живота и здравето на „тези хора“, като цялата полиция е скупчена на гарата, хахаха.

Няма такъв ташак и такъв надупен, наречен властови „елит“!

За МВР основното било опазването на живота и здравето на украинците, каканижи „Чесъна“ МВР – Варна и опасал гарата с полиция, като че ескортират поне десет тона кокаин. А във Варна за българите нито има МВР, нито има корупция, нито има престъпност, щото „Чесъна“ пази живота на … украинците!

Нали си представяте какви идиоти са в МВР – Варна щом едва преди минути разбрали, ах, ох, иху, какъв „обрат“, че украинците не искали да пътуват с влака към вътрешността на България! Нали си представяте за какви малоумници иде реч, след като нямат и грам ОПЕРАТИВНА ПРЕДСТАВА какво става точно в средите на „тези хора“, на които иначе основна задача им било да опазят живота. И сега останали изненадАни. Правили „организация“, опасали гарата с полиция, а не разбрали, че украинците изобщо не искат да пътуват. Кретени!

Ташаци на рояци, малоумник във Властта до малоумник. Благодарение на вещата кадрова политика на Радев – Стефан Янев – Кирил Петков.

Afera.bg

 

Коментари 61 за
“„ИЗМЪЧЕНИТЕ“ УКРАИНСКИ БЕЖАНЦИ ИСКАТ ДА ИМ Е „ИЗМЪЧЕНО“ САМО В ХОТЕЛИТЕ ПО МОРЕТО!”

 1. Нали този дребен инспектор от детска педагогическа стая (Атанас)го предложи Енчо Мирчев с ходотайството на другия амортизиран домакин от Аква? Всички в дирекцията и районните си го знаем какъв некомпетентен гащник е ози смешник.

 2. И ти си голям боклук, докторке, ама те траем, щото си тъпа като на слон г*за.

 3. Трябва ли да сме спокойни за здравето и живота си щом човек с прякора чесъна е шеф на полицията във Варна.

   1. Така е, но това важи само за Варна и варненци, ние останалите …….. от туземното племе обичащо укри и кравари? Няма ли поне едно резерватче или концлагерче е за нас, където други чесани, нечесани, рошави или плешиви нацисти да но пазят?

    1. Има един живописен остров надолу по течението, недалеч от Никопол, като го гледам от гооглен-сателита не е много пренаселен.
     Има потенциал. Докато се изясни кои са престъпниците.
     Био и Еко.

 4. Курорт за сметка на бедните българи. Това е резултат на слугинската политика на Кирчо и компания. Да лижеш подметките на американците – айде, както и да е, но да лижеш задниците на украинците по американска заповед е супер падение. Видяхте ли „бежанците“ колко са бежанци? Оказва се, че горките и нещастни нееволници, прокудени от бомбите на злия Путин с по едно Лексусче и едно куфарче с долари и евра са чисти авантаджии. Не ни стигат циганските паразити, вече си имаме и украински. Като свърши войната тия и с камъни няма да можем да ги изгоним…

 5. „Гледам и не вярвам на ушите си“,- както казваше проф. Юлиян Вучков. Преди повече от месец един шофьор на автобус по линията Варна- Одеса, каза истината за тези така наречени „украински бежанци“, В смисъл “ какви бежанци, повечето идват на безплатна почивка на нашето море, едни докарваме , други след 15-20 дни връщаме обратно в Украйна“. И ето ,че днес думите му се потвърдиха . От 200 човека определени за преместване във военно- почивен дом “ Рибарица“ един от най- хубавите ВПД на МО с оценка най- малко категория 3+, /тоест българската държава ги праща от море на лятна планина/ са се явили 5 човека, останалите са бойкотирали преместването. По същия начин стой и положението с планинския курорт „Паничище“, от определените за преместване украинци са се явили нула. Както са ги определили на времето далновидни политици“ украинците са хитро и лъжливо племе“. То бива нахалство, то бива гьонсуратлък, но по такъв арогантен начин да се изплюеш върху българската държава и милосърдието на българския народ не бива. Затова за такива „бежанци“ процедурата е една и както казват руснаците „Чемодан, вокзал, домой“ .

 6. Друго си е на морето! Къде ще се лашкат по „баирите“. То беше ясно, че ще берм ядове с бандеровците. Здрави прави мъжаги с лъскави коли цял ден обикалят из Варна. Не всички му държат края може би има и такива, които наистина имат нужда от помощ и подкрепа но по-големия проблем е че управляващите много се прехласнаха по бежанците. А кто знам, колко Българи от така наречените работещи бедни имат нужда от покрепа и помощ. Хляба вече „гони“ 1.70.

  1. По баирите само мечки има, а горките български меци са социално слаби и немат по 70-100 лв. за задна прашка на укровещица.

 7. Краварите назначиха дебила кирчу и ококореният педераст със заповед за бърза и задължителната глобализация на България. Тези безполови изроди са поставени, за да вкарат България във всички гнусни и опасни глобалистки капани. След като обявиха Русия за най-големият враг на България и идва ред на еврото, македония и тотална укранизация, за да приключат окончателно родината ни! Така и така, стратегическата цел на съществуването на НАТО е тотално ликвидиране на православната християнска религия, история, култура, политика, икономика и традициите на тези народи.
  Слава укро-циганория!

  1. Не ти приемам извинението, защото не си ме обидил с нищо. /Засега, де!/ Дразня се на прекалено крайни твои изказвания, например за г-н Велизарий /Енчев/. Не знам откога си на сайта, ама аз откакто пиша, винаги съм подчертавала уважението и симпатиите си към него. Да- не одобрявам прекаленото му ангажиране с проблемите на БСП, той си създаде своя партия и трябваше да се съсредоточи върху нея…Обаче да го наричаш „енчо“, ми се струва прекалено. Критикувай, ама кажи поне „Енчев“ или „Велизаре“!
   Г-н Хаджолов помниш ли какво написа- че крайността е антихристко проявление. И това ти го казвам аз, дето си падам малко езичница, пък ти нали се имаш за християнин…Християнин, християнин, ама сербез и чишит! А така!

   1. Честно и аз не се сетих умишлено да съм имал за цел да те обидя, но след като прочетох се извинявам за втори път, защото може да е било неволно.
    ……………………………………
    Колкото до Велизарий-Максимус, нямам нищо против да се ангажира с който си иска. Аз не го критикувам, че ангажиран с БСП, а за това че лъже и манипулира българският народ и го води към гибел. Много пъти съм казвал, че не съм против лявата идея, но в БСП няма нищо ляво, нищо българско и нищо партийно. Голям процент от тази така наречена партия, са секта сатанисти затриващи България. Но пък имам и приятели членуващи в БСП, които са прекрасни хора.
    Не очаквам от себе си, да фъфля брюкселски-политкоректно за някой рекламиращ муню фЪрчилото, отявлените антибългари в така нареченото БСП ……
    Между другото, преди да започна да плюя по някой като него, който в дадени моменти също ми е бил симпатичен, съм си направил труда добре да го проуча.
    Разбирам сатанюгите от ДБ, ПП, ИТН, ГРОБ, ДПС…….Тези са родени, за да затриат България, но пък точно хората на БСП да си пишат патриоти и влюбени в Русия, само и само да ги изберат разни наивници и после да вкарат народа ми със тяхната „любов“ ми идва в повече. Още повече в настъпващите смутни времена. Предполагам преди 10-20 години нямаше да реагирам така, тъй като знаех че все още имаме време да се спасим, но смятам, че то изтича и всеки антибългарски ход може да се окаже фатален.
    ………………………………………….
    Да, определено съм Християнин, до колко се справям не знам, но колкото толкова, има кой да ме съди, дали и до колко съм успял. За другите етикети не споря, още като дете разбрах, че съм такъв, пък и хич не мисля да се променям 🙂 В края на краищата не съм се родил, за да се харесвам на всички 😉
    Малко дълго стана, сорри.

    1. Велизарий води българския народ към гибел? Ама, моля ти се! С кое? Човекът не е спрял да се бори толкова години за тоя народ, много пъти е бил сам срещу всички- дори в Парламента. И срещу Тройната коалиция будеше заспалите, и срещу Борисов (единствен не му се предаде или продаде), когато излязоха записите с чекмеджетата и екипът на Слави се уплаши да интервюира г-жа Томова, Велизарий не се поколеба, миналата година също се опита да каже на блеещия електорат за Румен Радев и служебните му министри (както се опита и Рошкев), през 2017-та беше единственият, обикалящ като Дон Кихот и предупреждаващ да не се подписва катастрофалния договор с Македония…Мога да изреждам още, но няма смисъл, щото си предубеден. Последният, който ни води към гибел, е той. Напротив, съжалявам, че не е министър на външните работи или президент. И не забравяй, че е зависим от телевизията, в която е. Или искаш да го няма на екран и съвсем да не останат ерудирани водещи? Другаде му спряха предаванията и не го канят, щото не е удобна соросоидна патка, каквито са патките в бТВ и Нова.
     Казах ти мнението си, понеже няколко дни чета твоето и мълча. Оттук-нататък толкова. Няма да се бием заради това, че не мислим еднакво. Или ще се бием? (Майтап бе, Уили!) 😉

     1. В така изредените от теб факти си права и никога не съм отричал какво е направил човека. Не можеш да ме обвиняваш в предубеденост обаче. Да похвална е битката му за македония, да не е като останалите мисирки на ЦРУ …… да уж буди заспалите и лекичко ги подтиква да гласуват за еничари от БСП или муню фЪрчилото. Никъде не казвам, че е вожда на еничарите, а че е гадно са подвеждаш най-доверчивата част от българите. За разлика от гласоподавателите на разни десни, либерални, криви и педалски партии, тези на БСП са много добри и отрудени хора. Дет’ се вика те за изградили България, та сега господарите на БСП да има какво да крадат. Просто не понасям, някой да се възползва от добрите хора и да живурка на техен гръб.
      За Рошкев не съм казвал нищо, факта че го прогониха предизборно за зеленочорапестия-мунчо говори достатъчно за това, че не е подай гъзец.
      Очевидно съм прекалено тъп и не мога да се изразявам добре, за да не разбереш какво имам в предвид. Но тъй като съм страхлив, а ми свършиха памперсите, за да не ме биеш, в бъдеще му викам Велизаий-Максимус! 🙂

     2. Всъщност, аз не знам кой си. Може да имаш инфо, което аз няма как да имам. Тука май само аз не съм скрита лимонка. 🙂

 8. Не се чете конско на магарета.Асенчо-финансиста наш търга ш каза, че украинците са нашите туристи тази година(с тях плашим руснаците), демек туристи отново тип, а ние що им викаме бежанци?

 9. В мрежата се говори за Експеримента Просто Киро, грЯшка това е ЕКСТРЕМЕНТА Просто Киро .
  Вещицата урежда един след друг Екстрементите – след Киро идва Бастуна а над всички се извисява ОН ПреЦидента .
  Фекалиите управляват България !

  Колонията за жалост на малкото останали незомбирани люде се управлява от Екстременти !
  Който не вЕрва да Фаща гората .

 10. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

  ПРЕПОРЪЧВАМЕ!
  Проф. Нако Стефанов:
  Въоръженият конфликт в Украйна ще промени Европа и Света
  http://skandalno.net/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84-%d0%bd%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%84%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b2%d1%8a%d0%be%d1%80%d1%8a%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%84%d0%bb-190292/

 11. На вниманието на Данчето Николова от Фейсбук, която е спец по всички въпроси във форума, винаги мнението и е меродавно и е върха на кафявия айсберг!
  Твърде далече си от истината за т.н. бежанци у нас, които са от Западна Окраина, където бойни действия няма, за да има изстрадали бежанци. Истински изстрадалите са от източните и части, но те не са тук по понятни причини. Така, че само да се гледат филми не е достатъчно, ами дрябва малко да се попрочете и анализира историята поне от последните 200 – 300 години! А като си толкова милосърдна и те дразнят „конските вагони“ на БДЖ, наеми таксита на любимцити си!

  1. Ханко, не познавам въпросната женица, но знам че на такива акъл не се набива, а както казваше нашия бивш вожд само к*р.
   Иначе те поздравявам за избора на ника – дълги години съм го ползвал брат 🙂

 12. Е, те идиотите да са само в МВР Варна и да проявяват идиотията си само по „украинския въпрос“ веднага да ги произведем един чин нагоре, но те просто са избирани по качеството си – идиот!

 13. Според мен, Перник е чудесен избор за настаняване на украинци. След няколко дни, всички ще напуснат територията на БиДжи.
  Днес, от 200 записали се за транспорт, са дошли 7-8 човека. Останалите са излезли на свободен наем.
  Всички мъже, записани като бежанци, според мен, трябва да се върнат в Крайна, защото са мобилизирани.

  1. Още 10 млн. УКРИ да се измъкнат по Света и У-Крайна ще стане Без-КРАЙНА!!!

   1. Нали това е сченария . Няма хора, няма проблем.
    Но пък има селен и други неща.

  2. Права си, пиринския край ще им се отрази добре. Там ще могат да спорят след няколко месеца с мЪкедонците кой е по-древен, кой е прокопал Черно Море………….. дали Исус Христос е укра или мъке …………

   1. Перник си е от шоплука, не е македонски. От там са граовските, т.е. шопски песни. И партизаните, разбира се. Но за тях можеш да се обърнеш към г-н Отечествен фронт. Бившият президент Първанов е от този край. Една Мис България- също. Има и други. Но всъщност най-значимите фигура от това място е Кракра Пернишки, останал верен на цар Самуил до последно.
    Надявам се да си останал доволен от краткото инфо. 😉

    1. Много благодаря за информацията.
     Само за Кракра и Самуил бях чувал.
     Не знаех че и седеФчо е от оня край, както и някаква си мис 🙂
     Това ми е най-противният край на България и за капак на българо-македонската граница имам неприятна случка, където ме арестуват и ме вкараха в един холивудски екшън филм, като ми се наложи да се връщам в България с мръсна газ през полиция и митничари и без документи ……. 🙁 Та в мЪкидонията се връщам само седнал в танк.

 14. ХОХОЛ Полиция не Боится…!!!??? Только от Милиции ДНР и ЛНР а от Ахмат Сила улетают как Крыси…!!!
  Напишете на колите МИЛИЦИЯ и ша ВИДИТЕ!!!

 15. Но можете да бъдете настанен/а в психиатрична институция и ако имате психично разстройство или увреждане, които изискват/налагат такова настаняване. В тези случаи, Вие ще бъдете настанен/а в психиатрична институция принудително.

  Видове принудително настаняване
  Българското законодателство позволява три вида принудително настаняване:

  когато това е необходимо за Вашата собствена или за обществената сигурност и съдът е преценил, че съществува опасност да извършите престъпление
  когато съдът е установил, че сте извършил/а престъпление, докато сте бил/а в състояние на невменяемост или сте станал/а невменяем/а след постановяване на присъдата, и че настаняването в психиатрична институция е необходимо
  когато съдът е постановил, че трябва да Ви се изготви психиатрична експертиза в наказателното производство

  УКРОманиязацията е ПолитНацистки СИНДРОМ с Психиатрични Отклонения засягащ голяма част от населението в Украйна и Политическия и Банков Елит по Света !!!Пфайзер не отговориха дали имат Ваксина и за такъв Вид заболявания но загатнаха че провеждат опити с Маймуни !!!

 16. Заради тях БДЖ тайно отмени директните влакове от Варна за Южна България, за Пловдив, например. Защо?

 17. Миналата седмица си купих от украински циганин 6 тенджери и тигани на Exclusive Style, Germany, страхотен комплект ножове, с мраморно покритие и лазерно заточване, и една гюдерия с какво ли не за никакви пари. КРАДЕНИ естествено от Дойчланд.
  Само ножовете струват 249 евро, взех ги за 30 лв, за останалото да не говорим.
  В Европата вече пред някои магазини има надпис: Забранено за украинци

 18. Памятуй, чуждинець, тут хозяин украинець!
  Ще скандирате някой ден, българи, ей! Просто още не сте разбрали, що за напаст сте пуснали в страната си. И мова ще учите. И накрая ще смените имената на ул. Стамболов с ул. Бандера.

  1. Елена, тези дето ги доведоха знаят, а за останалите е невъзможно да разберат.

 19. Проглезиха ги и сега много ясно ще капризничат,ще искат да ги носят на гръб.От първия ден ,в който съобщиха за нахлуването на първите навлеци от Украйна,предупредих ,че ще имаме проблеми с тях.Първо те имат прекрасната възможност да се евакуират в Полша,Румъния,Молдова,ако са рускоговорящи в Русия и Булорусия,какво правят чак тука!?Самата власт на кирчовците ги научи така,че нищо няма да им се отказва,вкл. политически изяви,като демонстрации,развяване на знамена,катерене по паметници и други кепезелици.Сега защо се учудват,утре укрите ще искат и власт да им се даде,да си направят частна милиция и някаква автономия,кой ги знае.

 20. Шефката на Държавна агенция за бежанците Марияна Тошева и Минисърът на транспорта Николай Събев – ЕКСПЕРТ ДО ЕКСПЕРТА МИЛА МОЯ МАЙНОЛЬО, ТЪПАК ДО ТЪПАКА!

 21. Щом полиса е там на куп, да пробва с един спринт – тип 02 Септ 2020, и ситуацията може да вземе друг „обрат“?
  Брътвежи, А ? Щото срещу тях не са „точните индивиди“ !

  Мога, ама ако Искам!

 22. За нас българите няма курорти без пари! За укроциганите има и моренце, има и планински курорти, че те даже и претенции изразяват! Каква е тази перверзност? Еврогейска! То и правителството е ГЕЙСКО! Да дискриминират хората в България за сметка на укропитеците! Няма нищо българско в правителство от гейове, ционисти и шлякани проститутки!

   1. Ако го приемеш като знак на извинение от злобен чешит, веднага те водя, да пием по едно …. кафе там 🙂

    1. Оценявам и благодаря, но да изглеждам наивна?
     Вече имам в главата си твой кратък психопортрет. (В спокойно състояние- християнин, в неспокойно- юдей.) 🙂

     1. Край, отивам да си режа вените във ваната, която напълних вече със сълзи 🙂

   1. Като сме неспособни ние да си подбираме – „хората“ помагат, кво да се прави партньорски помощи.

 23. Нашите ЛИБЕРАЛ-ФАШИСТКИ плашипутарници ВРЕЩЯХА че Черноморието ни е ОКУПИРАНО от Руснаци защото са си КУПИЛИ жилища ТАМ !!! Окупация е когато ГОСТЕНИНЪТ не желае да НАПУСНЕ ДОМА ТИ !!!Или НЕ Е…!!!Може би има по ЛИБЕРАЛНОТО…???Евакуираните в ДОМЪТ ми НЕ желаят да се ЕВАКУИРАТ от НЕГО!!!Тези са ОКУПАНТИ!!!

 24. Собствениците на супермаркети по морето да не ги изпускат от поглед !Какво да правят цял ден по хотелите здрави хора без работа? Да се наливат с марков скъп алкохол, може и откраднат.

 25. Спомням си…преди години братовчед ми/лека му пръст/ на въпроса ми- Ходиш ли на ВИЛАТА си ???Отговори с тъга- От доста време в нея а и в други на Вилната она са се заселили ЦИГАНИ!!! Никой не може да ги изкара от ТАМ!?!?!?
  УКРО-циганите са VIP-Цигани …!!! Плачете и на ПРО100КИРЧУ се сърдете!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *