« Върни се назад Публикувано на 23.10.2023 / 8:21

ИЗМЕКЯРИТЕ НА ВАРНА. ЕКС КОНСИЛИЕРИ НА „ПОМЕШЧИК“ НА КРАДЛИВАТА СИМБИОЗА ВЪВ ВАРНА ЗОВЕ ЗА „ДЕТЕТО НА ЛЕЙТЕНАНТ ШМИД“, ПАРДОН, НА „ВАСКО КАСИЧКАТА“

На 07.10.2023 АФЕРА публикува:

БРУТАЛНАТА ИЗМАМА „ПП/ДБ КМЕТ НА ВАРНА БЛАГОМИР КОЦЕВ“! ЩАБЪТ МУ СЕ ДИРИЖИРА ОТ ЕДИНИЯ ОТ „КРЪСТНИЦИТЕ“ НА ВАРНА, ЛАПАЛИ ГОДИНИ НАРЕД ПРИ ГЕРБ КИРИЛ ЙОРДАНОВ И КРЕПЯЩИ ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ!

Същият тоя екс „кръстник“ на Варна по времето на Кирил Йорданов, негово вярно „консилиери“, Цанко Цаков, написал някакво въодушевено платено призивче, поради това, че вече се вижда присламчил се към „новата софра“, зовейки варненци да гласуват за кандидата на ПП/ДБ Благомир Коцев.

Варненци не били крепостни селяни, пищи човекът, който лапа години наред от крадливата Симбиоза на Варна, покрай екс кмета Кирил Йорданов, изгонен с камъни, и заради такива като Цанко Цаков, които хлебеха покрай него на гърба на данъкоплатците.

„Поредният помешчик ще бъде наказан жестоко: Добрин Митев, Кирил Йорданов, Цветан Василев и т.н… Всички те вече са в историята. Това очаква и сегашният кмет!“, патосно пише човекът на Благомир Коцев – Цанко Цаков с невзрачната си партийка „Отечество“.

Хахаха! Тия, верно са измекярите на Варна.

Добрин Митев и Кирил Йорданов били „помешчици“.

И да са били, важното е къде е бил този тамада на изборната кампания на Благомир Коцев.

Ами, същият тоя Цанко Цаков беше топ „консилиери“ на „помешчика“ Кирил Йорданов, апропо и ГЕРБ кмет. Прочу се с прозвището „кръстниците“, заедно с авера си Радослав Коев. Значи години наред Кирил Йорданов беше повече от „брат“, когато лапаха кюфтетата заедно, сега вече е „помешчик“, когато изпълзелия от забвението Цанко Цаков се присламчи към незнаещия къде се намира Благомир Коцев.

Добрин Митев бил и той „помешчик“, вика Цанко Цаков, хахаха, да, де, ама кандидатурата на Благомир Коцев е рожба и на ДБ, демек „дете на лейтенант Шмид“ в лицето на хора като „Васко Касичката“ на Добрин Митев, който пък днес се е „избелил“ и той на преден план в листата за общински съветници. Значи добринмитевистите „помешчици“, ама Цанко Цаков и Благомир Коцев са техен избор за да управляват Варна?!

Тия, верно са измекярите на Варна.

За ПП да не говорим. Простокиро назначи въпросният Благомир Коцев за областен управител на Варна и единственото, което направи той бе да злоупотреби напоително с власт, за което срещу него има досъдебно производство.

Цанко Цаков вика още: „Баба ми казваше, че “Парите отварят сите врати и затварят сите очи”.

Верно е казвала баба му на Цанко, щото си е познавала явно от малко внучето.

Човекът на Благомир Коцев ли не знае, че „парите отварят сите врати и затварят сите очи“?!

„Единственият шанс за промяна е кандидатът на ПП-ДБ Благомир Коцев. Гласувайте! Това е верният път към Победата!“, пъчи се бившият „кръстник“ на Варна от времето на Кирил Йорданов и яростен подръжник с партията си на ГЕРБ Портних нататък във времето, сега набутал се към „новата софра“ при Благомир Коцев. Значи като лапа кюфтета и покрай Портних, Портних не беше „помешчик“, а, гиди внучето на баба?!

Промяна за Варна с Благомир Коцев?!

Тия верно са ТОП измекяри на Варна.

Ако искате да ви управлява „промяната“ с „Васко Касичката“ на Добрин Митев и „Кръстника“ на Кирил Йорданов Цанко Цаков, апликирали върху себе си „ново лице“ с Благомир Коцев, ваша работа.

Всяка Варна си заслужава измекярите.

Afera.bg

«