« Върни се назад Публикувано на 05.12.2021 / 22:26

ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ РАДЕВАТА „ПП“ ПАК ЛЪЖАТ! ИЗМИСЛЕНИЯТ „БОДИГАРД“ НА ПЕЕВСКИ Е … ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС ОТ 7 ГОДИНИ!

Днес Ицо Хазарта, понастоящем от Хазарт станал депутат, се изцепи по телевизора, че му „направило впечатление“ как Делян Пеевски си сложил за депутат и бодигарда си, с който излизал от пленарната зала.

Веднага лъжата бе подета от едно друго незнайно депутатче от Варна от Радевата ПП – нЕкой си Антон Тонев, набутан втори в листата от Варна, като протеже на патрона на „здравната олигархия“ във Варна Красимир Иванов, той пък човек на Костов и любимец и на Кацаров.

Разбрало, недоразбрало и изобщо непроверило, това депутатче от ПП се пени във Фейсбук така:

Оказва се обаче, че никакъв депутат „бодигард“ Пеевски не е вкарал в парламента, а на снимката с него върви Ахмед Ахмедов, който е депутат от ДПС и от седем години заместник председател на ДПС. И излизат за да им вземат биометрични данни за депутатски карти.

Кой да проверява обаче? От ПП лъжат и мямат та пушек се вдига. Де що изрече някой нещо от тях, гледайте колко корабчета плуват в очите им.

Пълен потрес.

Но както се казва на балъците – такъв цирк. Те с измама и лъжа я докараха до правителство и до премиер, че на Пеевски няма да измислят „бодигард“ „депутат“.

Такава ниска проба измамници, че да получиш позиви на повръщане.

Afera.bg

 

«