Публикувано на 22.08.2019 / 11:19

ИЗЛЕЗЕ ОТ ПЕЧАТ НОВАТА КНИГА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА „ТОЗИ ЖИВОТ Е ЗА СМЕЛИТЕ“! ТАЗИ КНИГА Е КАТО ЗАБИТА КАМА. ОТ УТРЕ ПО КНИЖАРНИЦИТЕ!

ВЕСЕЛИНА ТОМОВАОт утре, 23 август т.г., по книжарниците може да намерите новата книга на разследващия журсналист Веселина Томова „Този живот е за смелите“.

Книгата „Този живот е за смелите“ издава Издателство „Факел“ на Румен Леонидов.

Премиерата на книгата ще състои на 25 септември 2019 година в София.

Румен Леонидов:

Издателката на АФЕРА има празник – новата ѝ книжа днес тръгва по книжарниците!

Откровения, обвинения, разкрития, предупреждения – 500 страници.

Затваряш последната и си казваш: Баси!

Тази книга е като забита кама. Но не в гръб. И не в сърцето.

В мутрата, в мутрата на злочестината, която наричаме държавата – кочина на раята. Във физиомутрата на така наречената „национална сигурност“ – продадена, продажна, предадена, на колене пред разкопчания цип на разпасания чорбаджия.

От душата си съм изтръгнала тази книга, изкървила съм я, изкъртила съм отломките на безсилието – че този живот не е за боклуците, а за смелите е този живот.

Журналистиката е кално риене – от Бойко Борисов в Бояна, през офиса на Пеевски, до Ахмед Доган в Сараите, като една Райна Княгиня – през сокаците на подземните мутри, до завоя на Жегата, която те дебне зад ъгъла на корумпираните „червеи“, изгризали родината ни, нахакана в окото на ДАНС, като свирепа оса, а на един баир разстояние Сретен Йосич, и до стъписването пред благословението на един Ангел…

Честно я писах. Честно я къртих. Ред по ред, дума по думичка, думища, които ще ви отвинтят главите. Защото Истината тук, на тази територия – кочина, не я дават по телевизията, нито я пишат по вестниците.

Ако не си готов да се разголиш до дъно, не си никакъв писател. В тази книга безпощадно свалих опаковката на всички управленци и „босове“, но и себе си не пожалих.

За да прочетете книгата ми „Този живот е за смелите“ се иска кураж, тя не за  е за хора, както казваше баба ми, със сърца в лайна увити.

Ще ви рани тази книга! Рана от кама, посипана с мехлем от ангелско перце.

Ако ви стиска, вие сте на ход!

Веселина Томова

Коментари 15 за
“ИЗЛЕЗЕ ОТ ПЕЧАТ НОВАТА КНИГА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА „ТОЗИ ЖИВОТ Е ЗА СМЕЛИТЕ“! ТАЗИ КНИГА Е КАТО ЗАБИТА КАМА. ОТ УТРЕ ПО КНИЖАРНИЦИТЕ!”

  1. Госпожо Томова, книгата е брутална! На моменти ми се доплаква, на моменти се смея с глас, но най-често правя сверки в интернет за описаните събития и хора. Благодаря за труда и смелостта Ви! Умирам от любопитство дали „смелите сърца“ не потънаха още по-дълбоко, след като книгата излезе от печат?

  2. Браво за хубавата книга. Това ми дава увереност, че жените ще оправят тази държава, а не като тая , която се изцепи по талавзията, че зимата била много дълга и много студена и за това изравнителните сметки за парното били толкова високи. Тая овца сигурно е прекарала зимата в Швеция или Норвегия. Защо се дава трибуна на некомпетентни хора да обясняват ценови шок след като не разбират нито от ценообразуване, нито могат да посочат обективни фактори за такова увеличение от 16 % на топлоенергията.. Аман от калинки.
    Бий ги Весе.

    Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/uchitelite-shche-vzimat-s-500-leva-v-poveche-no-tryabva-da_news693066.html

  3. …. една жена засрамва всички т н мъже в България! Браво !!!

  4. Поздравления ,Веси, къде са онези комунистически лаѝнари,дето те плюят, сега. Спотаѝват се като ,пръдня в гащи,къде сте бе боклуци,ваща мама , недоносена.

  5. Поздравления! За смелостта, за постоянната позиция -„опозиция“, за куража, за истината!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *