Публикувано на 26.02.2021 / 15:58

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО ПОСЛАНИЕ НА ДОЦ. МАНГЪРОВ ОТ ВАРНА: „ВСИЧКИ, И ДЕСНИ, И ЛЕВИ, И БРАНДИРАНИ УЖ ЗА ПРОМЯНА, СА ЗА „МЕРКИТЕ“. АКО НЕ СЕ ВЪЗПРОТИВИМ СРЕЩУ ТЯХ, ПОСЛЕДСТВИЯТА ЩЕ БЪДАТ КАТАСТРОФАЛНИ! КАТО ЧУЯ „НОВА НОРМАЛНОСТ“ МЕ ВТРИСА! /ВИДЕО/

Много важно и силно послание на доц. Мангъров във Варна!

Докато ботоксовият здравен министър помпозно и пиарно бе сбрал журналистите във „Варненската Терапия“ по времето, в което доц. Мангъров бе обявил пресконференция и блябосваше какъв „уникааален скенер“ /вероятно „фамилна доставка“/ имало в Терапията /дежурна рекламна площадка на Костов, Цветанов, Боко и така нататък/, доцент Атанас Мангъров изрече изключително важни неща, които трябва да бъдат чути от всички!

Чуйте ги във видеото!

Доц. Мангъров подчерта, че абсолютно всички партии, без значение леви, десни и всякакви, не смеят да обелят и думичка против безумните налагани мерки и призова всички хора, които мислят с главата си да излязат да гласуват, за да спрат това безумие на „медицински фашизъм“, което върлува.

„Като чуя „нова нормалност“ и ме втриса! Всички – и тези, които се брандират като уж за промяна, поддържат безумните мерки, а ако не се възпротивим срещу тях последствията ще бъдат катастрофални!“, каза доц. Мангъров.

Доц. Мангъров се срещна и с варненци на входа на Морската градина, където го посрещнаха млади мъже с: „Един от малкото в България, който говори истината!“

От своя страна Румен Петков остро критикува „Три морета“ и предупреди за военен конфликт, както и за подгъзуването на българските власти.

Afera.bg

Коментари 28 за
“ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО ПОСЛАНИЕ НА ДОЦ. МАНГЪРОВ ОТ ВАРНА: „ВСИЧКИ, И ДЕСНИ, И ЛЕВИ, И БРАНДИРАНИ УЖ ЗА ПРОМЯНА, СА ЗА „МЕРКИТЕ“. АКО НЕ СЕ ВЪЗПРОТИВИМ СРЕЩУ ТЯХ, ПОСЛЕДСТВИЯТА ЩЕ БЪДАТ КАТАСТРОФАЛНИ! КАТО ЧУЯ „НОВА НОРМАЛНОСТ“ МЕ ВТРИСА! /ВИДЕО/”

 1. Ваксинирането с мРНК препаратите на Гейтс е залагане на бомба със закъснител. Вашият организъм , органите ви , тъканите , клетките – вече са проникнати от „командната“ РНК на „ваксините“. Не става въпрос само за клетките на имунитета /лимфоцитите/ както е при нормалните ваксини. Става въпрос за ВСИЧКИ клетки , например за мускулните , за клетките на съединителната тъкан , и т.н. При нова среща с вирус/а/ тези клетки и тъкани , които вече са накарани да произвеждат вирусни „шип протеини“ , ще бъдат разглеждани от собствената имунна система като „законни цели“ за атака! Какво се получава ? Получава се АВТОИМУННА РЕАКЦИЯ. Получава се развиването на автоимунни заболявания , на злокачествени заболявания. Това , за огромната част от „ваксинираните“ в момента овце , не се вижда. Това ще стане след половин , една , две години ! Това ще стане като пуснат следващият вирус /мутант/ , фашкия, който вече чака в техните епруветки и колби… Разберете ! Целта ИМ не е да ни избият за няколко седмици , защото ще стане очевАдно и може да породи ответна реакция ! Целта е да ни избият постепенно. За година-две-няколко години. Жабите трябва да се възврат постепенно , защото ако ги хвърлят в кипяща вода, те могат да изскочат и да се спасят. Събуждайте се , жаби !

 2. Ало ,доверчивите, ако „ваксинирането“на преболедували ,дори с една доза,(което си е цицилък), е „необходимо“,
  ТО ТОГАВА ЗАЩО НЕ СЕ ВАКСИНИРА ПРЕМИЕРА ???
  Доцент Мангъров ясно ви каза, че това е ВРЕДНО И ОПАСНО !
  Не виждате ли , че целта е да ви убодат на всяка цена ,дори и с намалена доза !
  Това не е ваксиниране, а ЗАРАЗЯВАНЕ !
  Отворете очи !
  Единствения начин една ваксина да е действаща и одобрена по-рано от 5 години е ,ако производителят и на „вируса“ и на „ваксината“ срещу него Е ЕДИН И СЪЩ !
  Самите производители,печелейки луди пари,искат да си измият ръцете ,като подопитните уплашени подпишат декларация ,че приемат рисковете за своя сметка !
  О,неразумний юроде,още ли ще се редиш на опашки ?

 3. Бог да помага на всички, които обичат доброто и истината. АМИН!

 4. Афера , благодаря за записа ! Днес ще направите отново записи с Доц Мангъров ?

 5. Много, страшно много хора вярват на логиката и тезите на Мангъров, защото са железни и действителността ги подкрепя! Заради него много хора не полудяха в буквалния смисъл на думата, защото той внесе баланс през тази година! Внушава се, че едва ли не са предопредени тия дето ще влязат в идния парламент! Дайте всички да кажем своето голямо благодаря на изборите и да подкрепим човека! Още повече, че е в пряк двубой с ботоксовия красавец и ковидистеризатор. Срам ще бъде, ако се окажем стадо и не подкрепим човекът, който се раздаде за всички нас, за волята за свобода и да дишаме нормално!

  1. Доцентът и Човекът Мангъров ще бъде подкрепен, сигурна съм. Виждам го в Парламента в позицията на г-н Енчев, доказващ, че „и сам воинът е воин.“
   А ще ни управлява поредната коалиция от национални предатели. Нещо като в Италия- от Конте към Драги, „от трън, та на глог“. Или като в Германия. Меркелина Адолфинова си отива (ама не съвсем), слагайки свой пудел за заместник.

 6. Браво, Мангъров. Само, че се пази. В Израел излезе един лекар, също вирусолог, който говореше против мерките и ваксинирането. Той беше веднага арестуван, вкаран в затвора и му бяха отнети лекарските права. Това с ваксинациите явно е световен заговор. Да не се окаже накрая, че и новите, които ще дойдат на власт, ще правят същото, което правят и тези.

  1. Убедена съм на 99%, че ще правят същото. Изключвам АБВ и Възраждане, но пък те едва ли ще бъдат допуснати до управлението.
   Вижте дори Орбан как участва в ковид-театрото! А уж е „непослушното момче“ на ЕС…

  1. в светото писание се говори
   и за друго подчинение
   почитане и покоряване
   готов ли си да го сториш
   защото това е угодно богу

   И тъй, подчинявайте се на всяко човешко началство, заради Господа: било на цар, като на върховна власт, било на управници, като на пращани от него за наказание на злосторници и за похвала на добротворци.
   Защото такава е волята Божия — с добротворство да обуздаваме невежеството на безумните човеци, като свободни, не като употребяващи свободата за було на злобата, а като раби Божии.
   Всекиго почитайте, братството обичайте, от Бога се бойте, царя почитайте.
   Слуги, покорявайте се с голям страх на господарите си — не само на добрите и кротките, а и на опърничавите.
   Защото това е угодно Богу, ако някой, от съзнание за Бога пренася скърби, като страда несправедливо.
   Та и каква похвала, като търпите, кога ви бият за престъпления? Но, ако търпите, кога правите добро и страдате, това е угодно Богу.

   [ I Петра 2:13-20 ]

 7. Както каза един блогер ог Флорида???-С тази бесо-пандемия разбрах кои от приятелите ми какви са всъщност!!! Така е и с политиците ни!!!Кои са за свободата и кои за робството на човека!!!

 8. Оказва се, че „великите съединени щати“ най-демократичните, най миролюбивите, най- човеколюбивите, които единствено имат право да раздават оценки, да критикуват и да налагат санкции, много от които съчетани с майсторското дирижиране от световните банки доведоха редица държави до просешка тояга. Виж „Мондиализация на бедността“ на Мишел Шосудовски(икономист в Отава). И там има само две партии, у нас има толкова много партии, че и с академично образование не би могъл да направиш логически избор. Какъв народ сме бе хора, такова лакейско поведение на нашия политически „ЕЛИТ“, начело на един доказан ИЛЕТРАТ, който ни загробва ежедневно няма никакъде. Нямам никакво чувство на омраза, само на безкрайна тъга, като пред клошари, на които не може и да се помогне.

  1. Много вожд – малко индианец! Унас всичко е бам-башка! Омразата е на първо място.

 9. Мария ,гледах Д.Айк .
  Благодаря ти за топлите думи !

  Кандидат рептилството стана масово движение. Вместо да се пазят и да бягат като Дявол от тамян,всички тези хубостници се натискат в Сатанинския скут…
  Стават борци за ,,Новата нормалност“ както казва доц. Мангъров .

  Цялата работа е в момента ,в който СПРЕ ДА ТЕ ВТРИСА от ,,вавилонците“ !!!
  Това значи ,че са те достигнали.
  И друго значи- Няма връщане назад !

  Венсеремос.

  П Пис
  Бая отдавна споменавам за влечугите !
  Ама нали съм луд ,никой не ми обръща внимание.

  1. Може да си луд само за невежите. За изследователите на света в който живеем, не си.

  2. Вейронов , толкова си в десятката че направо плашещо. В едно интервю със Собчак /щерка/ Кончаловски заключава „Всички сме мухи в куфар“ . Кой носи куфара и на къде ? Джокер ! Куфарът не се носи от Бил Гейтс и компания…

 10. Мангъров е велик и всеки логично мислещ човек, който не е скован от всяването на престъпната и подла психопропаганда и агресивното налагане на абсолютно безсмислените ваксини, ще подкрепи него или АБВ, за които честно казано нямаше да помисля да гласувам, ако това чудо не се беше развихрило и те не бяха заели тази позиция. Нещата придобиха последователността от всяване на страх от смъртта от неизвестен вирус, налагане на чувство за вина, че ако приближиш някого можеш да го убиеш. После ни наденаха парцалите, за тях пророчески преди да загине Милен Цветков каза, че „маските са, за да мълчите“. То не бяха свирепи щамове и мутации, то не бяха ваксини, за което пристигане се вдигна истерия до космоса сякаш хората драпат, молят и искат да ги употребят на живот и смърт. Тук в България дори сме пожелени. Всеки ден съчувствам на хората от люлката на демокрацията и цивилизацията Европа, в която никой не е фантазирал за фашистките затваряници на хора. С такава ярост и сектантски заряд, че огромна част от хората там се превърнаха в зомбита, спряха да протестират. Ако може някой да напише каква е тая неземна сила, която принуди толкова синхронно при не чак толкова опасен вирус да действат държавите по този зомбиран начин нека пише! Само пари ли стоят зад цялата работа или някой реши, че иска да притежава телата и душите ни, че е наместник на Бога… Да не би някой да заплаши тези правителства, че ако не се съгласят ще им пуснат нещо много по-свирепо на фона на грипосимптомния вирус. Пишете, ако имате реално обяснение!!! Веселина, която разкрива всякакви мръсни тайни, дано и тя знае нещо…

  1. Само с протести на обикновените хора няма да стане. Или поне- с такъв тип протести, както досегашните, няма да стане. Неефективни и безсмислени са.
   Трябва някой от „едрите риби“ да е на страната на хората. До скоро се надявахме на Тръмп, но там нещата са в застой. Дано да има някакво развитие след 3-4 март, както се очаква, иначе ще изпаднем в доста незавидно положение. Другият вариант, на който можем да се надяваме, е в лагера на психопатите-швабисти да настъпи някакъв разнобой. Нали знаете- никоя империя или сила не е победена само отвън. Трябва да загние отвътре. Или някой да „отвори портите“ отвътре, казано метафорично.

  2. Не е точно заплашване , заплашване предполага че управляващите априори са добронамерени към народите си , искат тяхното добрувани , но сили по-високо от тях ги заплашват… Не. Няма „конфликт на интереси“ , има една строго подредена йерархия в която заповедите се спускат от по-горе , по-горе , по-горе … до ОТ ВЪН ! Т.н. елити са мотивирани за това сатанистко дело по много прост начин. На тях им е обещано че ще останат живи. Че те и техните семейства , близки , ще бъдат сред петстотинте милиона оцелели , и не само. Те ще бъдат елитът управляващи и в Новата Реалност. Това е достатъчна мотивация , ако си аморален тип , нямаш предрасъдъци , нямаш скруполи , НЕ ВЯРВАШ В БОГА (а те почти всички са атеисти циници ) – да започнеш да служиш на ЗЛОТО. Те това правят. Те ни убиват , за да останат живи , богати и с власт.

 11. Новата нормалност е старата ненормалност.
  На мен лично ми писна. До Сомалия няма да се доредя, но смятам да замина за Кайлас. Ще го обикалям 108 пъти. Струва ми се по-смислено занимание от планираната Швабска и Гейтсова рептило-психопатия. Неприятното е, че китайските Швабисти окупираха Тибет- съответно и Кайлас. Предстои да окупират Сибир. Дори Севрюкова го предрича. Каквото- такова обаче.
  P.S. Доц.Мангъров, обичаме Ви, Човеко! 🙂

 12. „Трите морета“ – това е военен съюз готов да воюва с Русия, без задръжки !

  Подкрепя се от враговете на Русия, като България е също „в кюпа“ .

  1. Инициативата се подкрепя от льотчик Радев, който се фука с нея пред Америка,. и затова последните анкети показват, че има 41,6% доверие и 42,6% недоверие, след като в началото на мандата му доверието беше 62%

  2. Балък, България не е длъжна да пита Русия в какви съюзи да влиза. Ние питаме ли ги за техните съюзи? Голяма държава с имперски мераци не може да бъде приятелска с никой, независимо от раса, религия или че сме баджанаци. Има само интереси. Нито Русия, нито САЩ могат да имат приятели. И да те интересуват враговете на Русия, ако не си руски гражданин е опасно. Може да отидеш там и да го кажеш на някой щом си толкова загрижен. Въпреки че те впоследствие разбират какво се случва. И този път ще има ама откъде дойде. Светът се движи от умни и богати, а не от общаци и кръчмонавти.

 13. ЕВРОПА,ПОМОГНИ НИ. В БЪЛГАРИЯ ИМА ДЛЪЖНОСТИ,ЗАБРАНЕНИ ЗА БЪЛГАРИ,САМО ЗА ЦИГАНИ. ЗА ТОЗИ ВИРУС ОЩЕ НИКОЙ НЕ Е ИЗМИСЛИЛ ВАКСИНА. ИМАМЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ!

  1. Ами нали сега НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ – Цвъкалото и Помака са в Америка, ами да пренесат богатия „братски“
   опит – като как американците са си уредили туземното червенокожо население, та и нашите „торба републиканци“ да го приложат при циганите ( gypsies, Zigeuner, цыгане, çingeneler ) !

  2. Честно да ти кажа имаше един австриец, правещ се на германски водач, който беше измислил ваксина и за този проблем, превръщаща го във въглерод и повърхностно активни вещества (сапун), ама го отрекоха и утрепаха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *