« Върни се назад Публикувано на 08.09.2023 / 16:18

ИЗВЪНРЕДНО! НА ВНИМАНИЕТО НА КИРО, ЛЕЛЯ АСЕНА, БАБА И, ГЕНЕРАЛ ГНОМ, ЦРУ, ФБР, ДАНС, ЦУМ, „БИЙЧ БАР“-А, КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ НА ПЛАНЕТАТА! БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА РЕКЛАМАТА, МАЛОУМНИЦИ!

Руски шпиони сме колкото Ким Чен-Ун е виетнамски, НО няма проблем да ни пуснете за проверка, ако щете през търговския регистър и специалните служби на Гватемала, пък после ние ще ви пуснем вас за проверка, за да видим колко точно пъти нарушихте Конституцията, колко точно са ви близки онези пичове от Gemcorp, колко точно зелена енергия произвеждат мозъците ви на кубичен метър, както и не на последно място – какъв точно пол сте вие, гении неземни.

Защо започваме така, ще попита всеки нормален човек?

Ами, защото малоумщината в тази наша малка територия вече достигна такива нива, че маккартизмът от миналия век в Щатите изглежда като детска игра, в сравнение със зараждащото се у нас брутално преследване на инакомислещите. На онези, които си позволяват да имат свое мнение извън официалното, проповядвано от мишока Денков.

И тук логично възниква въпросът: Кой стои зад това брутално клепане и манипулиране на общественото мнение у нас? Не, не е MediaMall, не са и сайтовете, които са в MediaMall, камо ли пък техните собственици. Зад тези глупости стои една група еничари, които възприемат света единствено в черно и бяло, а съществуването на мисъл в техните глави си остава екстра – невъзможна.

Тръгнали Киро, Асен и подчинените им палячовци, барабар с най-дребния генерал на планетата и оня, който не спира да си бърка в носа – лицето Бойкикев, да разпространяват наляво и надясно тъпата си опорка, че всеки, който не мисли като тях, е руски шпионин. Разбираш ли, MediaMall също. Що ли? Ами защото, който си позволява да пише, че съветникът на Зеленски, Тагарев, защитава интересите на Украйна и САЩ, а не на България, е руски шпионин, защото, ако не си завършил Харвард и зъбите ти не са 15 см в широчина, а фалшивата ти усмивка не е 24к, значи си руски шпионин!

И още.

Ако не си закръглен гей, пак си руски шпионин. Ако не измисляш схеми как да източиш държавата и да подчиниш енергийната й система на чужди интереси, отново си руски шпионин.

Не хвалиш ли малоумниците, които днес са на власт у нас  – ти си руски шпионин! Карбовски е руски шпионин, Явор Дачков е руски шпионин, Петър Волгин е руски шпионин, Альоша в Пловдив е руски шпионин, президентът Румен Радев е руски шпионин, главният секретар на МВР е руски шпионин, само баба му на Асен Василев е чиста американка. От Хасково!

Уважаеми читатели, навлизаме в един много тежък период от нашата най-нова история. Група национални предатели се опитват всячески да разделят и манипулират българското общество. Те отдавна са се поставили в услуга на чужди интереси и понеже самите те са чужди шпиони, по същия тертип се опитват да моделират и дезинформират българското общество именно на тази основа.

Целта е да подчинят цялата държава на посочената от техните господари цел, да унищожат българското самосъзнание, а всички несъгласни с тях да бъдат заклеймени като руски шпиони.

“Всеки който говори пред MediaMall е докладван в посолствоТО, вече има два такива случая, тъй като зад MediaMall стояли руски капитали”, разказва наш източник от Народното събрание, цитирайки умните глави от ПП и ДБ.

Абе, гении неземни, що първо не си проверихте коалиционния партньор, който построи на Путин “Южен поток”? Или това не ви изнася, защото ще се окаже най-накрая, че вие сте най-големите руски шпиони?

Относно руските капитали пък, какво да ви кажем? Да, така е! Всяка седмица Лена ни носи 4000 рубли в дребни и непроследими банкноти, а после ние пък ги перем с Dixаn, използвайки платформата на NEXO. Ама така е, за крипто мозъци – крипто рубли.

Или накратко, безкрайна е трагедията българска, уважаеми хора. Както казва другарят Айнщайн „само човешката глупост е безгранична”.

Всъщност, струва ми се, че ще бъде излишно губене на време да цитирам Херцен по темата, просто защото тези малоумници не знаят кой е Херцен, тъй като са си приятели единствено с Мак Доналдс.

И тук да ви попитам, уважаеми хора, вие бихте ли могли да си представите картината, в която Киро да държи книга и чете Херцен, например?! Разбира се, че не, тъй като Кирето единствено може да омаже една книга с пясък, тъй като неговият интерес започва и свършва само с две неща – хранителни добавки и кайт сърф.

Изключително обидно и унизително е, уважаеми хора, че днес подобни лица са начело на България. В моя 48-годишен живот съм виждал всякакви глупости, но никога не предполагах, че един ден ще ми се наложи да пиша подобен текст. Че един ден ще ми се наложи да коментирам някакви абсурдните глупости, изпаднали  от устите на едни брутални неграмотници!

И накрая, нека Ви кажа какво предстои оттук нататък. Предстои фашизъм, уважаеми хора. Кой ми го каза ли? Ами моите приятели Владимир Путин и Ким Чен Ун. Те ми го казаха. По уоки-токито.

Извън шегата обаче трябва да знаете, че нищо добро не предстои за България в следващите години, ако подобни безгръбначни типове и долни еничари продължат да стоят на върха на държавата. Съвсем скоро ще започнат публични гонения, уволнения, закриване на медии, ограничаване на интелектуалната, а скоро и на физическата свобода, като накрая ще се превърнем, именно в онова, с което всичките тези палячовци се опитват да ни плашат днес. Но тази зловредна среда няма да е създадена от нас, а от тях. Защото така наречените “демократи”, така наречените борци за свобода и демокрация, всъщност са едни най-елементарни продажници!

И съвсем накрая.

Уважаеми “демократични” представители, дори не си помисляйте, камо ли позволявайте, да ограничавате свободата на медиите, свободата на мнение, както и свободата на позиция у нас, просто защото рано или късно без никакво съмнение това ще се върне директно при вас. И вие ще си платите. Както за нагъзването, така и за националното предателство.

Не се опитвайте също така да сплашвате собствениците на медии, идиоти златни, тъй като в по-голямата си част това е обречена кауза. Щом ви харесва, продължавайте да си въртите комичните ала-бала интриги от типа “тези са руски шпиони”, но не се съмнявайте, че вече цяла България знае чии шпиони сте именно вие.

Време е да се засрамите, палячовци жалки.

Време е също така да проумеете, че чрез простите си схеми всъщност ни правите реклама, а не обратното.

Време е и да осъзнаете, че сте вредни за България. И че е дошъл моментът завинаги да изчезнете от управлението на страната ни. Защото вие сте гнус. Защото вие сте вирус!

Оставка! Веднага!

Васил Петев, руски шпионин на граждански договор

П. С. Тъпанари.

Това е графиката на растежа на MediaMall само след 20 дни на пазара:

www.mediamall.info

«