Публикувано на 02.04.2020 / 10:01

ИЗВЪНРЕДЕН ВЕЛИКДЕН. БАЙ БОКО ИЗМОЛВА БЛАГОДАТНИЯ ОГЪН

ИЗВЪНРЕДЕН ВЕЛИКДЕН. БАЙ БОКО ИЗМОЛВА БЛАГОДАТНИЯ ОГЪНИ МОСАД клекна. Нямаше накъде при тоя световен комплот, в който света подскачаше като топче от пинг-понг. Решено беше – ще се намери тоя път някой „бай“ да измолва Благодатния огън. Пък ако не слезе – аллах керим…

Не умуваха кой знае колко дълго.

Най-известният „бай“ беше „бай хуй“ от България. А като се имаше предвид какъв принос имаха българите за спасяването на евреите, точно тоя „бай“ им трябваше.

Бай Боко.

Главният секретар на Световното правителство изпълни поръчението да се обади на Бай Боко:

– Като на лидер на Балканите, на теб, бай Уйе, се пада честта тая година да измолваш да слезе Благодатния огън. Световното правителство избра теб, притови се, летиш утре…

Бай Боко първо се вцепени. От шубе. Веднага след това обаче се ухили, защото егото го почеса по дебелия шкембак, но след трийсет секунди тарикатлъка му надделя:

– Колко ще плати Световното правителство?

– Жертваш се за човечеството, бе, Уй, ще останеш в световната история като „Бай Уй Благодатния“ – процеди Главния секретар на Световното правителство. Гласът му бе благ, но отвътре Главният секретар на Световното правителство изпсува гръмоломно тоз тъмен просташки балкански субект.

Боко не се даваше лесно:

– Ами ако Огъня не слезе, деба?

– Ако не слезе, ти ще се качиш! – повиши тон Главния секретар на Световното правителство.

– Аре бе, аз ще се кача… Къде ще се кача, бе? Що пък мене избрахте, аз ли сам най-убавия? – пелтечеше Бай Боко, все по-ясно усещащ, че го дават курбан. Щото съвсем не са сигурни, че тоя Огън, да го еба, ще слезе.

Главният секретар на Световното правителство започваше видимо да губи търпение:

– Виж сега, Бай Боко, обаждам се аз, за да не се наложи да ти звънне Путин. А когато Путин звъни, няма даже значение какъв Огън слиза или не слиза, все ще слезе. Взимай си партакешите, качвай се на Фалкона и потегляй. МОСАД те чака.

Бай Боко се изпоти.

– Ама на кого да оставя извънредното полжение тука? Ние тука сме в извънредно положение, бе, сър!

– И с тебе, и без тебе, извънредното положение си стои, оня, дето си го облякъл в униформите, е под контрол, има сложени три чипа и ако трябва ще извади и единствения ви танк. От теб човечеството иска да си смениш гащите, дето си ги напълнил вече, да се стегнеш и да измолиш Огъня. И да слезе, щото ако не слезе, десет милиарда ще ги видиш при Свети Петър – главният секретар изричаше думите отчетливо, така че забавения ритъм на мозъка на Бай Уй да ги смели.

Бай Боко събра извънредно Извънредния щаб.

– Заминавам да изпълнявам спешна задача, поставена от Световното правителство. Ще свалям Благодатния огън от небето. Мутафчийски, ти водиш парада тука извънредно. Ако оня льотчик президента се обади нещо, вадиш танка! И хич да не ти пука, имаш три чипа в голата тиква!

Мутафчийски флегматично се опипа по главата. Не изглеждаше стреснат, даже бе поласкан – три чипа не са майтап работа, значи са го оценили от НАТО. На другите сигурно слагаха по един чип, а на него – три. Мамицата ще им разкаже сега на тия олигофрени, дето се мотат по улиците. А оня президента льотчик – а е гъкнал, а са му набутали коронавирус в хапче.

Владислав Горанов плахо вдигна ръка:

– Гсподин Бай Боко, а парите….

Бай Боко го изгледа свирепо:

– Докато викам Огъня да слезе, никой няма да пипа никакви кинти. Горанов, внимавай в картинката! Милиардите аз ще ги транслирам!

Горанов прошептя смутено:

– Ами ако Огъня не слезе?

Боко изрева:

– Как няма да слезе, бе? Къде ще ходи, че няма да слезе? Аз на цял народ му ебах майката, в юмрук го държа, десет години избори измислях и натъманявах, магистрали построих, санирах куцо, кьораво и сакато, даже Васил Божков ощавих, че един огън няма да накарам да слезе! Ти извикай днес Домусчиев, стига се е правил на герой, че оздравял от коронавируса, и да вади и той от милиардите, дето ги врътна от банката за развитие, че Гешев само го чака на входа на фабриката за хапчетата…

– На изхода, не на входа… – тихичко вметна Горанов.

– На входа, на изхода, все тая, който не се отчита ще го дават проснат по Нова телевизия! – Боко се надигна, запретна ръкави и тежко въздъхна.

Фалконът се заклати.

Мамицата му и фалкон, даеба, пак даде фира – хапеше устни Бай Боко, докато летеше към Светите земи. Сега оставаше и фалкона да падне, то каръка български край нямаше. Обаче се стегна. Началника му от Горе не го оставяше. Я колко години го държеше на власт и все пращаше нещо да го спаси – я Херо, я коронавирус, сега и Огъня ще му пусне…

МОСАД вкараха Бай Боко в „святата стаичка“. Ама не оная, дето е вътре в тебе, ами на Божи гроб, дето се измолва Благодатния огън.

Бай Боко бе съблечен по гащи. Боксерките му бяха на бели мечета.

Надупи се бай Боко и се замоли:

– Господи, моля ти се и тоя път да мина метър… Пусни го тоя Огън, че от Световното правителство ще ме направят на мармалад, пусни го, Началник мой…

Коленете на бай Боко изтръпваха. Тъй се беше налял, че едва се сгъваше в молитвена поза.

Огъня не слизаше.

– Аре бе, Началник, ще дам един милиард от моите, само го пусни тоя Огън, бе…

Огъня не слизаше.

– Два милиарда от моите ще дам, Началник, моля ти се пусни го…

Огъня не слизаше.

– Три милиарда от моите ще дам, само го пусни!

Изведнъж се чу гръм.

И Световното правителство даже не разбра какво стана. МОСАД пък съвсем.

И върху целия свят се посипаха само нули.

Нули, нули, нули…

Без цифри отпред.

Веселина Томова

Коментари 19 за
“ИЗВЪНРЕДЕН ВЕЛИКДЕН. БАЙ БОКО ИЗМОЛВА БЛАГОДАТНИЯ ОГЪН”

 1. Суперско, дай още! А на „hahara“ искам да кажа: цялата ни управия е на това дередже! От 2017-та година жена ми се опитва да получи достъп до мамограф. В УМБАЛ св. Анна?! И не защото нямат такъв, но му липсвала някаква част и не работел – още я чакат да дойде от някъде! Същата болница в която работеше „менистър“ Москов! Цялата държава е на принципа „паре нема, действайте…“. От тая измет с грандомански претенции, нищо добро не очаквайте.

 2. Тия боклуци най-накрая фалираха държавата, за да прикрият 30 годишния грабеж, всеки престъпник замита престъплението си….години наред се чудеха как да стане и хоп цру, мосад и ми6 пуснаха така дългоочаквания план подплатен с добре организирана медийна пропаганда за унищожаване на творението си фалирал капитализъм

 3. Здравей Веси, много добре написано, надявам се да има продължение в нова твоя книга и допълнено със снимки, колажи, и ще бъде готов сценарий за исторически филм, който да покаже на малките и идните поколения какво са преживели техните родители, по-големите сестри и братя, баби, дядовци, и прародители…

 4. Публикувам снимки от Инфекциозното отделение във Видин в момента! Картината е потресаваща. Днес Щаба обяви първият случай на заразен с коронавирус във Видин. Преди две седмици съобщиха, че заразените ще бъдат настанявани в това отделение. Във видинската болница НЯМА НИТО ЕДИН инфекционист! Тогава БОЕЦ пуснахме видео как изглежда отделението от вън и зададохме няколко въпроса към управляващата ни мафия, които нямат отговор и до днес. Вируса обаче вече е при нас и положението е ужасяващо, както за пациентите, така и за медиците!
  ПИТАХМЕ, как така за стадиончета в безлюдни села има десетки милиони, а за болници и заплати на лекари и сестри пари няма?
  ПИТАХМЕ, как така за къщи за тъщи с басейни с минерална вода има стотици милиони, а в болниците няма топла вода?
  ПИТАХМЕ, как така в цяла област Видин няма нито едно инфекциозно отделение, а в общинската болница са затворени няколко отделения, а в същото време във всички общини има офиси на ГЕРБ с щатни служители?
  ПИТАХМЕ, как така инфекциозно отделение във Видин е санирано, боядисано и със сменена дограма от вън, а вътре е морга и не работи от над десет години? Как така за стиропор , за асфалт и бетон има милиони, а за здраве пари няма?
  ПИТАХМЕ, как така за любовницата на Бойко Борисов има къща в Барселона , а за болните българи има опикани дюшеци и кревати с ръждясали пружини?
  ПИТАХМЕ, как така за мис Бикини има магазин на Шервиньо, а в село Майор Узуново, видинско СЕГА няма магазин за хляб дори и старците гладуват?
  ПИТАХМЕ, как така за Домусчиев, за депутатите и свинеподобните управляващи има частни клиники, масови тестове и специални грижи, а за гражданите – крематориуми, като този на снимката и карантина под заплаха от затвор. И не се лъжете, подобно е положението в 90% от болниците страната извън столицата.
  СЕГА не питам вече , а заявявам, че ако мой близък бъде установен с коронавирус НЯМА да изпълня карантината, НЯМА да позволя да бъде вкаран и убит в този концлагер, а ще го натоваря в колата и ако трябва на таран ще мина през КПП-тата им, но ще го закарам в същата частна клиника, или във ВМА, където се лекуват свинете. Защото и гражданите имаме право на здраве, грижи и живот, а не само изродите, на които плащаме заплатите, за да ни грабят и лъжат. Не ме съдете за думите, които ползвам. Истината в държавата на мафията е грозна, но това не я прави по-малко истина. Истината, че ни управляват мутри, ченгета, изроди, крадци и престъпници без съвест и морал! ДЕСЕТ МИЛИАРДА ЩЕ ТЕГЛЯТ, а една тоалетна за болните няма? КОЛКО МИЛИАРДА ИЗЯДОХТЕ до сега, защо НЯМА?
  Обръщам се към симпатизантите и членовете на БОЕЦ с апел за максимално споделяне. Снимките не са, за да ви плашат, а за да ви събудят. Да осъзнаете, че вируса няма да ви убие, но мафията не прощава и рано или късно стига до всеки. Мафията не спасява, мафията ограбва и убива по различни начини. Алчността убива. Корупцията убива. Некадърността убива! И убийците имат своите имена и адреси – Борисов, Горанов, Гешев, Цацаров, Златев, Минев, Гергов, Какракачанов, Симеонов, Първанов, Пеевски, Сидеров, Доган, Цветанов и тн.
  Поклон и респект към лекарите, сестрите, лаборантите, фармацевтите, аптекарите и търговските работници, които сега са на първа линия! Само за информация, едно от първите искания на сестрите, които протестират от над една година и управляващите ги нарекоха терористи е, за добри условия на работа, за да могат да се грижат пълноценно за пациентите си!
  НЕЗАБАВНА оставка на Борисов и правителството на мафията!
  И на генерал Мутафчийски искам да кажа няколко думи ЕЛАТЕ във Видин, г-н генерал, лично ще ви посрещна и разведа! И си облечете черната униформа, ще е подходяща! Едно е да крепите властта на мафията и да ни „съобщавате” колко навременни били действията на правителството и „премиера Бойко Борисов” и какъв „голям дарител” е Пеевски, а друго е да видите с очите си в каква кочина са превърнали държавата ни! Едно е да четете статистика, а друго е да броите труповете лично. Едно е ви задават въпроси мисирките, друго е да отговаряте пред гражданите. Елате, ще ви разведа в болницата и из гробищата, даже второ напълнихме. Болницата е на умирачка, но гробището е препълнено и се „развива” стабилно! И прочете предложенията, които БОЕЦ ви изпратихме още на 13.03, не е страшно. Чакам ви.
  02.04.2020г. Георги Георгиев – БОЕЦ
  снимките – по- долу

  https://svobodnoslovo.eu/%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b5-%d0%ba%d0%be%d1%88%d0%bc%d0%b0%d1%80-%d1%82%d0%b0%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b8-%d1%83%d0%b1%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d0%bd%d0%b5-%d0%b2%d0%b8%d1%80%d1%83%d1%81%d0%b0/

 5. Великолепен фейлетон, в който истините са много повече от измисления рейтинг на
  Бай Бай.

 6. Лошото е , че на Боко му дреме на сайдера и никой , никога няма да му направи нищо и няма да му вземе крадените пари , а вие се радвайте , че го бъзикат!
  Това нищо не променя!
  Само революция , но няма кой да я направи!
  Онези май са по-вече от 80 %!?

 7. Вече в няколко коментара срещам новия прякор на тиквата – БОКАСА. Ако не се сещате: Това беше жестокият сатрап, людоед и император на Централоафриканската република – ЦАР. В хладилника му имало човешко месо!

 8. Ха-ха-ха разсмях се, но ако беше вчера 01.04.2020 щеше да е за Деня на шегата, но днес след смеха ми става жал за нас и за „бъдещето“ ни !

 9. Чудя се защо тези олигофрени не отворят Беляне и направо да ни интернират по ред на номерата.

 10. Според вирусолога Академик ИгорьГундаров епидемия няма,а политиците са
  „психо био терористи“.В закона има текстове за тероризъм и би трябвало
  Гешев да се самосезира!
  Интервюто в ютуб:Профессор Гундаров: Коронавирус ни при чём – политика власти провоцирует тотальную пандемию психоза

  https://www.youtube.com/watch?v=0EEHq9JhUhc

  Съмнявам се Академик вирусолог да лъже публично.Май има доста генерали и политици за затвора?
  Не гледай умно ами свали каскета и се самосезирай,а не да гониш мишки по улиците!

 11. В процес на разработване съм на оратория под работно име „Орландовци колинг“ (нещо като „London Calling“ на The Clash). Разбиря се след десетина минути мога да отменя разработката, но отмяната се обмисля все още….

 12. . Правили сме общо 21 теста за COVID-19“, каза една от общопрактикуващите лекарки.
  Тя разказа, че е имало влошен пациент. „Опитах се да вкарам момчето в болница, но процедурата беше много тежка. Той имаше пневмония. И все пак успях да го изпратя в лечебно заведение“ , поясни докторката пред Нова тв.
  „Никой не ни е искал информация за съмнителни случаи. Нямахме лаборатория, нито рентген. Бяхме в изолация. Имаше сериозни случаи, които се нуждаеха от специализирана помощ. Имаше хора, които сами искаха да се тестват, но нямаше как. Бяхме инструктирани по-леките случаи да се лекуват вкъщи, а ако някой е много зле, да се транспортира с линейка. Не знаехме какво лекуваме – грип или коронавирус“, заяви д-р Кадева.
  Малко по-късно ген. Венцислав Мутафчийски отвърна на тези думи.
  „Информацията беше, че имаме данни за хора със симптоматика, които не са подадени. Процедурата е, че всеки, който има такава симптоматика трябва да бъде изпратен за лечение. За двуседмичния период на карантина имаме само няколко случая на бременни жени, които са изпратени в болница. Не съм обидил никой. Ако медиците не са имали такива случаи или тези, които са имали са били подадени тогава ОК. Ние сме длъжни да проверим“, коментира Мутафчийски. МАЙТАПИТЕ продължават…Лекарката му казва че не им приемат пациентите с ПНЕВМОНИЯ в болница а МАЙТАПА говори за СКРИТИ СЛУЧАИ…КАК да ги ИДЕНТИФИЦИРАТ като НЯМАТ ТЕСТОВЕ ЛАБОРАТОРИЯ …Те това е БЛАГОДАТНИЯТ ОГЪН в България…ВОЖДЪТ го виждам ОПЕРАТОР на КИРКА в АДА да копае КЮМЮРА там…

 13. Весе много е яко ДЕТ СЕ ВИКА ДА ГО ЕЙ@БА В ИБРИКЧИЯТА С ИБРИКА БАЙ ХУЙ ДЕТ СЕ ВИКА..ГЛАДИАТОРА ДЕТ СЕ ТОПЛИ В МС -то С РАДИАТОРА..
  А..НЕГОВО ..НИЩОЖЕСТВО…БОЖЕСТВОТО.. БУДА ОТ ЗАЙЧАРНИКА ДЕТ СЕ ВИКА ДА ГО ЕЙ@БА В КОЧИНАТА КУРНИКА С КОКОШКИТЕ И МИСИРКИТЕ И КОШАРАТА ..

 14. Да,да,но той имаше Винету до себе си. който за всеки случай, беше помолил Поразяващата Ръка да ги придружи икогато гърма отшумя Поразяващата Ръка гръмна с пушката си към небето и от там започнаха да се сипят като пролетен дъжд филии намазани със свинска мас!Боко се усмихна щастлива и започна лакомо да си хапва!

 15. Е как тъй – измолва?

  Ма той е наместника на НАЧАЛНИКА на територията… Той в църкви лентички не делка.. Ама колко му е да каже ЩРАК със запалката за пури.. И ДА ОЩАСТЛИВИ не само територията си, а и цялата земя???
  Ша моли той някой си..
  Завира са зад фикуса край олтара.. Щрак.. И готово.. Той пак в бяло..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *