« Върни се назад Публикувано на 16.03.2023 / 15:22

ИЗВОДА ОТ „ЗАГОВОРА СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА“. КАТО ПРАВИШ ЗАВЕРА С МАЛОУМНИЦИ, ТЪЙ СТАВА!

„Грандиозен заговор срещу държавата“ – гръмоловни писъци на жълти агенции.

Прокуратурата на пресконференция извади записи, които били намерени при обиск на едно от задържаните лица, а те са двама – Делян Георгиев и Тони Парфюма, гаджето на Асен Василев, за когото дълго и напоително писа АФЕРА още преди месеци.

Записите не са СРС, това първо.

Второ, тоя, който ги е правил очевидно е бил тъп като гьон, или контролиран от службите.

То ако вземат да пуснат записите на половината българско население, ще се чуе, че поне всеки трети иска някого да убие от „държавата“ или направо да му ебе мамата.

Трето, добър пиар в точен /изборен/ момент.

Прокуратурата направи удар, чрез който навърза ПП/респективно ДБ/, защото са заедно политически, журналист от десносектантска медия, и подземен бос, какъвто е Къро.

Навързани бяха и бизнесмени, стоящи близо до Румен Радев през годините и респективно до „пътя на копринката“.

Четвърто, показано бе, че „заговора“ е срещу „държавата“, ама не съвсем, защото на практика „държавата“ в лицето на толерирани от нея политици през времето на управлението на Радев, се е готвела да удари определени ченгета от МВР-то на Пламен Узунов, както и главния прокурор Гешев.

Пето, чуха се пикантни записи от разговори по телефона с главен герой Къро.

Поради което, сега Къро ще стане „герой“ за всички онези, които искат да видят главата на Гешев на тепсия, а именно десносектантското общество.

Намекна се и че Къро щял да убива „много уважаван издател“ /по думите на Гешев/. Колко да е уважаван Прокопиев – е доста относително, ама нейсе. От което следва, че всички, които пък клеймят Прокопиев, сега ще викат „ура“ за Къро като „герой“ на лелеяните им мечти. Те са от другото политическо пространство.

Но така е – като тръгнеш да правиш завера с … малоумници.

С Тони Парфюма да правиш „брутални“ заговори е все едно ташак да си правиш с мафията, както се казва.

Вътре в заговора и Калин Едрев – „американския шпионин“, който също е такъв ташак, че няма накъде.

Журналистът Димитър Стоянов също е абсолютно нефелен избор за такава хава, ама те си знаят.

Изобщо да правиш „заговор срещу държавата“ с такива идиоти, прилича на истинска гротеска.

А като тръгнеш на „завера“ с идиоти, тъй става.

Иначе, ако питате АФЕРА, а и не само АФЕРА, а ако питате и тия, които знаят – Къро ако искаше да убие някого, то никой изобщо нямаше да разбере, че е искал да го убива и щеше да си бъде убит.

Филмът, разигран днес, е малко постен за АФЕРА, особено с намесеното и „зловредно руско влияние“, ама какъвто ти го прожектират, такъв го гледаш.

Да видим нататък как ще приключи. Къро, нали вика: „… сложете пуканките…“.

П.П. Главният прокурор Гешев изрече и, че заговора всъщност бил срещу българския народ. Хубаво. АФЕРА пък вика, че има заговор срещу българския народ и от високопоставените управленски лица, които управляват България и крадат като изоглавени. Добре ще е, Гешев и прокуратурата му да гепят и този заговор. Ако им позволят, разбира се. Ако питате АФЕРА, няма да им позволят. Кои няма да им позволят? Е, вие знаете.

Afera.bg

===========

Филмът “Някой убива Прокопиев” ни го прожектират от 20 години.

“Убиваният” за това време си приватизира цялата държава барабар с партиите в парламента и президентите, а “убийците” му се скитат немили-недраги по близка и далечна чужбина.

Николай Бареков

«