Публикувано на 23.05.2022 / 12:04

ИЗВИНЯВАЙТЕ, ЧЕ ТОЧНО В ПОНЕДЕЛНИК ВИ ЗАНИМАВАМ С ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА!

Нова врачка. Не е много нова, но се опитва да я забележат.

Обективните му данни (тия са скарани с думата „обективност“) сочели, че в Русия ТРЯБВА да има преврат.

Трябва на господарите ти, но обективните данни сочат друго – популярност и подкрепа за руския президент 82%.

Та, ако някога поумнеете, между „трябва“ и „има условия“ има голяма разлика.

Извинявайте, че точно в понеделник ви занимавам с последната дупка на кавала!

Богомил Бонев

Бележка на АФЕРА: Тоя не слиза и той от зомбираните телевизии да обяснява как Путин бил болен от рак, умирал, ама направо е умрял, само още дето не го казали по пронац. телевизиите, как „разследвал“ медиите, които взимали пари от Путин, ама нямало пък, нъц-нъц да ги каже, и го представят навсякъде като „разследващ журналист“. Колко да е „разследващ“, като кога ли е изобщо бил журналист. Все някой нещо му казал, чул го от „олигарх“, някой рекъл нешо си, пък той представя контролирания евтин слух като „разследване“. Кой плаща за „руска хибридна атака“ не ни и интересува, ама кинтите от американска хибридна атака лъщят на челото на тоя като на месечина. Как пък един талантлив манипулатор не пласираха тия янки, бе?! Все войнстващо бездарие.

Коментари 28 за
“ИЗВИНЯВАЙТЕ, ЧЕ ТОЧНО В ПОНЕДЕЛНИК ВИ ЗАНИМАВАМ С ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА!”

 1. Вестник СЕГА се превърна в тотална ТИНЯ … жалка работа. От поне 4-5 месеца не го чета.

 2. Абе мила Весе,
  Занимаваме се тук на твоя сайт с този …………. – просто нямам достатъчно грозен термин който може да се напише , а днес има грозна случка. Пред цяла Европа сме обявени за „опитните мишки“ на Евросъюза за действията на Москва след газовото ембарго. Подиграват се вярно и на самия съюз, който като видял дебелия решил, че заобикаляне на санкции няма но само от от Германия и останалите. А ние българите – т. е баламите бяхме нахендрени от харвардския. Сега тарикатище ще си купуват руски газ както искат, премиера ще ни внася от Америка по цена която никой не знае, а ние ще се молим на колене на Турция ли на Гърция ли да ни го пуснат обработен по тръбата – пардон конектора,скъп и прескъп. Та пак ти и аз го ядохме а на тях не им пука нито за нас нито за нищо!

 3. Вчера по нова тв. този се изказа, специално било за медията. Алооуу, Грозев ли си грозде ли си, Оливър Стоун какъв се пада на Путин, че бил се изтървал за руския президент, че бил тежко билен? Режисьорът бил споминал, че докато правел ония свои интервюта с него няколко месеца, бил го дори съпровождал за онколечение. Аре бе. Ей, бащичко тоя, синковица окръжния комитет на партията.

 4. Когато всички украйнски врачки говорят за „болестта“ и „преврат“ при Путин, какво да каже и този „експерт“. Остава да повтори и думите на бившата съпруга на Путин, че този Путин не е онзи Путин. Шарен свят! „Свобода“ на словото на шарлатаните!

 5. Този цървул преди 10-11 год щеше да купува 24 часа и Труд от Пъпката и Донев по поръчка на Цвъко и Боку …, Завършен педал, слуга на много господари , бяха го пратили във Виена да регистрира даже офис, елементарен лизач и подлога…

 6. И Кулезич и Сашо Диков в пази помия на любителите на долари от „Козяк“.

 7. Изразих мнение за този голям журналя ,който с Невалния направиха преди време оплюване на президента Путин с една особа която е в момента на сянка.Сега отново този журналя се изявява ,но забележете от Благоевград на предстояща среща в Американския колеж. Ясно става на всички защо ги плещи тези простотии и кой му плаща.Негадяй.

 8. Още едно мекере си заработва парите.
  Добре, че голяма част от българите все още могат да мислят и мислят, т.е. не са така зомбирани като западните хора (особено англосаксите), които приемат за самата истина това, което казват по телевизиите им. Едва ли много хора приемат мекерето на сериозно.

 9. Направо е обидно, че ни пробутват такива… Чвор (звучна руска дума, мнооого подходяща за това нещо Христо)

  1. Не гледам български тв канали и не знам за този
   плужак.Само РУСКИ ТВ канали.

   1. Да! И вчера имаше много голямо предаване за баба Ванга и какво е познала за сегашната ситуация. Всички знаем, че те я боготворят!
    Явно този се е писал продължител на нейната дарба.

 10. Луд умора няма. Особено когато е добре платен. Това човече е експерт по производството на сапунени мехури. Разпространител на слухове срещу заплащане, изповядващ правилото: Не е важно нещо да е истина, важното е да вярват повече хора. Преди време в медиите се напълни с разни „експерти“ по заразни болести. Всеки ден излизаше все нов, по-модерен експерт да ни убеждава как „всички ще умрем“ ако не се набодем. Започна война и половината се оказаха експерти и по военно дело. Предричат, пророкуват, предсказват. Все виждат в бъдещето, все знаят тайните цели на тоя и оня! Откъде? На кристална топка ли гледат?!…

 11. Всички пленени азовци трябва да бъдат предадени на роднините на убитите и ранените украинци с руско потекло, на гражданите на Мариупол. Нека те да решат съдбата им. А ние българите какво правим с кохортата от тъй наречени експерти, които вече трети месец квичат по БНТ, БТВ и Нова – Асен Генов, Христо Грозев, Съби Събев, Велизар Шаламанов, Надежда Нейнски, Елена Поптодорова, СОЛОМОН ПАСИ, Николай Събев, Кирил Петков, Милен Керемидчиев, Антоний Гълъбов, Харалан Алекснадров, Тома Биков, Антоанета Христова, Спас Гърневски, Съби Събев, Асен Генов, Стефан Цанев, Румяна Коларова, Росен Йорданов, Александър Йорданов и други.

  1. На тия не им плаща у,Краина, а им плаща Чичо Сам! Извинявай, но нищо не можем да им направим, освен ……. случайна среща в тъмното!

 12. Разследващ журналист в тоалетните на НАТО…ЕВРО-съюза и Бг.Парламент!!! След новините за за следи от Кока в Парламента на В.Британия явно неговите Осведомители са по на две-три Смъркания от Белото!!!Бегом в Кенефа за нова информация и НЕ се НАВЕЖДАЙ там!!!

 13. Тоя разбирач е прав, ъф корс, само дето е объркал драстично адреса на АНАЛ-изираната държава

 14. А, да мярнах го. Знаел за рака от Оливър Стоун, а той го бил знаел от интервютата със самия Путин, когато правел документалния филм за него. Да де, ама що пропускат, че интервютата са от 2015 година?

 15. какъв е мед-термина за хуйно онанираш с гъзъ си – те това е това.

 16. Ех, да дадат и на мене „кинти“, и аз бих написал ода на „баба си за хурката“! Ма нещо ме тричат и не дават! Даки щото не се връзвам на фаш-ата „обективна журналистика“? А, и кой е тоз момък хр. грозев? Да не е някой титан на мислата человеческая, ма световно не известен по нази? Пфу, ибрикчия недоклатен, ма „парите не миришат“, нали!

   1. Да.Особено се бе активизирал около т.нар. “отравяне” на Навални. Срам за българите е този треторазряден английски агент. Пфу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>