« Върни се назад Публикувано на 10.06.2022 / 9:44

ИЗВИНИ СЕ, БЕ, ГЕНЕРАЛ МАРИНКИН! ЩО ЗА ПЛАШИПУТАРНИК СИ?!

Кризата е факт“, откри Америка президентът Румен Радев.

Партиите трябва да намерят възможно най-бързо изход от ситуацията, защото се нуждаем от отговорно и устойчиво управление. Докато партиите търсят формирането на управленско мнозинство кабинетът трябва да осигури социалните плащания и подкрепата за бизнеса, да отстои ветото за Република Северна Македония в съответствие с рамката, приета на Консултативния съвет за национална сигурност и да осигури функционирането на държавата”, рече пред дръжките на микрофони Радев на някакъв форум з-d, нам си какъв преход и още тинтири – минтири.

Генерал Маринкин, ИЗВИНИ СЕ, БЕ!

Като не ти идва отвътре чест и дойстойнство, наизусти го и го изрецитирай:

„Народе, прости ми ахмащината, подгъзурщината, липсата ми на всякакъв усет към избор на хора, прости ми, че ти натресох, легитимирах и възхвалявах тези измамници Простото Киро и Асен Кокорчо, както и цялата им шуробаджанашка компания крадлива, прости ми, Народе, че им продуцирах ПП-то, заедно с Херо Мустафа, и че ви ги пробутах като „промяна“, прости ми, Народе, че вървях по гайдата за всичко на Херо Мустафа, прости, повече няма да правя така!“.

Сега и да мажеш, и да лижеш, все тая!

Отговорността, генерал Маринкин за тази тотална катастрофа, в която въвлече България, е твоя и ЛИЧНА!!!

А иначе, пунта – марата на витиеватото ти „нуждаем се от отговорно и устойчиво управление. Докато партиите търсят формирането на управленско мнозинство…“, преведено от АФЕРА в прав текст е: договорил си се с ДПС, ИТН / и то не от вчера/. БСП, ДБ и ПП – падат зад борда, а „формирането на управленско мнозинство“ плюс изобщо не алчния, ама никак не алчен, „Възраждане“ ще е „в името на държавата“ с нов „експертен“ /уж, де/ кабинет. Даже и това обаче вече е без никакво значение, защото отвращението на този народ от цялата политическа паплач е повсеместно и това пак ТВОЯ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ.

Защото не друг, а ти режисира, заедно с Мустафа-та „в синергия с дневния ред на САЩ“ това продажно, предателско, некадърно и крадливо управление. С което направи неоценима услуга на Боко Тиквата.

Извини се, бе, генерал Маринкин!

Що за плашипутарник си?!

Веселина Томова

«