« Върни се назад Публикувано на 04.09.2022 / 20:40

ИЗБОРИТЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ НЕ ОТ ПАРТИИ, А ОТ ОНЗИ, КОЙТО СТОИ ЗАД КЛАВИАТУРАТА. ПОСЛЕДНАТА ПЪК СЕ НАМИРА НА УЛИЦА КОЗЯК

Така наречените „избори“ и начина по който се провеждат такива по нашите ширини не е решението, а част от проблема. Това е и причината Слави да се събуди една сутрин с лично просветление за президентска република, а малко по-късно да бъде коригиран от съпартийците си, че всъщност е искал да каже полупрезидентска. Преди това беше приказката за лека нощ с мажоритарната система и прочее други алабализми, но в крайна сметка се оказа, че свързващият осми елемент за всички тези неща са парите. Онези жадувани от всички парламентарни котараци 12 евромилиарда, които да се претворят в сила и слава за всеки, който се е докоснал да поредния грабеж.

Вече ви казах ясно и недвусмислено, че изборите се печелят не от партии, а от онзи, който стои зад клавиатурата.

Последната пък се намира на улица Козяк.

Не, не ви казвам да не гласувате, пробвайте късмета си за пореден път. Може пък да имате по-голяма сила от човека зад клавиатурата, който ще натисна няколко клавиша и всичко ще си дойде на мястото. Единственото, което ще се случи е, че вашата партия любима ще получи поледната порция паричен ресурс от данъците ви, за да се докаже, че живеем в демокрация и всеки има право да управлява. Да, ама не! Не всеки има право.

Затова, ако не се притеснявате, че вашите данъци ще отидат под формата на милиони „субсидия“ в джобовете на псевдолидерите ви, гласувайте и не мислете нататък. Вие сте си свършили работата, пък, че вашата няма да бъде свършена, не се съмнявайте. Никой от нас не е по-голям от клавиатурата и докато я има вие ще сте обикновени експериментални мишки в програма за специален политически експеримент.

Затова моите цели са други и каквото трябва го върша систематично! Екология.

Николай Марков

«