Публикувано на 21.11.2021 / 23:30

ИЗБОРИТЕ НА ХЕРО. ПОЗДРАВЯВАМ ПАЛАЧИТЕ СИ, НО ВСИЧКО ИСТИНСКО ПРЕДСТОИ. МОЯТА „ПОБЕДЕНА“ АРМИЯ СИ ОСТАВА ПОВЕЧЕ ОТ ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ОТ „ПОБЕДИТЕЛИТЕ“ НИ

В тази, уж изборна вечер, аз съм откъм губещата страна.

Затова, поздравявам всички, които ме победиха – избирателите на Продължаваме промяната, БСП, Демократична България, Има такъв народ, Възраждане и ДПС. Ще се учудите, че включвам и ДПС, но аз не съм учуден, защото зная негласните правила на нещото, което в България се нарича политика.

Хубавата новина за мен е, че всъщност съм победен едва от 30 % от гражданите, имащи право да гласуват и които всъщност представляват само твърдите ядра на изброените горе партии – течения. Затова, моята „победена“ армия, засега си остава повече от три пъти по-голяма от „победителите“ ни. Предлагам, радостта да бъде много дисциплинирана, защото от тук нататък повечето от горните субекти ще започнат да се топят и изчезват от псевдополитическата сцена. Лично ще се постарая!

Освен това имам вече легитимно право да се съюзявам с всеки доскорошен мой враг, в името на България. Нали така стана модерно да се казва! А доколкото зная моите врагове са достатъчно могъщи, за да компенсират евентуалните ми немощи и слабости. Те от своя страна пък са повечето ресурсни, а не толкова интелектуални или други подобни.

И така. Аз признавам победата на фалшификатите и загубата на всички лоялни български граждани, все още пълнокръвни, които бойкотираха изборите на Херо. Да, това беше нейна игра, а всички участници в нея бяха пешки на шахматната дъска. А когато партия или личност се поставя в услуга да бъдат пешки, той няма право да скача повече. Вие бяхте дотук! Обещавам.

Въобще не ме интересува кой какъв артист може да бъде и докъде си мисли, че може да стигне с тези свои лековати маниери.

Имаме факт, че 2/3 от българските граждани за високосъзнателни същества, неподаващи се на партийни манипулации и най-важно живи! Благодаря на Бог, че ги има! Благодаря и на тях лично, защото те ще бъдат проверените и доказали се в боя войници на Истината, на Духа и на Честта. Те останаха верни на своите български инстинкти и могат да тържествуват, че са значителната част от българския народ – живата невронна мрежа на миналото, настоящето и бъдещето.

Не се страхувайте!

Скоро ще видите труповете на враговете ни да плуват по течението на най-чистите ни планински потоци. И независимо, че днешните избори са законни, ЗАПОМНЕТЕ МОЛЯ, те не са легитимни! Не може президентът да е легитимен с 15% легитимна подкрепа на българските граждани! А е точно така.

На най-високият пост в държавата може да бъде легитимен само човек, който е избран с повече от 50% ог имащите право на глас. Затова ви казвам: Румен Радев е фалшив герой – президент по силата на несправедлив закон, но е нелегитимен по силата на здравия разум!!!

Поздравявам палачите си, но повярвайте, другари – всичко истинско предстои.

Николай Марков

Коментари 33 за
“ИЗБОРИТЕ НА ХЕРО. ПОЗДРАВЯВАМ ПАЛАЧИТЕ СИ, НО ВСИЧКО ИСТИНСКО ПРЕДСТОИ. МОЯТА „ПОБЕДЕНА“ АРМИЯ СИ ОСТАВА ПОВЕЧЕ ОТ ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ОТ „ПОБЕДИТЕЛИТЕ“ НИ”

 1. Ocтa Гaньo – Aдoлф,пoнacтoящeм Джo,винaги e рaбoтилa прoтив прaвocлaвиeтo и Бaлкaнcкият мир.Гaньo нe търcи приятeли,търcи гocпoдaр,кoгoтo дa „cлушa“.Мрaзи cвoбoдaтa,oбичa cлoбoдиятa,чaлгaтa и дa cи имa чeкмeджe

 2. Нацията ни сега е в безпътица ,но не е безпътна . Николай Хайтов

 3. Българинът има нещо общо с лисицата ,точно когато я мислиш за умряла тя хукне. Много пъти това ни е спасявло,дано и този път ни спаси от нашите и чуждите гробари,който са се хванали вече за лопатите – Николай Хайтов.

 4. А аз ще цитирам тук написаното от великият Капитан Петко Воевода , Пет века англичани , французи ,алемани и австриици дружиха с падишаха.Не друг а дядо Иван тури край на теглото ни .Руските ни братя проляха кръвта си заедно с нас ,за да живей България.Има я държавата защото я имаше Русия,а държавниците ни срещу Русия.От мен е да знаете те не само Русия, а България ще продадат и от народа си ще се отрекат.Забравиха кой проля кръвта си заради тях ,та побързаха да се поклонят на онези който предпочитаха дружбата с агаряните нежели свободата на раята . Капитан Петко Воевода. Защото не Българският народ а политиците ни и държавниците ни .

  1. Те и в момента я продават, нали тия фондации Америка да България за това са създадени майзепродавците да продават интересите на България! А наистина Русия ни е освободила и не само а ни е въздигнала. От бедна селска държава с помощта на Русия станахме една от най развитите индустриални държави. И вече 30 години не могат да разградят и унищожат България. Сега виждаме нищетата на Украйна, колко са жалки и бедни и озверени. И ние преди това с нашия Майдан през 1997 г станахме същите. Сигурно много държави са ни се чудилли как допуснахве такава разруха в името на 200- 300 бандити да станат милионери и подпомогнати от Запада да продължат да рушат България и всичко мило родно. И както всички знаем за да съсипят една успяваща държава най лесно е да я отделиш и скараш с нейния тай добър съюзник. И за нас наистина беше и е фатално скъсването с нашата освободителка и благодетелка Русия. И това ще ни затрие окончателно’!!!

 5. ВАКСИНИРАНА ЕВРОПА СТАНА ЧЕРВЕНА ОТ ЗАРАЗА, А ЧЕРВЕНА БЪЛГАРИЯ ПОЗЕЛЕНЯВА БЕЗ ДА СЕ ВАКСИНИРА
  22 ное., 2021 | България | 0 |

 6. Интересна снимка. В дъното младежите келнери с намордници,а сороските пудели без. За тях коронка няма ли?

 7. Досега Третата Световна Война беше скрита, подмолна, сега се търси причина за разгръщане на откровена, неприкрита, баш война. Никой ли не го вижда това. Причината май вече е измислена, сега остава само да се извърши едно показно убийство на някой важен човек, и ИСТИНСКАТА ВОЙНА ЗАПОЧВА.

 8. С въдицата –
  „В момента Крим е руски, какъв да е“ – посланието на президента му спечели на 100% вота на БСП и русофилите и
  спечели втори мандат, но няма да може да откаже на американците ВМС база на САЩ.

  Тази въдица на която се наловиха шараните ще я плащаме горчиво, като Продажниците ще раздават нови военни бази на САЩ – военоморската в Атия, воено американско командване във Варна и американски ракети насочени към Крим .

  А от Крим ще отговорят с насочени ракети към България !
  САЩ далече, но България ще изгори от насрещния огън .

  Продажникът, обратният Даниел Митов : докато не изречете „Крим е украински“, не може да гарантирате трансатлантическата и НАТО-вската ориентация на България.

  1. Какво да очакваме от американските марионетки – канадците, под чадъра на Радев – новият византиец ?

   Трите основни задачи пред новото правителство са :
   1. Приемане на Истанбулската конвенция,
   2. България да престане да пречи на РСМ към Европейския съюз и
   3. Включване на страната в подготовката на нов карибски кризис в Черноморието – създаване на нови американски военни бази .

   България върви по своя политически път, който е близо до последния знак, че пътят е затворен.

   1. През м. Януари 2020г. журналист попита президента Путин.
    Какво же бъде отношението Ви към България при евентуален конфликт.
    Отговор За съжаление ще бъде ударена,унищожена.

    1. Брато не го е казал точно така Путин ,но както и да е . Защото ние Българският народ над 80% сме и си обичаме Русия . А както винаги по традиция държавниците ни са против Русия и няма заради шепа предатели и безродници Русия да унищожи цяла държава и народ който счита за братски . И накрая чети какво е казал моят идол Капитан Петко Войвода . Пет века англичани , французи ,алемани и австриици дружиха с падишаха.Не друг а дядо Иван тури край на теглото ни .Руските ни братя проляха кръвта си заедно с нас ,за да живей България.Има я държавата защото я имаше Русия,а държавниците ни срещу Русия.От мен е да знаете те не само Русия, а България ще продадат и от народа си ще се отрекат.Забравиха кой проля кръвта си заради тях ,та побързаха да се поклонят на онези който предпочитаха дружбата с агаряните нежели свободата на раята . Капитан Петко Воевода.

 9. Имам няколко въпроса.
  1 Колко са гласовете на радев на 1ви тур
  2. Колко са гласовте на ПП на 1ви тур.
  3. Колко са гласпвете на радев на вторият тур.
  4, Намерете разликата на гласовете на рсдев .
  5, Намерете разликата на гласовете на ПП и на радев.
  Моите съмнения за фалшифицирането на изборите в полза на измамници се крие в тези разлики.

 10. Да, правилно изказване, българите не вярват на никого. Защото сега циганите пак ядат и пият, а аз пак няма да мога да стана от леглото от глад.

 11. Нищо не е приключило , след февруари , когато още 10-15 милиарда кредити ще легнат на дълговия чувал и цените на Ел енергия и горива след Нова година ще натиснат тези 15-20 процента живи малки и средни фирми , ще гледаме нови юмруци и нови протести , но сега , засега 2 месеца ще е новогодишно опиянение на кредит и махмурлук от ….големите “победи”…

 12. Ние си лаем , а кервана си върви ли , върви………………..
  Нищо не може да се случи с тоя прост народ!

 13. В света 1% свръхбогати управляват останалите 99% гои. Що си мислите, че с 15% цру-агента Мойсей няма да си управлява без да му дреме на кура? Има зад гърба си парите на Мафияъа, армията, юмрука на САЩ и дебилната си армия от хунвейбини.

 14. Въпроса е кой плаща обяда? И дали менюто е старото, от 30+ …..не мога вече да ги броя годините.

 15. Трябва да си ПОМИСЛИМ???Нужно ли ни е този ВИД на ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ избирано от 20-30% на ХРАНИЛКАТА МУ???

 16. Г-н Марков, няма нито победени, нито победители.

  Защото НЯМАШЕ ИЗБОР, реален, истински граждански демократичен избор.
  Защото се погуби ДОВЕРИЕТО в демокрацията, изроди се от „зеленосертификатна“ ковид-диктатура.

  Всички, целият български народ чу „избора“ на Байдън, президента на САЩ още през юли на форума „Три морета“ – Румен Радев и Кирил Петков.

  Народа не излезе, защото е отвратен от безпрецедентната чужда намеса (никой за нищо не пита вече суверена) и е още по-ужасен от задаващата се несигурност на живота – без училище, скъпо електричество, без работа, болници без лекарства, и т.н.

  Няма нормален човек, който да не е потресен от хилядите починали българи от септември насам, навярно вече надхвърлят 7 000 СЕДЕМ ХИЛЯДИ за 80 дни!!!

  А насреща заблуди и лъжа, след лъжа …
  Е, с лъжи и заблуди далече не се стига, доказателства от историята безчет.
  Не ли пък „обединител“ на нация с 20% подкрепа…
  …………………….

  п.с. Малко остана до развръзката – НП Херо Мустафа обяви, за планираната от американския президент Джо Байдън виртуална „Среща на върха за демокрация“ в края на настоящата година, предколедно.

  На 3 септември докараха танкове Абрамс, бойни машини Брадли и хеликоптери Блекхоук и Апачи, за да участват в съвместната българо-американска подготовка „Joint Training 1“, която започна на учебен полигон „Ново село“. Тренировките ще са до 23 декември 2021 г.!

  И както се казва нова година – нов късмет.

 17. 70 % от българите заявиха ясно, викнаха високо и дадоха на целия свят да се разбере: Неуважаеми Политици, Вие сте изметта на България! Не Ви искаме!

 18. Истинската причина за ниската избирателна активност на президентските избори коментаторите
  упорито премълчават. Румен Радев за изтичащия мандат показа, че няма потенциал за заеманата
  длъжност на държавен глава, а Геиджиков показа това в дебата.

  1. Вярно е , че Фърчилото Радев е некадърник и фалшив герой и няма никакви компетенции. Това е абсолютно вярно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *