« Върни се назад Публикувано на 26.10.2023 / 9:07

ИЗБИРАШ БЛАГО ФАСА, ПОЛУЧАВАШ КИРО КРИСТАЛА. САМО С „АЛА БАЛА“ „ФАСА“ МОЖЕ ДА СТИГНЕ НА БАЛОТАЖ. РАЗВАЛЕТЕ ИМ „АЛА – БАЛА“ -ТА И ГИ ПРАТЕТЕ В … ДОЛНИ ЦИБЪР! ВАРНА ТАКИВА ДРЕБНИ ШМЕКЕРИ НЕ ЗАСЛУЖАВА!

Рано заран пускаш телевизора и к’во? Простото Киро насреща ти. Върти ококорено комбали. И … си представя.

Щото „човек за да може да победи, трябва да си представя победата“, така проповядва туй смешно човече по Нова телевизия.

„Харесвате ли да имате такъв премиер като Денков, значи ще имате и такъв кмет“, хили се напомпано Простотокиро като ни обяснява защо точно трябвало хората да гласуват за кандидатите на ПП/ДБ.

Ама кой харесва премиер като Денков, бе, клоун? Ти, леля Асена и компанията ви от кристали. Набутана изобщо във Властта с „ала – бала“-та на копринковци и хакери, пасмина, която докара България до биполярно разстройство.

В кристал-изирана еуфория, ПростотоКиро обяснява как бил в село Долни Цибър и вика: „Щом в Долни Цибър има нов потенциален кмет /б.р. разбирай техния, на ПП/ и 30 човека са отишли на площада, там се е отдръпнал страха…“.

Варна я споменава мимоходом, че техният кандидат щял да бъде на балотаж, ама не му споменава и името, щото то, какво да му споменаваш, освен: „Избираш Благо Фаса, получаваш Киро Кристала“…

Във Варна Благо Фаса може да стигне до балотаж единствено и само с „ала – бала“, както впрочем досега компанията на ПП/ДБ въобще бе легитимирана във Властта. Заради което, ако питате АФЕРА, Румен Радев и копринковците му трябва да бъдат линчувани на площада, но това е друга тема.

Спираме Киро Кристала, щото и телевизора ще изпуши от идиотщините, които говори.

И влизаме във Фейсбук.

Там, хоп-троп!, още един ментално разлюлян индивид, рожба на Киро Кристала. Благо Фаса, кандидатът за кмет на Варна от ПП/ДБ.

Та, Благо Фаса се снимал пред една спирка и с блеснали очички ни разказва, как „често пътувам с автобус“.

Няма такива кретени, верно!

Благо Фаса често пътувал с автобус? Къде и кога е пътувал? В ментално виртуалната действителност, след като се напушил? Летят автобуси, летяяяяят, и Благо Фаса се хвърля от автобус в автобус, щото летящите крави вече са му омръзнали…

Избираш Благо Фаса, получаваш Киро Кристала! Лика прилика, огледални образи.

Варна трябва да си е изпила акъла, за да избере такива дребни шмекери.

Цялата общинска листа на Благо Фаса е пълна с негови служители, съдружници, щерката на един от „кръстниците на Варна“ Цанко Цаков, дето лапа години наред покрай Кирил Йорданов и Портних, стари мошеници, с прозвищата „Касичката“ от времето на Добрин Митев, щото още от тогава във Варна има „Касичката“, далеч преди Вичо Касичката на Боко Тиквата… Листа – потрес на потресите!

Начело с Благо Фаса, който бе тропосан и като областен управител на Варна от Киро Кристала и като такъв единственото, което направи е да злоупотреби с власт по такъв на ачика ахмашки, но далавераджийски начин, че че ако имаше истинско правосъдие, същият тоя смешник на ПП/ДБ щеше отдавна да е в ареста.

Вие може ли да си представите такъв кандидат на ПП/ДБ, като Благо Фаса, който иначе е общ кандидат на ПП/ДБ, още от преди два месеца да търчи по редакциите и да предлага компромати не за опонента си от ГЕРБ, например, а за съратничката си Стела Николава от ДБ, а? Че и кинти да предлага?! Какво му се вика на туй, драги ми варненски десносектанти?! Измекярлък! Аре, сега гласувайте за „брата си по оръжие“ Благо Фаса, ако сте си плюли на самоуважението.

Трагична история, пичове.

Само на „ала-бала“-та с машините разчитат, заради което заслужават с един шут да ги пратите, варненци, в … Долни Цибър тия измамници!

Afera.bg

«