« Върни се назад Публикувано на 24.01.2024 / 15:46

ИЗАБЕЛА. ПОТРЕСАВАЩ „ПРОСТОИДИОТИЗЪМ“ ВЪВ ВАРНА! РАЗДАВАШ БРОШУРИ И СТАВАШ ЗАМ-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ, ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ТИ НАМЕРЯТ ГОЛЯЯЯМ КАБИНЕТ В ОБЩИНА-ВАРНА: „В ТАЯ ДУПКА НЯМА ДА ВЛЯЗА!“

За зам.-областен управител на Варна миналата седмица тихомълком е била назначена никому неизвестната Изабела Иванова.

Коя е Изабела Иванова?

Във визитката и пише, че е юрист, завършила през 1998 г., право в ЮЗУ „Н. Рилски“ гр. Благоевград.

От 18 години живеела във Варна.

Само, че в адвокатските среди, както Стела Николова, така и Изабела Иванова никой не ги знае по какви дела са се явявали някога и какви юристи са.

Изабела Иванова е известна с това,  че по време на предизборната кампания е била в листата на ПП/ДБ за общински съветници под номер 13 и е раздавала брошури с лика на Благомир Коцев на бабите на пазара за зеленчуци.

Близка е до жената на Лорер.

След, като Благомир Коцев става кмет на Варна и встъпи в длъжност на 13 ноември т.г., до него неотлъчно бяха Пепа пиарката и въпросната Изабела Иванова.

До миналата седмица Изабела Иванова присъства на всички оперативки и работни срещи на Благомир Коцев, заедно с Пепа Пиарката, БЕЗ да са назначени в Община – Варна.

Изабела Иванова настоявала да я назначат директор дирекция ПНО – Правно-нормативно обслужване. Само че избухнал голям скандал между нея и кметът Благомир Коцев, защото кабинета, който са и предложили, бил на 10-я етаж и тя не го е харесала, понеже бил малък.

Изабела Иванова се е развикала: „Аз в тази дупка няма да вляза, искам голям кабинет“.

В чудо се видели, тъй като големия кабинет на третия етаж вече бил зает от Диан Иванов – зам.-кмет на община Варна (личния адвокат на фамилия Коцеви).

Тъй, като не са успели да намерят на Изабела голяяяям кабинет в Община-Варна и предложили…. да стане зам.-областен управител.

Това вече е факт, Изабела Иванова е назначена и има голям кабинет в Областна управа Варна.

Това е положението – раздаваш брошури и ставаш зам.-областен управител на Варна, щото там има голяяям кабинет.

Made in „простоидиотизъм“ – Варна.

Afera.bg

«