« Върни се назад Публикувано на 15.04.2022 / 23:18

ИДИТЕ НА ХУЙ, МВР РАШКОВ, ГДБОП, ПРОКУРАТУРА И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ СВОЛОЧ!

Сайта АФЕРА отново бе подложен на свирепа хакерска атака.

Не издържаха кръгчетата на кирчовци, кокорчовци и всите им айтита на черно и пак задумкаха сайта АФЕРА. Само защото вади на показ истината за измамниците, които управляват България, и които продуцира Румен Радев заедно с Херо Мустафа.

Не им стига това, че 99% от всички медии са като наебани от същите тия измамници и мълчат като насрани, точно както го правеха и по Боково време, не им стига, и трябва да заличат и онези малцина, мърцина останали, които служат единствено на истината и на призванието и мисията на истинската журналистика.

Повече от четири месеца минаха откакто прокуратурата заведе досъдебно производство за бруталните хакерски атаки на които бе подложен сайта АФЕРА в продължение на повече от месец по време на изборите. Повече от четири месеца „булшит“, ако трябва да използваме израза на Простото Киро, което е и премиер на България.

И терора срещу АФЕРА  и срещу мен продължава! Необезпокояван, безнаказан, толериран и поръчван от Властта! За да запушат истината!

Особено е брутален терора срещу АФЕРА тези дни, в които единствената медия, която изнася на гърба си истината за сметка на тоталната, нестихваща лъжлива пропаганда по всички медии и телевизии е АФЕРА.

А последния „булшит“ /по Простото Киро/ със „спасяването“ на българските моряци и това, че показахме истината за мерзавците, които лъжат и мажат ежедневно, очевидно преля чашата и АФЕРА отново бе подложена на терор.

ПРОДАЖНАТА ВЛАСТ в България, ръководена от наложително за освидетелстване лица, лица измамници, лъжци и лапачи, за които носи лична отговорност Румен Радев и чорбаджийката му Херо Мустафа, са в ролята на терористи. Защото престъплението извършвано срещу сайта АФЕРА и срещу мен няма как да бъде наречено другояче, освен тероризъм!

В България НЯМА ИНСТИТУЦИЯ, която да спре този терор!

Има понякога мигове в професионалния ми живот, когато искрено съжалявам, че не рискувах да оглавя ъндърграунд мафия. И когато няма държавна институция, която да защити някого или да го спаси, да знам какво да направя. И да се приключи!

Знам, че нито една написана дума няма да трогне тия управленски зомбита, които поръчват убийства на медии. Нито, че ще трогне която и да институция, призвана да разкрие и накаже тези престъпници, поръчители на престъпление, облечени с Власт.

Думи на вятъра е всичко в тая КОЧИНА, НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ.

Но все пак: АФЕРА е минала през какво ли не и тия ще ги занулим. В това нямайте никакво съмнение!

Таван нямаме. Боко го разбра, точно когато трябваше.

Предстои и вие, идиотчета, които управлявате, заедно с продуцента си Радев, да се нанижете на АФЕРА.

Еще не вечер.

Веселина Томова

«