Публикувано на 23.07.2019 / 12:12

ИДИОТЩИНИТЕ НА ГЕШЕВ! „ХАКЕРЪТ“ РОВЕЛ ЕГН НА ЕМИЛ РАДЕВ! АБЕ, КАИШ, КВО ДА РОВИ, „АФЕРА“ ИЗВАДИ ВСИЧКО ЗА РАДЕВ, АМА ТИ, МИЛИЦИОНЕР – ПРОКУРОР, НЕ СИ МРЪДНА ПРЪСТТА!?

гешевИдиотщините на Иван Гешев текат със страховита сила. Тоя тип е готов на всичко, за да се добере до заветния пост главен прокурор.

Изнесе и данни от досъдебното производство по т.нар. „бял хакер“ с невъобразими глупости!

И забележете! – ах, „белия хакер“ „ровел“ егенетата на Борисов, Пеевски, Цацаров и Емил Радев, ти да видиш!

Що така, бре, милиционерино – прокурор, точно за Чорбаджиите си Борисов и Пеевски си се загрижил, а?

Що се отнася за Емил Радев, той пък бил шокиран, ах, недей, защото:

Евродепутатът Емил Радев, който е споменат като една от мишените на разследвания Кристиян Бойков, е категоричен, че хакването на базата данни на НАП е политическа поръчка. Според него на политическо инженерство навежда мисълта обстоятелството, че са проверявани конкретни имена – премиерът, депутати и главният прокурор, съобщава Нова тв. За себе си лично Радев не е притеснен, защото е свикнал от 11 г. данните за доходите и имуществото му да са публични и декларирани пред КОНПИ, както изисква законът.

И кво да му ровят егенето на Емил Радев, бе, каиш прокурорски?

АФЕРА извади наяве всичко за Емил Радев и потресаващо скандални факти, заради които точно ти, „спец“ Гешев, трябваше моментално да реагираш, но ги проспа, щото не пипаш чорбаджиите си!

Ето и публикациите на АФЕРА за Емил Радев, дето и той бил „чист“ и пищи колко бил „чист“:

Публикувано на 25.03.2019 / 15:12

СКАНДАЛ! КПКОНПИ, КАК ГЕРБ ЕВРОДЕПУТАТ ЕМИЛ РАДЕВ Е СВЪРЗАН С НАД 80 ФИРМИ И НЕ Е ЛИ ТОВА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ

https://afera.bg/скандал-кпконпи-как-герб-евродепутат/

Публикувано на 11.10.2017 / 14:39

ГЪРМИ НОВА ГЕРБ СХЕМА „КАНТОРА ГЕЙТ“, ПОКРОВИТЕЛСТВАНА ОТ ГЕРБ ЕВРОДЕПУТАТА ЕМИЛ РАДЕВ

https://afera.bg/гърми-нова-герб-схема-кантора-гейт/

Публикувано на 11.10.2017 / 16:48

ВНИМАНИЕ, СПЕЦ.ПРОКУРОРИ! ГЕРБ „КАНТОРА ГЕЙТ“ С КЪРТИЦА В ДАНС. ПЛЕМЕННИЦА НА КЪРТИЦАТА –ЕКССЕКРЕТАРКА В КАНТОРАТА НА ЕМИЛ РАДЕВ, СЕГА ШЕФ НА МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ

https://afera.bg/внимание-спец-прокурори-герб-канто/

Публикувано на 05.04.2019 / 13:03

НИКАКЪВ КОНТРОЛ НА КОНПИ КАКВО УКРИВА ВЛАСТТА! КАКВО СКРИ ГЕРБ ЕМИЛ РАДЕВ И ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ПО-БОГАТ ОТ ШЕФА СИ ЦВЕТАНОВ!

https://afera.bg/никакъв-контрол-на-конпи-какво-укрива/

Гешев е толкова прост, че в идиотизма си да прави пиар с всичко, дори сам посочи Господарите си – борисов, паевски и цацаров, които въх, им търсели егенетата, като че егенетата им е много трудно да ги намериш и без да хакаш НАП!

Това даже вече не е кочина! А Гешев е еманация на тъпотията и позорния слугинаж!

Afera.bg

Коментари 4 за
“ИДИОТЩИНИТЕ НА ГЕШЕВ! „ХАКЕРЪТ“ РОВЕЛ ЕГН НА ЕМИЛ РАДЕВ! АБЕ, КАИШ, КВО ДА РОВИ, „АФЕРА“ ИЗВАДИ ВСИЧКО ЗА РАДЕВ, АМА ТИ, МИЛИЦИОНЕР – ПРОКУРОР, НЕ СИ МРЪДНА ПРЪСТТА!?”

  1. a уж „независимите“ мърши по най-извратен начин ще смесват „решаване на делото по същество“ и „извършване на процесуални нарушения“ в хода на водене на делото, за да останат верни докрай на ШАЙКАТА…

  2. Глей сега,Генерал Бонев,Ренета Инджова,Румяна Чаналова,Комарницки,Веселина Томова, Добри Божилов,Людмил Георгиев,Петев, Волгин,Сашо Диков, и още десетки стойностни хора търсят промяна за доброто на България.Вярно,Л.Георгиев направи опит да вдигне заспалите в София,не се получи,трябва ли да се отказваме.Не,тези опти трябва да продължат не само в София а едновременно на много места,за да се получи ефекта на снежната топка.Българите чакат своите луди глави,достатъчно е някой да изреве като балкански лев и ще се получи,с писане по сайтовет е не става.

  3. По чия поръчка спортният тотализатор въведе някаква бъдеща игра “ тото клуб“, при която се събират лични данни, включително и ЕГН на евентуалните бъдещи печеливши, като се отбелязва и кой участник колко пари е дал за всеки тираж?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *