« Върни се назад Публикувано на 19.05.2022 / 12:08

ИДИОТЧЕТО НА РУМЕН РАДЕВ: „КОЛАБОРАЦИЯТА НИ СЪС САЩ Е ВАЖНА ЗАРАДИ… БАТЕРИИТЕ!“. СРАМ И ПОЗОР Е ТОВА ИДИОТЧЕ НА РУМЕН РАДЕВ & ХЕРО МУСТАФА! ТОЙ НЕ ВИНОВЕН, ЧЕ Е КРЕТЕН, ВИНОВЕН Е ТЪПИЯТ КАТО ГЬОН РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО ГО СТОВАРИ НА БЪЛГАРИЯ!

Простото Киро, идиотчето на Румен Радев & Херо Мустафа:

В момента има безпрецедентна криза. В Украйна видях от първо лице как реални ракети летят над делегацията и се взривяват в жилищна сграда на 500 метра от нас.

Едно е да го гледаш по телевизията, друго е да го видиш с очите си. Невинни хора умират от агресията на един диктатор

Антикорупцията е ограничаване на чужди влияния върху България и по-точно влияние от Русия. Едни и същи хора са готови както да предадат националния си интерес, така и това, че ресурсите ни трябва да бъдат използвани за обществени нужди. Битката с антикорупцията е по-голяма..

Стана ясно, че освен общата военна стратегия на НАТО, трябва да мислим и за логистична стратегия. Едновременно с това енергийната стратегия на България бе променена в зелената трансформация. Колаборацията ни със САЩ е важна, за да имаме голяма инвестиция на батерии. Ще бъде много голямо и значимо. Ядрените мощности също са важна тема…“

Срам и позор е това ИДИОТЧЕ, ИДИОТЧЕТО НА РУМЕН РАДЕВ /& ХЕРО МУСТАФА/!!!

„Колаборация със САЩ“?!

Точно като „синергия с дневния ред на САЩ“ на Румен Радев.

И точно като „НАТО е България, България е НАТО“ – на Бастунът на Румен Радев – Стефан Янев, който сега е поредният кретенски некадърен напън на Румен Радев да прави нов политически проект след като се насра и осра България с ПП-ъто си.

И битка ще води с …. АНТИкорупцията?

Той не виновен, че е кретен, виновен е ТЪПИЯТ КАТО ГЬОН РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО ГО СТОВАРИ НА БЪЛГАРИЯ!

Afera.bg

«