« Върни се назад Публикувано на 21.09.2022 / 15:30

ИДВАТ РУСНАЦИТЕ И ВИ Е СТРАХ, НАЛИ! РУСНАЦИТЕ СЕ ИЗПРАВИХА, ГОСПОДА! И БОГ ДА ПАЗИ ПРАВЕДНИЦИТЕ ПОМЕЖДУ НИ

Когато предупреждавах крехките психики за истинските опасности, те тържествуваха за някаква неясна, почти тяхна победа по украинските земи. Сега, когато първия цикъл е завършен успешно за Русия и следва пореден военно-политически цикъл на световната сцена, евроатлантическите лидери и техните поданици се наакаха. Буквално.

Ами този път идват руските, господа!

Истинските руснаци, не тия които наричахте сепаратисти. Лично аз положих титанични усилия да не идват, но вие се оказахте по-глупави от мен и ги поканихте на бойното поле. Дано поне сега разберете, че разумът не е ваш предизборен аксесоар, а недостижимо за вас желание. Да си разумен означава да мислиш, а не да повтаряш като папагал опорките на европейските бюрократи, които са потънали до гуша в корупционни и други престъпления.

Сега вече ще видите като бял ден истинските руски с пълното им въоръжение и възможности. Ще можете да премерите лично силите си с тях и да разберете, че сте недъгави глупаци, които не стават за нищо. Но дали ще ви стиска да се изправите срещу истинската руската армия? О, зная, че искате да опитате отново и отново, но нещо невидимо ви спира да тръгнете. И правилно, защото сега не сме във времето на ВСВ, а почти век след нея. Век достатъчен да превърне желанията ви за храна в космическа пепел. Тежко е да си слаб, зная, но понякога нещата не винаги са такива, каквито изглеждат отстрани.

Една минимална частична мобилизация с едни 300 000 пълнокръвни руснаци и вие сте с коремни спазми. Веднага получихте коремно разстройство! Ами ако беше пълна мобилизация? Е, можеше да не се случи, но явно искате да посетите историческия нужник, преди да потънете в него. И не защото сте лоши, а защото правдата не е на ваша страна. Вие сте космическа храна, която ще се разпилее във Вселената така, както и се е появила.

Идват руснаците и ви е страх, нали!

Събудихте мечката а сега треперите въоръжени с вашия глуповат нацизъм и илюзии за технологично и икономическа превъзходство. Имам добра новина за вас – мечката никога не се е прибирала под дулото на оръжия в хралупата си. Никога. И сега няма да влезе там на никаква цена. Тази разярена руска мечка ще ви преследва дори когато спите и ще ви намери в най-забитото кътче във Вселената. Не се съмнявайте! В последната си минута ще бъдете сами с нея и ще забравите всичко, което сте знаели. Такава е съдбата на глупака.

Руснаците се изправиха, господа! И Бог да пази праведниците помежду ни.

Стига празни приказки, дела нам са нужни.

Крайно време е България да обяви мобилизация и да изпрати армия, която да разгроми Русия. Оня фатмак, Митко военния, дето сега се изживява като министър на войната спи като кон на празна ясла. Ебаси поврътливия пич е тоя президентски галеник на съдбата. Мъж, ама с фуста!

Както е тръгнало ватенките ще си направят референдум и ще си приберат тия дни Донбас и Луганск, като Крим.

Нали сме натовска държава, време е за действие! То приказките нямат край, чиста проба лакардии. Христо Иванов ще бъде нашият смел генерал, а Антоанета Цонева – старшината на българската армия. Ехаа. Ще се намерят и други полит пълководци за масовката, само да си сменят памперса и ще дойдат. Няма цял живот да правят воаяжи из телевизиите и да хрупат грантаджийски мангизи, я!

Николай Марков

«