Публикувано на 21.09.2022 / 15:30

ИДВАТ РУСНАЦИТЕ И ВИ Е СТРАХ, НАЛИ! РУСНАЦИТЕ СЕ ИЗПРАВИХА, ГОСПОДА! И БОГ ДА ПАЗИ ПРАВЕДНИЦИТЕ ПОМЕЖДУ НИ

Когато предупреждавах крехките психики за истинските опасности, те тържествуваха за някаква неясна, почти тяхна победа по украинските земи. Сега, когато първия цикъл е завършен успешно за Русия и следва пореден военно-политически цикъл на световната сцена, евроатлантическите лидери и техните поданици се наакаха. Буквално.

Ами този път идват руските, господа!

Истинските руснаци, не тия които наричахте сепаратисти. Лично аз положих титанични усилия да не идват, но вие се оказахте по-глупави от мен и ги поканихте на бойното поле. Дано поне сега разберете, че разумът не е ваш предизборен аксесоар, а недостижимо за вас желание. Да си разумен означава да мислиш, а не да повтаряш като папагал опорките на европейските бюрократи, които са потънали до гуша в корупционни и други престъпления.

Сега вече ще видите като бял ден истинските руски с пълното им въоръжение и възможности. Ще можете да премерите лично силите си с тях и да разберете, че сте недъгави глупаци, които не стават за нищо. Но дали ще ви стиска да се изправите срещу истинската руската армия? О, зная, че искате да опитате отново и отново, но нещо невидимо ви спира да тръгнете. И правилно, защото сега не сме във времето на ВСВ, а почти век след нея. Век достатъчен да превърне желанията ви за храна в космическа пепел. Тежко е да си слаб, зная, но понякога нещата не винаги са такива, каквито изглеждат отстрани.

Една минимална частична мобилизация с едни 300 000 пълнокръвни руснаци и вие сте с коремни спазми. Веднага получихте коремно разстройство! Ами ако беше пълна мобилизация? Е, можеше да не се случи, но явно искате да посетите историческия нужник, преди да потънете в него. И не защото сте лоши, а защото правдата не е на ваша страна. Вие сте космическа храна, която ще се разпилее във Вселената така, както и се е появила.

Идват руснаците и ви е страх, нали!

Събудихте мечката а сега треперите въоръжени с вашия глуповат нацизъм и илюзии за технологично и икономическа превъзходство. Имам добра новина за вас – мечката никога не се е прибирала под дулото на оръжия в хралупата си. Никога. И сега няма да влезе там на никаква цена. Тази разярена руска мечка ще ви преследва дори когато спите и ще ви намери в най-забитото кътче във Вселената. Не се съмнявайте! В последната си минута ще бъдете сами с нея и ще забравите всичко, което сте знаели. Такава е съдбата на глупака.

Руснаците се изправиха, господа! И Бог да пази праведниците помежду ни.

Стига празни приказки, дела нам са нужни.

Крайно време е България да обяви мобилизация и да изпрати армия, която да разгроми Русия. Оня фатмак, Митко военния, дето сега се изживява като министър на войната спи като кон на празна ясла. Ебаси поврътливия пич е тоя президентски галеник на съдбата. Мъж, ама с фуста!

Както е тръгнало ватенките ще си направят референдум и ще си приберат тия дни Донбас и Луганск, като Крим.

Нали сме натовска държава, време е за действие! То приказките нямат край, чиста проба лакардии. Христо Иванов ще бъде нашият смел генерал, а Антоанета Цонева – старшината на българската армия. Ехаа. Ще се намерят и други полит пълководци за масовката, само да си сменят памперса и ще дойдат. Няма цял живот да правят воаяжи из телевизиите и да хрупат грантаджийски мангизи, я!

Николай Марков

Коментари 31 за
“ИДВАТ РУСНАЦИТЕ И ВИ Е СТРАХ, НАЛИ! РУСНАЦИТЕ СЕ ИЗПРАВИХА, ГОСПОДА! И БОГ ДА ПАЗИ ПРАВЕДНИЦИТЕ ПОМЕЖДУ НИ”

 1. Всичко много готино, но един въпрос имам:
  Защо вчера руснаците размениха 215 нацисти/ военнопрестъпници от Азов, включително всички висши командири + десетина наемници с влезли в сила смъртни присъди за един смрадлив олигарх (Медведчук) авер на Вова + 50-ина редници?
  Денацификация, а?
  Позор!!!

  1. Голяма цензура се вихри и тука, но ще пробвам за последно. Ето обяснението на случващото се, който има мoзък за поне две koпeйkи ще разбере сам истината: https://www.youtube.com/watch?v=pMpcxpZJZMw – видеото е разговор с боец комендир от харковския фронт и разказ от първа ръка какво и защо реално се случва покрай второто „прегрупиране“ (изтегляне) на руснаците и обмена на азовците срещу кума на товрищ Шaлoмoв.

 2. А на бас,че като дойдат руснаците, най-после ОФ-то ще излезе от нелегалност и ще слезе от Балкана нарамил шмайзера и ксерокса и препасал 6 кг. лимонки !
  Ще върви по пътека от цветя положени от бабите бъдещи участнички в ОФ организацията !

  Венсеремос

 3. Нищо не могат да направят тези прости курво-мунисти – рашисти българо-убийци ! За нула време ще идат идат и те във вечните ловни полета !

  1. Не разбирам защо трябва жалим хохлите, които десетилетия тероризират българите в Украйна? Никой не говори за това, че в Украйна се извършва възродителен процес, бяха сменени имената на сънародниците ни, бяха затворени българските училища там. Българинът инж. Иван Милев ЖИВ ИЗГОРЕН в Одеса на 2 май 2014 г., деец на българската общност Българинът Александър Николов, разстрелян в Одеса Забравихте ли за опожареният Български културен дом в Одеса, за оскверненият преди 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 г.Вижте репортажа на БТВ от 7 февр. 2015 г. за ДЕСЕТКИ ЗАГИНАЛИ ОТ УКРАИНСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ и УМРЕЛИ ОТ СТУД И ГЛАД наши сънародници !!! УМРЕЛИ ОТ ГЛАД ТЪЙ КАТО СА БИЛИ БЛОКИРАНИ ОТ УКРАИНСКАТА АРМИЯ !!! Виж документалните кадри на БТВ от мястото! Цитат: „Последните данни, с които bTV разполага от eтнически българи в Болград и Измаил са, че в момента започва концентрация на украински войски към границата на Южна Бесарабия с Украйна. Това става при два много важни моста край молдовското село Паланка и на юг при Белгород Днестровский.Линията на картата свързва заселената от българи област с континенталната част на Украйна. А целта на струпването на войските е тази част да бъде изолирана. Причината масовият отказ на българи и гагаузи да бъдат мобилизирани. Много от бесарабските българи, с които се свързахме, не пожелаха да показваме лицата им и да споменаваме имената им от страх”. Има и специална статия в Стандарт „Кошмарна новина за етнически българи в Украйна и още „Бесарабските села остават почернени: Българи умират” https://www.youtube.com/watch?v0SJEvtLUc8 И защо трябва да жалим хохлите сега?

 4. Ние не сме големи пумияри и не хрупаме грантаджийски манги, както твърдиш, драги полк. Марков

 5. Бляд все обосрались очень много обосрались.
  Най смешното е че Европа затъва и потъва бавно но сигурно а Мечката може отново да яде боровинки в центъра на Берлин.

 6. Сега вече ЦВЕТА НА НАЦИЯТА изцяло на НПО хранилка пак трепери, но по стар обичай рязко ще обърнат плочата и ще си припомнят возовите стихотворения“Мамо, мамо, я ги виж….здраствуйте братушки“ първи ще са с руски знамена при посрещането, нооо никога няма да върнат грантовете от едни западни фондации, НО могат да ги повърнат….

  1. Интересно е дали ген. Гномчо Атанасов и ген. Боко Тикваров ще подадат молби да станат членове на партията „Единна Русия“ ?

 7. Нищо, ново под слънцето ! На Русия, винаги и е помагал фактора,.. ЗИМА!!;) Хитреца Путин много добре го знае и за това СЕГА прави мобилизация на 300 000 резервисти, а това са около 40 ДИВИЗИИ … ! Каза, че два месеца ще бъдат обучавани (опреснително) въпреки, че това са хора които в последните 5 години са отбивали Военната си служба…млади обучени !! До сега,.. разруши 1/3 от инфраструктурата на украинците , Умишлено, ги допуска по близко до руската граница…като им прави врътката , че „ОТСТЪПВА“..за да ги отдалечи достатъчно от Киев и тила им (който снабдява армията им с боеприпаси, техника , храна, горива , медицинско оборудване и.т.н…) и сега,… 1-2 месеца ще продължи да бомби с артилерия и ракети втората трета на инфраструктурата им ,..докато откъсне нацяло армията от тила и ! Декември ще вкара резервистите…. тази огромна 300 000 армия и до февруари ще ги сравни със земята …минусови температури , сняг , студ и лед!! Украинските войски които са до Руската граница ще бъдат Сгазени …останали без продоволствие, боеприпаси и горива!! Това, го Разбраха и Наполеон и Хитлер,…СЕГА …ще го усетят и украинците !! Така ще ги ОПРАСКА…, че Натовци ще си го запишат в учебниците !!;) През ЗИМАТА,….нито на Америка , нито на Европа, ще им е до Украйна !! Един американски военен анализатор каза (има го в Ютуб ): Ако, НАТО и Запада не разберът Путин …Ще го ПРИНУДЯТ да ги „Предупреди“… за ПОСЛЕДНО … с изстрелване на ракетите КИНДЖАЛ по Полша, Рамщайн(американската база в Германия )… и щаба на НАТО в Брюксел и тогава,… следват Ядрените ракети!!;)) Дано се РАЗБЕРЪТ …иначе …това ще бъде краят !!;)

 8. Да започнем първо с : “ Да живее България!“ За да имаме взаимно уважение и чест.

 9. Любимият ми цитат от Тодор Славков : „България ще се оправи, когато руснаците минат Дунава“. Доживяхме! Идвайте, братушки!

 10. На войне, как на войне! И понеже уважавам читателите на сайта и собственичката, ще ви издам още малко от кухнята! Президентът на Китай направи изявление относно това войските й да се готвят за война!! Ами сега?? Или както казваше един старшина във военното училище: „И к’во праи’м сегъ начи?“

 11. Обичам Москва!Обичам Русия! Харесвам Путин! Николай Марков както винаги перфектен!

 12. Шибайте краварите и си спомнете съня на Навуходоносор, разтълкуван от Данаил, чрез Господ! Желязо и кал не се смесват – очаква се разпад на Краварника и ЕС! Очаквайте и Камъка, неръкотворен!
  Четете Библията!

 13. ТРЕПЕРЕТЕ НИЩОЖЕСТВА,СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КОН БОБ ЯДЕ Л! СЕГА ЩВ ВИ ИЗБИЯТ РОГИТЕ,ТА ДА СЕ НАУЧИТЕ ЗА ДРУГ ПЪТ ДА НЕ ДРАЗНИЪЕ МЕЧКАТА! ЩЕ ПОСРЕЩНЕМ ТИСКАТС АРМИЯ С ХЛЯБ И СОЛ,ЗА УЖАС НА ПРЕДАТЕЛИТЕ! ДА ЖИВЕЕ ПУТИН! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ! СЛАВА НА ВЕЛИКАТА И НЕПОБЕДИМА ЧЕРВЕНА АРМИЯ!

 14. Ами ако всичко е един добре планиран ход ?
  Кво правим тогава ???!!!

  Венсеремос

  1. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист каза:

   А каква е цената на кашкавала на борсата?

   1. На коя,на партизанската борса ли ?
    Ами не знам,там е мътна,нито е ясно кои са листвани,нито на каква цена продават мандрите…

 15. Дано инфлацията и цената на яйцата да се уплашат и да паднат.
  Г-н Марков, а Киев кога ще падне?

 16. СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ! Чакаме с нетърпение бързата развръзка без капка съмнение! И естествено насраните фурнаджийски лопати начело с джуджето старшина школник (а той се мисли за генерал), клептоманката бивш посланик, измислените книжни военни министри както и всякакви Минджеви и Агови обори. Толкова са много и толкова снишени и имагинерни, че чак е смешно (въпреки тъжната реалност). Е айде честито хамелеони, сега е вашия ред или бързо се смотавайте в родината си ФАЩ. Слава на Великата Руска Армия

 17. Днес, по някоя телевизия ми се мярна Макрон, който правеше изказване в ООН. До сега не се е случвало да е толкова нервен,направо бесен! Явно голям страх ги тресе тези, с „европейските ценности“.

 18. Москва, Москва!

  Ти ярко пак пламтиш, ти пак туптиш!

  Ти пак си огнено сърце

  и с ясна пурпурна усмивка бдиш

  над братски стиснати ръце.

  Че блясъкът на твоята зора

  раздра световната тъма,

  че ти като възторжена сестра

  събра на цялата земя

  и радостта, и бурната печал!…

  Москва, Москва!

  сърце от разтопен метал!

  Москва, Москва!

  Пред твоите стоманени врати

  разби се вражата вълна;

  звездата ти с рубинен лъч трепти

  над всяка горестна страна,

  където робът цял живот оре,

  а мре лишен от късче хлеб,

  където пролетарското море,

  възвре от пламъка свиреп

  на петгодишна демонска война.

  Москва, Москва! —

  звезда на нови времена!

  Москва, Москва!

  От своите площади днес мълвиш

  присъда над вековен гнет.

  Сред теб са Лондон, Рим, Берлин, Париж,

  сред теб и целий пролетарски свет.

  И горда в своя блясък и гърмеж,

  с копнеж за сетната борба,

  пламтиш чрез всеки старец и младеж,

  зовеш кат бронзова тръба

  и твоя зов веригите руши!…

  Москва, Москва!

  вулкан от пламнали души!

  1. Всички знаем, от моето поколение, кой е автора, но етиката не изисква ли, да бъде изписано името му?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *