Публикувано на 08.02.2020 / 10:24

ИВА НИКОЛОВА: „МИСИРКИ СМЕ, САШО!“

ИВА НИКОЛОВА: „МИСИРКИ СМЕ, САШО!“Дет се вика „мисирки“, сбрани на едно място, според интервюираната от Сашо Диков – Ива Николова от Пик.

Цялото предаване може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 30 за
“ИВА НИКОЛОВА: „МИСИРКИ СМЕ, САШО!“”

 1. Тая МИСИРКА не смятам да я коментирам щото ще ми се стопли ракията но ако почна коментар ви всички МИСИРКИ не само ще се стопли ами ще. изветряла ,не само това, ще се наложи да откажа всякакъв алкохол,пък и не само алкохола.ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ СЪС СИГУРНОСТ КОЛКОТО ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА БОКЛУЦИ;ТОВА Е МИСИРКИ АМА КАТО: мили мои малки боклучета,мисирчета мои, АКО ИСКАТЕ НЯКОЙ ДА ВИ НАРИЧА ЖУРНАЛЯ ТРЯБВА ДА ПИТАТЕ,ПИТАТЕ……….А НЕ ДА ВИ ПИТАТ…КОЙТО РАЗБРА.,РАЗБРАЛ ЩОТО АЗ ТЕ РАЗБРАХ :ТРЯБВА ЛИ ДА НОСЯ МАСКА: БЪРЗИТЕ ТЕСТОВЕ НАДЕЖНИ ЛИ СА: ЗАЩО ДА СИ СТОЯ ВЪВ ВКЪЩИ,ДА НЕ СЕ ЗАРАЗЯ ИЛИ ДА НЕ ЗАРАЗЯ: ДАЛИ бог Е ЗНАЕЛ ЧЕ СЕ ПОДСЛУШВА ПРЕЗИДЕНТА: ДАЛИ ИМАМЕ КЪЩА ВЪВ барселона , АБЕ детска работа (нали СА любопитни) кво да Се прай ,ЗАЩОТО СЕ ПОД КАРАНТИНА И НЯМАМЕ ДРУГА РАБОТА АМА ДАНО НЕ ПРОДЪЛЖИ МНОГО ЗАЩОТО МОЖЕ И ДРУГИ ВЪПРОСИ ДА СЕ СЕТИМ, АПАРТАМЕНТИ НАПРИМЕР. -покупки,? Като казах АПАРТАМЕНТИ и се сетих да питам нещо: МОЖЕ ЛИ ДА ИМАМЕ финансов министър КОЙТО ня МОЖЕ едно жилище да си купи а пък нашите ФИНАНСИ ЩЕ УПРАВЛЯВА? АЙДЕ АКО ИМА ВОДА ДА ПИЯ ЕДНА ТАКАВА ЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ…!!

 2. Не мога да скрия гнева си към тази дива сливенска циганска мисирка, която се извърта като фурнаджийска лопата и обслужва орално силните на деня. Позор за българската журналистика, не заслужава да й се дава трибуна, за да й се чува дразнещият алкохоло-тютюнджийски глас. Изключително проста и отвратителна жена!

 3. Аз-овости бг – модели и кризи
  „Ценностите не се правят, те не са субективни решения, а универсални смисли.
  Ценността на екзистенцията произтича от отговорността – готовността на личността да
  участва в света, независимо от обстоятелствата.“
  Виктор Франкъл

  Мисирките сдобиха се със „аз“-овост:
  фиксирани с презрителна класация,
  те вместо с гняв отвърнаха с показаност
  на пуешката идентификация.

  Мисири и мисирки-свое лоби
  на пленници на „его“ за овация,
  но „его“ е тиранин със отрови
  за „аз“-овост с фалшива декорация.

 4. Някоя си „Професорка“ се изакала за пореден път-

  по поредния животрептущ въпрос:

  „Искахме действия срещу незаконно забогателите по време на прехода, Гешев ги осъществи!“

  (Ант.Христова)

  Осъществил е на баба ти хвърчилото,

  гербаджийска подлого долнопробна!

  Когато дебилният Каскет-Гешев

  закопчае твоя посран Началник-

  Тъпата и Престъпна Мутра Борисов-

  и Прасето Пеевски

  и Сопола Доган-

  тогава ще ти повярвам!

  Ама чакай:

  слива-дрислива-

  като теб-

  да роди круши!

  Айде,Чупката,

  Мухо Лайнарке!

  НИКОЛАЙ РИЗОВ

 5. Кой направи отвличнията на хора и убийствата?
  През отвличанията царистите от НДСВ са били на власт и шеф на полицията е Бойко,назначен от десните и П.Стоянов?
  Откъде събрахте пари Б.Б. да стане кмет и да има партийна организация?
  Две са отговорните партии – НДСВ и СДС.

 6. Кашлица може да стане от ароматизирана тоалетна хартия или от силно миризлива китайска тетрадка от магазин по 1лев. Също и от миризливите рекламни брошури дето ги слагат във пощенските кутии. А дет някои ги използват за разпалки,то е отделна отрова във въздуха. Кой знае от какви лайна ги правят. Сигурно от тези,дет ги върнахме на Италия. И най голямата грешка е,и аз съм го правила,но вече не,като тече носа,да се чисти със тоалетна хартия. Носа започва повече да тече и започва неспирното кихане от веществата които се съдържат във тоалетната хартия. Ако и за хартията кажат както за хляба,че нямат право да я контролират,защото за да има контрол,трябвало да си регистриран там някъде си,забравих къде,а пък не всички се регистрирали,ами най добре да викаме китайците да ни построят и на нас за нула време няколко полеви болници,щото с този гьонсуратлък няма да ни се размине. Онзи хитрец дет зарад него уволниха журналисти сигурно още си продава развалената стока с изминалия срок на годност.На сухото мляко годността му беше минала преди пет години. Такова нещо се помни,защото е гениално,не всеки го може. Обаче едни други хитреци крият името на фирмата и собствениците,за да продължават да ни тровят. За убийците няма значение бизон ли ще убият,човек ли ще убият,за тях е все едно. Важното е смърт да има,кръв да се лее. Всичко останало е част от пейзажа.

 7. Ти луд ли си,Домусчиев?Паразит!Ти унищожи корабостроителницата и смаза 3000 работни места и техните семейства,а и даваш робски заплати на работниците си,ти ли ще даваш оценка,бе цирей?Да унищожиш сега и други семейства+работни места и ТЕЦа?

 8. Този е лъжец – „нови инвестции“,“световни инвестиции“ за ТЕЦа,означава грабеж и последващи високи цени!
  А Тесла е неуспешна фирма.

 9. Не съм фен на Бойко Борисов и народняшките му изпълнения не ми допадат, но в случая с мисирките нещата се преекспонират. Той не нарече журналистките мисирки, а само изтъкна, че при едновременното задаване на въпроси става шумно като при врякащи мисирки и не може да разбере какво го питат. Сравнението, макар и грубовато си беше вярно. Който е виждал истински мисирки знае, че когато няколко от тях „говорят“ едновременно, наоколо нищо не се чува и разбира.

 10. Ами да,като им вземеш въздуха,водата и храната,селяните сами ще си тръгнат,няма нужда да ги гониш. Ний и в България тъй праим. Тази е вълшебната формула за обезлюдяването на набелязани местности или цели държави.https://palestine.bg/2020/02/06/израел-разрушава-водната-мрежа-в-доли/

 11. Най- сладките мисирки са тая и Беновска. Бедата е тая, че има и много други. И всичко идва пак от прословутия ни ген, да залегнем, да се подмажем, да направим мръсно, да присвоим, да откраднем , а след това да се наслаждаваме. Гледам го Сидеров, гледам го Каракачанов, долни и подли . Янето все пак се оттегли, тия държат да им гледаме муцуните и да им слушаме мъдростите. А оня, върхът, капо ди тути капи, ще ни забавлява, щото нямало алтернатива. Кой друг бе?????

 12. Мисирка ли? Баба Яга. Жена да не видя 30 години до туй немога да се докосна. Злобно грозило а и мазно. След като ходи при тиквуняка да си почисти устата, че има засъжнали по нея л….а

 13. Е разбира се, че журналистките са като мисирки-нахални, досадни и често повтарящи едни и същи въпроси една през друга и лазещи по нервите на не един човек или политик!И който отрече това, значи е просто един ЛИЦЕМЕР!!!При положение, че по фалшива и платена от днешната журналистика не е имало, мисля, че думата“журналист“отдавна загуби тежест и авторитет!!! Така че , претенциите вкъщи!А Сашко олигофрена е същият, като женските журналистки-прилича на баба, обслужваща нечистоплътни интереси !!И каканиже досущ като МИСИРКА 😉

 14. Как деградира това същество! А беше сочна възпитаничка на московския литературен институт, после стажантка в покойния в-к Новинар, после преводачка от руски, макар и не много способна и грамотна, но поне се стараеше. Последваха опити в политиката, неуспешни поради липса на потенциал. За да стигне днес до подлога и припевачка на гнусния Недялко, а оттам и на цялата управляваща клика. Язък!

 15. Баба Ива е МИСИРКА, защото ТИКВАТА го е казал.Ако ТИКВАТА каже, че е Л@ЙН@РК@, тя на момента, ще се съгласи, че е точно такава.

 16. Едно време плашеха децата с баба Яга, сега ги плашат с Ива Николова.

 17. забе;ежете, когато ивето говори каквото и да е, винаги през 5-6 думи замята и заклимбицва с тиквата – кават отгръщала страниците на запаметения текст

 18. Тази страшна жена беше издигната от СДС за кмет на Габрово преди няколко години.
  Никога няма да си обясня как след промените преди 30 години, когато повечето от нас бяха млади хора, но с акъла, образованието и добрата си работа по тези причини, се стигна дотам да ни предлагат подобни същества на такива позиции.

  Не съм очаквала, че ще стигнем чак до тук!

  Имайте предвид, че колкото и народ да напусна скъпата България, все пак останаха и хора с нещо в главата.

 19. Кое е първо – яйцето или кокошката.. Както и проституцията или Джурналистиката..
  Щото то мисирка със свирка най-са римува..

 20. След като че е мисирка, Ивето леко прикляка, казва че й е дошло, грава бял свитък и поприклекнала сезатичва към близкия храсталак. След като излиза от там, нейана колежка я пита. Червено? Не кафяво- казва Ивето.

  Та както шъ дъ участва в размножителния процес така шдъ е и ъ йукализтъчезкиъ такъв.

 21. Баба ни Ива изживява звездния си миг. Скоро ни чака позор и срам за цял живот. Но нищо от ПИК сме безочливи. Ще засвирим на друг кавал.

 22. Мисирките наобиколили дебелия пуяк. И в двора на село е така 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *