« Върни се назад Публикувано на 15.02.2023 / 19:09

ИВА МИТЕВА ПРИТЕЖАВА РЯДКО ДЕБЕЛОКОЖИЕ. НЕ МОЖЕШ НЕПРЕКЪСНАТО ДА ИНТРИГАНТСТВАШ И ЛЪЖЕШ БЕЗНАКАЗАНО. ПРОЕКТ, В КОЙТО УЧАСТВА ТЯ, Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБРЕЧЕН!

Ива Митева притежава рядко нахалство и дебелокожие.

От началото на 47НС убеждаваше мен и други депутати от ИТН, че трябва да напуснем ИТН, че не ни ценят и ни използват, че ни карат да натискаме копчетата без собствено мнение.

Когато напуснахме, изведнъж се обърна и ни обвини, че сме предатели.

Тя е инициаторът за свалянето на Никола като председател на НС, защото хората от ГЕРБ я бяха убедили, че ще стане или председател на НС или Министър-председател на едно ново правителство.

Прекрасно знаейки причините поради които напуснахме парламанетарната група, публично ни обвиняваше, че сме се продали за пари, постове и места в листите на ПП.

Не можеш непрекъснато да интригантстваш и лъжеш безнаказано.

Видях как по време на протеста срещу безумното сваляне на Никола беше побледняла и умряла от страх и си уреди да я закарат в къщи с линейка.

Проект, в който участва тя, е предварително обречен!

Николай Радулов

Бележка на АФЕРА: Както вече информира АФЕРА, лицата Ива Митева и Любомир Каримански ги турнаха като „нови“ лица на един политически тюрлюгювеч „Заедно“, на който бизнесменът Димитър Илиев /“Ялта“/ даде партията си, а в сянка съпорта дават Орлин Алексиев, „Златния“ /Николай Копринков/, Алексей Петров, Петя Славова, Маджо…, че и Цветан Василев.

«