« Върни се назад Публикувано на 12.02.2023 / 20:40

ИВАНОВ, С РАБОТОДАТЕЛ ЗАД ОКЕАНА, ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ ГОЛЯМ ШЛЕМ. В МАЧКАНЕТО НА РОДИНАТА СИ

Някакъв съветник на Зеленски, Михайло Подоляк, току-що направи огромна услуга на Румен Радев. Сравни го с Орбан и изломоти куп безсмислици, като че ли ние сме длъжни да се грижим за неговия задник, вместо за нашия.

Мише, ние сме българи, бате, а не украинци. Ние сме длъжни да защитаваме българския интерес, а не украинския. Понимаеш?

На мен, разбира се, ми е пределно ясно, че от контактите си с водещите в bTV Мишето е останал с погрешно впечатление, но той трябва да знае, че техните осигуровки се плащат от работодател зад океана, а не от такъв в България. Именно затова Светльо Иванов е толкова cool.

Преди това пък британският посланик ни плю. Пред същия този водещ. И се чудя, защо не покани въпросния Светльо и македонския президент. За да ни оплюе и той. Така Иванов щеше да направи Голям шлем. В мачкането на родината си.

…..

Копаем дъното. По всички линии. Българи един друг се предават. Като епидемия е. Чак на моменти не ми се вярва. Само един тиган им трябва на атлантико-интригантите. За да ни изпържат всичките като скакалци.

Тая година изпуснах, но догодина, живот и здраве, бих поканил Зеленски на рождения си ден. Да каже две-три добри думи за мен и Украйна.

Е, пари за каузата няма да събере, но ще си изкара супер! Весело. Убеден съм.

Този път смятам да си го празнувам в Богота. По обективни причини. Само да са щастливи гостите! Мило и драго давам!

Васил Петев

«