« Върни се назад Публикувано на 22.02.2022 / 19:26

ЗОМБИТАТА НА БИ ТИ ВИ. ПРОАМЕРИКАНСКИТЕ ПАПАГАЛИ.

Втора седмица се опитвам да се свържа с Хекимян, който отговаря за публицистиката и новините в Би Ти Ви, за да се включа като различен глас в хора на проамериканските папагали. Няма отговор. Не вдига. Явно сега е такава директивата. Да не се пускат различна мнения от зомби – линията. Чаках Костадин да каже нещо смислено, той поне има парламентарна трибуна, не дочаках…

А защо искам думата? Защото идиотите, които дефилират по студийните пространства на монополните телевизии са отчайващи. Седнал някакъв плазмодий на име Цветлин (какъв родител трябва да си, за  да си кръстиш сина Цветлин?) и срича пред Цв. Ризова. Говори, загледан в една точка с равен тон, все едно току -що д-р Лектър му е направил лоботомия. Обяснява как Путин е лош, как е нарушил нещо, не става ясно какво и как. Но той – лоботомираният Цветлин е знаел предварително какво ще стане. Е, светът някак си е пренебрегнал неговото мнение. Имаше даже нотка от обида в тъжния му монолог.

Веднага след него бойна, но анонимна репортерка на небългарската тв БиТи Ви предаде задъхано интервю с Къдравата Сю – Дани Митов. След като Боко си избра този или тази (не знам) за дясна ръка, аз се разделих с всички детски илюзии за банкянския тарикат. Признавам, хранех някакви дотогава. Виках си – щом има дете от манекенка, значи все пак е останало нещо мъжко у него. За Боко става дума. Уви, той се оказа зависим от джендъри!

Къдравата Сю веднага взе категорична позиция спрямо диктатора Путин и за публиката липсваше само подробността кога точно  Сю ще литне да накаже подлия сатрап от Москва – в петък, или все пак ще изчака парламентарния контрол.

Ако тези зомбита продължават да се разхождат по екрана на Би Ти Ви, скоро няма да могат да си излъжат и най-тъпия рекламодател, че имат повече от сто зрители.

Хекимян, продължавам да ти звъня, не се прави на умряла лисица, преди да се сблъскаш с истинската реалност! После боли повече!

Волен Сидеров

«