« Върни се назад Публикувано на 05.05.2014 / 12:11

ЗНАЧИ НАШИТЕ ЖОЖЕТА СА КОФТИ, А УКРАИНСКИТЕ СА ГОТИНИ, ЗДРАВЕЙТЕ КРЕТЕНИ!

 

Публикуваме коментарите на Георги Дренчев от стената му във Фейсбук, поради значимостта им:„Значи нашите жожета са кофти, а украинските са готини. здравейте кретени!

….

Мисля си, че в редиците на демократоидите цари тиха радост и задоволство от жертвите, които дадоха „сепаратистите“ в Одеса, да, който не е разбрал историята си, е обречен да я повтори.

….

Помните ли как започна всичко в Косово? С отмяна на права на албанското малцинство! „Демократичният“ резултат всички го знаем. Чудя се, Путин ли им отмени правата на руснаците в Украйна и защо „демократичният“ край очаквате да е друг?

След отмяната на руският и българският език в Украйна и замяната на честванията на девети май с фашистки маршове на бандеровци и Галичица, след убийствата на над 40 човека в Одеса /говори се за около 85 души, властите възпрепятстват независимото преброяване/, след над 200 ранени, какво още трябва да се случи?

Кога да чакаме композициите и шлеповете пълни с хора, за да се задейства лицемерният Запад? Ценностите на Европа ще се окажат само материални!

Айде, иде топла, топла, новата опорна точка на демократоидите – всичко в Украйна е инсценировка…да, артисти са те, на умрели се правят, по поръчка на Путин.

Правителството стиска палци да затихне войната в Украйна, въпросът не е кои палци, а на къде са им завъртяни задниците?

По голям идиот президент няма! Този кретен изпратил съболезнователна телеграма до Турчинов – все едно да изпратиш телеграма за убитите в газовите камери евреи, до Хитлер …..”

Afera.bg

«