Публикувано на 09.03.2022 / 9:22

ЗНАЧИ – БИОЛАБОРАТОРИИ В РЪЦЕТЕ НА САЩ И УКРАЙНА – МОЖЕ, РУСИЯ ДА ГИ РАЗБИЕ – НЕ МОЖЕ! АЙДЕ, БЕ!

Заместник – Държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд призна, че: „Украйна има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците. Украйна има съоръжения за биологични изследвания, а Киев и Вашингтон сега работят за предотвратяване на натрупаните там материали да попаднат в ръцете на руските сили“.

В Сената Виктория Нюланд беше попитана дали в Украйна има химически или биологични оръжия.

Както вече стана ясно, САЩ са дали над 200 милиона долара за биолаборатории в Украйна, които участват в американската военна биологична програма.

Руснаците откриха в Украйна документи за действащи биолаборатории, финансирани от САЩ:

EТО ГИ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ТАЙНИ БИОЛОГИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ В УКРАЙНА ЗА РАЗРАБОТКА НА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ! ОТ РАЗКРИВАНЕТО НА КОИТО ПЕНТАГОНА СЕ СТРАХУВАШЕ!

https://afera.bg/e%d1%82%d0%be-%d0%b3%d0%b8-%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d1%82%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%b8-%d0%b1%d0%b8%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b8/

И какво сега?!

Значи биолаборатории в ръцете на САЩ и Украйна за биологическо оръжие – може, Русия да ги разбие и унищожи – не може. Айде, бе! Щото сигурно тия биолаборатории е трябвало да разкриват елексира на безсмъртието, а?

Наглост!

Afera.bg

 

Коментари 21 за
“ЗНАЧИ – БИОЛАБОРАТОРИИ В РЪЦЕТЕ НА САЩ И УКРАЙНА – МОЖЕ, РУСИЯ ДА ГИ РАЗБИЕ – НЕ МОЖЕ! АЙДЕ, БЕ!”

 1. Като пуснат новите смъртоносни вируси после пак Русия ще е виновна. За ковид Китай бил виновен ,за новата чума Русия.

 2. Виктория Нюланд/УКРАЙНСКА еврейка родена в Кишнеу-Молдова/
  омъжена за Роберт Каган /УКРАЙНСКИ еврейн/
  Антони Блинкен/родители родени в УКРАЙНА евреи мигрирали в Унгария /
  Хънтър Байдан женен за Мелиса Коен /произход Украйнска еврейка/
  Камала Харис омъжена за УКРАЙНСКИ евреин Дъг Емхофф

 3. Къде е сега ООН и цялата „демократична“ пасмина?!?! Тези, които одобриха и проведоха 10-годишна война заради една размахана епруветка/колба?! Която, впрочем, трябваше да е „доказателство“ за наличие на биологично оръжие. И заради която избиха сума ти иранци и унищожиха исторически ценности за цялото човечество. По аналогия, трябва ли сега руски (и други „желаещи“) военни да спасяват света от съседните им и презокеанските нарушители?! Или сега биологичните оръжия са демократични, невинни и безобидни, едва ли не полезни за „вашето здраве“? Кои в случая са сатрапите?! И какви санкции заслужават?!

  1. ООН и дъщерните му НПО-та са в основата на проблема.
   Това е сатанинска организация, целяща заличаването на вярващите и подмяна на религията със сатаниска.

 4. Ето къде се произвеждат и изпитват вирусите !

  В полученном от Минздрава Украины приказу руководству лабораторий предписывалось еще в день начала российской спецоперации уничтожить все материалы исследований и сами вирусы и прочие патогены.

  25-го февраля все они отчитались о проведенной работе и безвозвратном уничтожении возбудителей дифтерии, сальмонеллезе, сибирской, язвы, чумы и прочих смертельно опасных болезней.

 5. Какво се оказа, украинците са си дали разни части под наем на великия миротворец Америка, а разни балами у нас си слагат знамето им на снимките си и вият на умряло под строй. Лека-полека изплува цялата укро-американска мръсотия. На караварите все по-ясно и категорично им лъсват задниците какви гнусни и подли влечуги са, а украинците на са чак такава „бистра вода“. Подобна американска лаборатория действа и във ВМА-София. Какво правят там и защо?! Кой се продаде и допусна това да се случи?…

  1. Кой е един от продалите се – онзи, „професора“ с голата глава, червея с чувалите с трупове ….

 6. Само биолаборатории ли? Какво е самата Украйна ако не една тотална лаборатория в която финансирани от САЩ и по всевъзможни, една от друга по-налудничави и мракобесни идеи, хрумвания и фантазии се пробват и усъвършенстват антируски, антиславянски и антиправославни пъклени планове. А какво е у нас? Не сме ли и ние вече 30 години терен за експерименти, идеи и всякакви решения целящи отклоняване от естествения ни съюзник Русия , както и лаборатория за смяна на русофилския чип на българите? И забележете – без никакви разходи от американска страна. Поне да си плащат, но и това не. Спускат се само голи команди (забележете от нискоразрядни мишоци от Козяк), а всички разходи по провеждането са за нашата страна, както и негативните последици от успешното или не прилагане на тези експерименти. А зомбираните ни управници вече 30г. изпълняват. Няма смисъл дори да се питаме „какво печелим“, защото тотално, закономерно и запланувано ГУБИМ.

  1. 30 годишният експеримент е 3 000.000 на два метра под земята.Това е българският фашизъм наречен американска демокрация.

 7. Сивков каза, че най-вероятно американците са разработили вируси, насочени срещу славянския етнос.

  „Явно там се подготвяше биогенетично оръжие. Смисълът му е в това, че се подготвят вируси, които трябва да имат висока патогенност по отношение на определени хаплогрупи. В този случай, съдейки по това как са събирали данни сред гражданите на Украйна, търсейки достъп до генетиката на руснаците, славянската етническа група е била насочена, за да я унищожи“, каза той в ефира на програмата Full Contact.

 8. Да вдигнем още нивото покрай глобалния (в момента вече предимно военен и финансовоикономически) театър като снижим популярността на умните глави. Специално за редовната читателка Мария. Един от най-смислените видео блогери (най-обикновен, но разумен човек), на които съм попадал. Без излишна мистика. Събеседниците му през някакво чат приложение за случайни контакти не издържат дълго да им мачка имагинерния свят. Пробвал съм подобни разяснения относно световните представления (които се разиграват пред очите ни като спортни събития с правилно насочващи реакциите на тълпата от професионални коментатори-медии) и техните крайни цели дори и с познати хора и ефектът е точно същия. Затова и отдавна вече на никого насила очите не отварям.

  https://www.youtube.com/watch?v=Pa1lPxLYpGc

  Нашият вече оплювам и отричан Ботев е бил гениален в думите си относно човешката свобода и правителствата, няма да ги цитирам.

  1. Първо- бих искала да знам кой сте, т.е. с какви имена (псевдоними) сте се представял тука, защото под това (сегашното) Ви срещам от броени дни. Как мога да разговарям с някого, когато нямам в главата си хронология на изминатото?
   Така, де! Тука всички критикуват и се правят на „голямата работа“ пред Мария, щото „Мария“ си е винаги Мария- и в матрицата, и извън нея. Ако си сменях никовете на сайта като всички вас- перманентно и профилактично (пола- също), нямаше да издевателствате с нравоученията и лекциите си само върху мен. Говоря в множествено число, понеже нямам предвид само Вас…Например вчера един „гражданин“ от селски тип си позволи да ме обижда, съобщавайки ми за Адам и Ева. (О, свещена простота!)
   А Вие замислял ли сте се, че умишлено представям различна гледна точка, различно светоусещане тука?…За да бъде форумът жив и за да има истинско общуване например? Или искате да вкарате и мен във „вашите казарми“, в които изпълнявате команди и нямате право на лична позиция?
   Ако не вярвах в „отнесените, несериозни теории“, г-не, щях да съм от стресираните и в последствие- от перфорираните овце през изтеклите 2 години. Широко скроените хора ценят индивидуалното и различното у другия и не го пресират. (Това обикновено е „синдромът на началника“ или „синдромът на лектора“ между впрочем.)
   Сега ви оставям (вас- мъжете с многото псевдоними) да си коментирате „сериозните теми“ и се оттеглям в „зоната на несериозното“.
   И да…Най-обичам да ме подценяват! Само подцененият може да изненадва изневиделица.

   1. Мария …мъжете които обиждат ЖЕНИ защитават Женското в Себе си подсъзнателно!!!

    1. Това трябва да е от дебелите феминистки учебници 🙂
     Нямам нищо против жените, напротив, но разпадането на патриархата, винаги води до заличаването на дадената цивилазация.

   2. Аз съм тоя или ония, това няма значение. За което конкретно в този полуновинарски сайт може да благодарите на жените, неприемащи малко по-различни от техните виждания. Кога и какво съм писал преди във „форума“ Ви (не знаех, че това е форум и е Ваш) също е без значение, защото очевидно няма кой да оцени.

    Последен опит за смислен финал. Възможностите са 3: най-популярната конспиративна с бъдещият цифров концлагер на вече добре познатия и демаскирл се глобален отбор на елита и още 2 частично свързани с нея. Но големите сценарии с много главни роли са обречени на провал защото не може да има повече от 2 главни роли (в традиционните филми, а 500 джендъра май още няма). А и никой не знае какво точно се мъдри в главата на новия кандидат за император от Кремъл. Проблемът ни е, че ние не се вписваме като обекти и в трите възможни развръзки.

    С тънкообидни (даже от всичките нови 72 пола) избягвам да общувам. С прекалено толерантни и вярващи, че има най-малко две истини още повече. Извинете, че Ви употребих за мръсни цели 🙂 Няма да ви цапам скоро „форума“. Наистина няма смисъл. И успех в аматьорската вещерология 😉

  2. Това със спортните събития и насочването на феновете на дадени отбори от години дава много добри резултати. Като се започне от препоръки да бъдем безродници, за кого да гласуваме и подкрепяме, религията, феминизма, джендъризма ……. и се стигне до реклама на месото от червеи и буболечки. …….. Но пък който е попрочел тук-таме, не вярва на фалшиви пророци и идоли. Лошото е че над 90% не осъзнават, как ни тикат от 30 г. да ставаме поданици на друга държава.

 9. Спомняте ли си че наш П.КИРЧУ щял да събира и дава Генетичен материал от Българите!?!?!? Украйна вече са го правили в тези лабораторийки!!!

 10. Колко етажа и крила има ВМА – може да поканим всички лаборатории „under one roof“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *