Публикувано на 23.11.2021 / 8:42

ЗНАК! ПЪРВИ ДЕН СЛЕД ХОРОТО НА „ПОБЕДИТЕЛИТЕ“ – 9 ЖЕРТВИ, ВТОРИ ДЕН – 45 ЖЕРТВИ! „ТОВА ЛИ Е ПЪТЯ КЪМ ХРАМА?“!

Нова потресаваща трагедия – 45 загинали в автобус с македонска регистрация, идващ от Истанбул, пътуващ към Скопие, на магистрила „Струма“.

7 души са оцелели, между мъртвите има 12 деца. Автобусът е изгорял.

Вчера в ранната вечер 9 възрастни души загинаха пак в пожар в Дом за възрастни хора в с. Рояк, Варненско.

Бог дава Знаци! Има ли кой да ги види и да се смири?!

Първи ден след хорото на „победителите“ – 9 трупа. Втори ден – 45 трупа.

Нищо случайно няма Тук на този свят. Нищо случайно.

Всичко е Божи знак!

Даже и това, че автобуса е македонски.

Нали помните филма на Абуладзе „Покаяние“ и онзи сакрален въпрос: „Това ли е Пътя към Храма?“?

Бог дава знак! Че Пътя по който вървим НЕ Е ИСТИНСКИЯ ПЪТ!

Сега обаче предстоят рецитациите и употребата на трагедията влаството политически. И никой, никой няма да прочете Знаците.

И ЧЕ ТОВА НЕ Е ПЪТЯ КЪМ ХРАМА!

„А за какво е този Път, който не води към Храма?“

Веселина Томова

Коментари 26 за
“ЗНАК! ПЪРВИ ДЕН СЛЕД ХОРОТО НА „ПОБЕДИТЕЛИТЕ“ – 9 ЖЕРТВИ, ВТОРИ ДЕН – 45 ЖЕРТВИ! „ТОВА ЛИ Е ПЪТЯ КЪМ ХРАМА?“!”

 1. ЗЕР НА БУЦИ ПО КАЛДЪРЪМИТЕ НЕ МРАТ ВСЕКИ ДЕН? ПРОСТО НЯКОЙ ДУМНА МАКЕДОНСКАТА КАРУЦА ,ЗА ДА ПОКАЖЕ НА СВЕТА КВИ ТАПИРИ СА СЕ ЗАПЪТИЛИ КЪМ ЕС – ТОВА Е ИСТИНАТА , А ВИЕ ВИЖДАЙТЕ ЗНАЦИ НА СЪДБАТА КОЛКОТО СИ ИСКАЙТЕ.БОБ ХВЪРЛЯЙТЕ ,ЗАХАР И ТАЛИСМАНИ ГЛЕДАЙТЕ. ПОМНИТЕ ЛИ САРАФОВО – СЛУЧАЙ Е АНАЛОГИЧЕН И ТУРЧЕТАТА ПАК СЕ НАТИСКАХА ЗА ЕС – ЗНАК ОТ СЪДБАТА ,ДРЪН ДРЪН.

  1. Да наречеш изгорелите хора и деца тапири може само най долен и комплексиран боклук. Тебе сигурно баща ти те,е изнасилвал като дете за да си толкова долен.

 2. Никакъв „божи знак“ не са тези трагедии, а са терористични актове. Нямам нищо лично срещу авторката на статията, но вместо да се търси и да се разбере истината, това с „божия знак “ е много елементарно, направо плоско тълкуване.Умишлените палежи и експлозии сега са модерни в цял свят, защото явно има някаква пироманска мафия, която е решила по този начин да постига целите си. Повече бдителност и мерки за безопасност трябват,срещу тази хиперактивност на пироманите.

 3. Съгласен съм Томова, точно тази мисъл за божието наказание ми мина през ума сутринта в 6.50 като чух. Днес следобед видях в Афера написаното. Първото, което ми дойде на ум бе снежната топчица, която тръгна по склона, след като видяхме снимките на Боко пак тук. Лавината, в крайна сметка го помете – може би с право, може би не – бъдещего ще покаже. Та това, според мен е класически пример за „ефекта на пеперудата“. Бог да те пази Томова

 4. Шиптърите пренасят оръжие и взривове за да се подготвят за анексирането на Македония през Турция за да не обвият Албания в това ислямско дело, нашите, щото са подкупни, ще изкарат работата, че се е запалила нафтата, която пренасят от Турция, нищо, че в Макeдония нафтата струва по-малко пари, а защо не и носили си го налято в туби от Македония да правят алъш вериш с нашите или да не зареждат в скъпа България, другата хибридка ще е, че са носили ракия или уиски от Катуница или Турция…

 5. Преди десет месеца казах, че заради Мунчо ще умират хора – постовете ми още седят. Кой както иска да ме разбира, но от септември сме първи по смъртност от ковид в Европа. А днес загинаха 45 македонски граждани на автомагистрала „Струма“. Соросоидката Силвия Великова и министърката с източените от Европа пари веднага се опитаха да обвинят ГЕРБ, че не са направили маркировка, но свършиха мечешка услуга на своя ментор. Първо се оказа, че магистралата е строена през 2002 година от министри на БСП по съветски образец. Второ, през тази зима ГЕРБ е подготвил цялата документация за подмяна на маркировката, изготвени са и плановете за работа, която хунтата на Муня е трябвало да свърши през лятото. Но чакай работа от зелените чорапи – нито един метър ремонт не е извършен за последните 7 месеца, нито една маркировка не е обновена, червените скакалци занемариха всички пътища, а единствено обещаваха, лъгаха и откраднаха 7 милиарда!

  Пак ще го кажа: заради Зеления чорап ще продължават да умират хора! А онази с адамовата ябълка друса хорце в НДК, нищо, че 300 човека загубиха живота си заради любовника и. Така навремето, когато загинаха 14 войничета, Жан Виденов друсаше хоро в Копривщица, а вътрешният му министър гледаше манекенки на едно частно парти.

  Не им пука за вас, да знаете! Утре и 600 да умрат за един ден, пак ще друсат кючек, ще канят танцьорки и ще се оправдават! Болшевик работа не върши, а оставя пустиня след себе си.

  Дежавю! Не вярвах, че глупостта на народа ще докара пак червените скакалци. Ще пораснете ли някога и ще спрете ли да настъпвате една и съща мотика? Съмнявам се.

 6. В Историята върху Могилите на обикновенните Хора строят Храма на Политиците!!!

 7. Пак си права мила госпожо Томова – убийствено права! Не е това пътя към храма и е жалко, че ни повлякоха по него! Насила! Лошото е, че много хора няма да разберат това което им казвате! Така не видях в изминалите дни някоя от големите медии да свали от програмата си тъпите реклами на …………. изреждането е излишно. Липсват способи за възпитаване на подрастващите и за това те стават лесна жертва на консуматорското отношение към всичко. Въпреки огромната си своеобразност сайта „Афера“ остава едно от последните съществуващи средства за корекция на масовата социална инерция в мисленето. Тръсете пътя и говорете за това!

 8. направи ми впечаление, че пожара в дома за стари хора беше десета-петнайсета тема, като само се спомена бегло, направи ми впечатление и един от македонските политици, каза, че политичарите трябва да мълчат и да се изчакат експертите.
  Адски много жертви, лоша работа…

 9. Това са жертвоприношения от новата джендърска върхушка, с които се отблагодаряват на своя господар Звяра

 10. Знаещите ще установят дали пламъците са възникнали след, или преди контакта с мантинелата? Автобуса отдалеч не изглежда размазан.

  Дано точката на запалване на нафтата е по-ниска от тази на горивото за близнаците на Наѝн*Елевън

  Бог да Прости жертвите… Времето ще покаже истината
  „По Делата ще ги познаете“

 11. Трагедията с пътниците от македонския автобус е резултат от човешка грешка или от техническа авария.
  Политизирането е излишно.
  Бог да ги прости загиналите!

 12. Червената управляваща хунта, вместо да се покае, сега започва да търси вина в лошия Бойко и лошите му пътища! И тази мантра цяла сутрин се повтаря от медиите, а журналистите им канят политици да се изказват по този въпрос! Така ще накарате Македония да изяви претенции към България!

 13. Бог да ги прости !

  Като се замисли човек най-голямата транспортна трагедия се случва и е много удобна за доста хора ?!

  -Днес в уж бг тв, пожара и смъртта на 9 българи и още няколко на прага на смъртта в т.нар. старчески дом не е тема за тях. Някаква вметка между безкрайните еднакви разговори за катастрофата.

  – Изключително удобна е за Д. Лорер и З.Заев които ще прегърнат над националните, общочовешки ценности , ще загърбят миналото за да изпълнят заръките на Господаря си за бъдещето. Даже може решението по време на съвместният траур, който двете държави наднационално, общочовешки да обявят.
  На гробищата. Ех, какви сценаристи имате в ЦРУ ! Тръпна.

  – Прекрасен повод, навъсеният Рашков да се изпъчи героично и да избълва обвинения срещу некадърният магистралостроител Борисов.

  Толкова е удобно за толкова много влиятелни хора, че човек започва да се чуди да не би някой 008 не е подхвърлил нещо в автобуса по време на престоя до катастрофата ?

  Бог да прости жертвите.
  Естествено, изводите на разследването отсега са ясни : човешка грешка на шофьора, несъобразена с пътната обстановка скорост.
  Но не е лошо и да мислим.

  Зоран Заев зяви, че в разказ с един от оцелелите му е казал за взрив от който се е събудил. след като мисирките на бТВ го накараха да повтори това, Заев явно се усети какво е изтървал и започна да мънка !!

  1. Това мирише на МОССАД от далече – наистина е прекалено удобно за много от силните на деня.

  2. Трагедията е за близките. Политиците вероятно ще използват тази трагедия за да разрешат проблемите си и дано е за доброто на двата народа. Време е да спрем да се оправдаваме с миналото и да проваляме бъдещето.

   1. Какво имаш предвид със това? Да си „сереме“ на историята ли? Ходи гласувай за ПиПи ПуПу отново и отново.

 14. Това според мен е катализатор. Ако някой тук е попрочел коментарите под първата статия във Днес – ще му се накъдри четината. Преди да изтрият 3 страници с коментари имаше едни които раздаваха вече територията на БЪЛГАРИЯ на съседите ни …. Също квикането на мисирките по медиите е меко казано гнусно.Зоран Заев пътува към СОФИЯ – според мен това е само повода, причината е съвсем друга – ще му кажат че клякаме и си серем на историята, даже може промо пакет да получи. Срещал съм по нета последните 2 месеца коментари че новите/стари управляващи са вече харизали територии (даже дали не беше тук) – Източната част (Шумен, Добрич, Сливен,Варна ,Бургас) – на Ер Дого-то, Кюстендил,Благоевград,Симитли, Петрич – на Заека….
  Май-май поредната теория на конспирацията ще се окаже истина

 15. Точно така е. Факт! Но да не забравяме, че масоните не вярват в Бог и няма как да разчетат правилно знаците, които той ни изпраща, няма как да ни поведат по пътя към Храма защото техният храм не е нашият Храм. Техният бог, не е нашият Бог!

 16. Още не е ясно дали е катастрофа или атентат,автобуса първо е избухнал и тогава се блъснал в мантинелата.Всичките до един са били шиптъри,с македонците водиха тежка война и първите им превзеха половината държавичка.А иначе България била лоша,дето им подари стотици танкове и оръдия,за да не бъдат прегазени напълно.Сега ще има политически спекулации и нашите дипломати каквито са,ще има да мънкат и оправдават,не ти е работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *