« Върни се назад Публикувано на 02.06.2023 / 20:41

ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е КЪСОПИШКОВ КОМПЛЕКСАР?!

В тая държава съм се нагледала на „мъже“. И на „мъжленца“. И на „мъжки п*тки“.

На орди. На талази. Навалици.

По какво можете да ги познаете ли?

По това, че се пъчат, че се удрят в гърдите: „Аз ще се бия!“, „Аз се бия!“, „Ама аз се бия, бе, що не виждате?!“

Тия изобщо не се бият с никого, и ние не виждаме, защото с никого не се бият. Просто плещят. Наежени. С вид на мъжкари, ама са „мъжки мишоци“ на действие.

И не знаят най-простичкото, което аз като жена, да ви го обадя:

Видиш ли „мъж“, който непрекъснато плещи как се „бие“ и какъв „бабаит“ е, ама само приказва и нито се бие, нито е бабаит на практика, късопишков е. Комплексар късопишков е.

И когато му бият шута на тоя „мъж“, дето на приказки се бие, щото нарцисизма и егото му са да го докарва само откъм приказки, а му бият шута, щото никой не обича лаладжиите, той за да оправдае собствената си зависимост от куп схеми и преплетки, които трябва да спасят кожата му, застава пред огледалото и започва да си приказва: „Всички ме предадоха, щото аз се бия, пък те ме предадоха“.

И понеже в тази държава доказано съм от онези, които никога не се предават, нито предават, и още по-доказано за разлика от тия „мишоци мъжленца“ не съм спряла да се бия на терен без да ми мигне окото от когото и да е, ви го казвам И като жена, която минава за мъж: да си знаете по какво да познаете кой е късопишков комплексар.

Иначе на картинката пише коя е 11-тата Божия заповед. Ако на късопишковците не им стигат сантиметри, има вече и такива услуги при пластичен хирург. Някой да им удължи сантиметрите на Честта обаче, няма да намерят. Там е Бог.

А Бог винаги ЗНАЕ. Кой служи на Сатаната, и кой е посланик на Светлината.

Веселина Томова

«