« Върни се назад Публикувано на 10.03.2022 / 9:57

ЗЛОТО НЕ Е РУСКО! НИКОЙ ЛИ НЕ ВИЖДА, ЧЕ СВЕТА Е ОПУСТОШЕН СЛЕДСТВИЕ НА АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ АГРЕСИИ?! САЩ НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ ДА СМУЧАТ КРЪВТА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. С НАСТРОЙКАТА НА ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА В ЕДНО С ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА НАША В ПОСОКА „РУСКОТО ЗЛО“!

Нека си го кажем честно! Без излишни емоции.

Напълно разбирам реакциите на голяма част от нашето общество. Налице са няколко поколения, които са родени, култивирани и чипирани в инкубатор. Има и голяма част деца, правени „в епруветки“, нещо като човешки бройлери с конкретно предназначение – универсални консуматори. Днес тези деца са големи хора – мами и татковци, които изпълняват зададената им програма да произведат консуматорско общество с ниска степен на лично самочувствие и отрицателна добавена стойност.

Не случайно САЩ и Западът отвориха входната ни врата с незабавно настанявяне на стотици религиозни секти с поставени разузнавателни задачи и цели, десетки псевдокултури и античовечни политически активности. Последва обществен разпад след този ядрен удар по националното ни достойнство, традиции и обичаи. България се превърна в токсично сметище, а българите целенасочено бяха избивани по съгласуван и одобрен план. Този план продължава и до днес и ще завърши с унищожаването на 3 милиона пенсионери след което демокрафската карта на страната ще бъде равен брой роми, турци и българи. Това ще се случи в следващите 10 години. И това е края ни! Събудете се.

Днес треперим пред една война. Кога след Втората световна война САЩ не са водили война? Никой ли не вижда, че света е опустошен и превърнат в пустиня следствие на американски военни агресии по цялото земно кълбо. Постоянни, непрекъснати и целенасочени! И как да живее по друг начин тази частна държава, след като ако се прибере на собствения си континент американските граждани ще се самоизяждат само след месец време. Когато пиявица бъде отлепена от тялото на животно, тя изсъхва и умира са броени часове. Неизбежно. И САЩ не могат да живеят без да смучат кръвта на всички останали.

В цялата човешка история след ВСВ има само три дни в които няма войни по света. Кой световен мир е опазило нещото ООН? Нима в Африка, Азия и навсякъде другаде по света не живеят човешки същества? Или само в САЩ, преродената Римска империя, живеят хора? Никъде другаде.

Русия е обречена да се превъоръжава до зъби и да е готова да заличи целия свят пред алтернативата да бъде доброволно ограбвана като нас и унищожена с бомби с цел разграбване на ресурсите й. И как да живеят руснаците като богати и достойни хора и да благоденстват, като 75% от парите им трябва да отиват за въоръжаване? Ако Германия, Великобритания, Израел, Франция и прочее отделят такъв финансов ресурс за въоръжаване, гражданите им ще бъдат ли богати хора? Не, ще бъдат бедни като въшки дрипльовци, оскотели и озлобени твари. Гниеща човешка маса.

Силно ме притеснява медийната настройка на западната пропаганда в едно с правителствената наша в посока „руското зло“!!! Явно има военнолюбци, които смятат, че една голяма война срещу Русия ще бъде в полза на човечеството. Ако нямаше такъв замисъл Япония и Швейцария биха останали настрана от конфликта, но влязоха. Големите играчи ги свързват общите интереси и апетити към ресурсите, никакви други „ценности“. Ценностите са за нас, обикновените граждани, който сме предназначени за кладата.

Злото не е руско, приятели! То е навсякъде по света и във всеки от нас.

Николай Марков

«