« Върни се назад Публикувано на 11.05.2023 / 17:09

„ЗЛАТНИЯ“ НА РАДЕВ КОПРИНКОВ  СЕ СРЕЩА С БОРИСЛАВ САРАФОВ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! СДЕЛКА С РАДЕВ: САРАФОВ СТАВА ГЛАВЕН ПРОКУРОР СРЕЩУ ОТКАЗ ЗА ПИПА КОРУПЦИЯТА НА БОКО И „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“! РАДЕВЦИ И БОКОВЦИ ГОТВЯТ И „ЗРЕЛИЩЕН АРЕСТ“ НА ГЕШЕВ, ЗАЩОТО Е РЕШЕН ДА РАЗМАЖЕ ЦЯЛАТА КОРУМПИРАНА ВЪРХУШКА НА ДЪРЖАВАТА, КОЯТО Е В СИМБИОЗА!

Информация на сайта „Либерта“:

„Информация от вътрешен източник, пожелал анонимност:

Вчера, след работно време, в сградата на Президенството се е провела тайна среща между президентския съветник Николай Копринков и шефа на НСлС и зам.- главен прокурор Борислав Сарафов. За да се прикрие, Сарафов е влязал през входа на Министерство на образованието. Това е записано на охранителните видеокамери. Поводът за разговора е сделка между президента и Сарафов за подписване указ от Радев за назначаването на Сарафов за главен прокурор. Срещу това назначение Сарафов се ангажирал да не разследва нито един от емблематични скандали, свързани с Борисов, управлението на ГЕРБ и крупните олигарси на страната. Ангажиментите включват и индулгенция за мафиотската корупционна мрежа, станала популярна като „Пътя на копринката“ през последните две години.

Иван Гешев трябва да бъде спешно отстранен, след като довчерашните му мафиотски ментори са разбрали, че решил напълно да се еманципира и е сключил споразумение с Правителството на САЩ за радикални мерки и разкрития на цялата престъпна политико-икономическа система, задушаваща България от десетилетия, както и конкретни мерки срещу лицата в двата списъка „Магнитски“.

Това няма как да остане безнаказано от родната управляваща мафия, която първо реши да сплши Гешев с инсцинировка на атентат, но след неуспеха на този акт се обедини за отстраняването му и слагането на послушна и зависима марионетка в лицето на Сарафов.

Махането на Гешев от поста в момента  обслужва всички олигархични интереси в България, както и тези на Кремъл.

Това обяснява трескавото единодействие между Президента, Борисов, ДПС и останалите парламентарно представени партии, които имат безспорен ченгеджийски генезис.

Сценарият включва зрелищен арест на Иван Гешев за удовлетворяване на тълпата и демострация, че в България уж ще бъде извършена някаква „реформа“.

Предстои точно обратното. Статуквото панически търси спасителен изход от надвисналата опасност, че е изтървало Иван Гешев от контрол.

При всички случаи предстоят интересни и бурни събития с непредсказуем завършек, защото този път родните политически мутри са си направили сметката без кръчмаря (шерифа) от Белия дом.

Едва ли е случайно, че Иван Гешев се прибира преждевременно от задокеанската визита,  закичен с метална звезда на ревера.“

….

АФЕРА:

АФЕРА оповести вече две срещи проведени между Радев и Сарафов през февруари и март т.г., където на Сарафов му е обещано да стане главен прокурор. След това дойде и така наречения „атентат“ инсценировка за дискредитиране на Гешев с главно действащо лице Сарафов, и последвалия сценарий за сваляне на главния прокурор от кръговете на Боко Тиквата, Сарафов, използван като маша, както и кръговете на Румен Радев и „пътя на копринката“.

АФЕРА вече изнесе на показ и тайните договорки между ПП/ДБ с Боко Тиквата, които доведоха пък гербаджиите до пълен потрес от Шефа си Боко Тиквата, който играе в колаборация с мразените от тях „просто идиоти“.

От друга страна Иван Гешев категорично отказа да кляка пред всякакви отправени му „предложения на които да не може да откаже“. Психологическият натиск срещу него е брутален, но той е длъжен да издържи, защото две обединени МАФИИ – ТАЗИ НА БОКО ТИКВАТА И ТАЗИ НА РАДЕВ „ПЪТЯ КОПРИНКАТА“, ЗАЕДНО СЪС СЛУГИТЕ ИМ ПП/ДБ, са готови на всичко за да го размажат, само и само да прикрият и скрият от правосъдие насраните си от крадене задници.

Гешев няма никакъв друг ход, освен един единствен: БРУТАЛНО ДА СМАЧКА ГЛАВИТЕ НА ТЕЗИ МАФИОТСКИ ЗМИИ!

И има пълната възможност да го направи.

Единственото от което зависи това да се случи, вече е само това: дали ще има даян, задник и характер да го направи!

Удри, Гешев! „Стрелец“ си! Този живот е за смелите!

Веселина Томова

«