« Върни се назад Публикувано на 13.02.2008 / 23:27

Златко Баретата иззе наркокапиите на Митьо Очите

 

 

След като Димитър Желязков призна, че е наркобарон, сключи споразумение с прокуратурата и бе осъден да лежи 4 години и шест месеца, наркобизнеса в Бургас се оглежда в нов “император”.

Освен Митьо Очите още 12 негови авери също ще бъдат запрени с присъди за около година.

Разбиването на структурите на Очите обаче освободи територии за другите играчи.

Бургас вече е под покровителството на Златомир Иванов – Златко Баретата, научи afera.bg. А новият местен нарко “шериф” е Диян Гайтанов – Боксьора.

От няколко месеца дилърите се отчитат на Боксьора, а по новата мода в бранша всички пликчета с кока са сини на цвят, с воден печат. Диян Боксьора преди време взе условна присъда за търговия с женска плът от три години, а преди две години на едно от делата В Бургас се появява и Златко Баретата.

Боксьора е враг на Митьо Очите и когато преди години беше взривена колата му, негласната версия бе, че зад атентата стои Димитър Желязков.

Надмощието на Баретата в района, обаче ще произведе трусове и опит за битка от страна на висаджиите, които в момента са “по очи”, считат анализатори на процесите.

Към структурите на Митьо Очите бе и варненският бос на “Монопола” Вальо Аспаруховския, който бе арестуван вчера от антимафиотите.

Така и в морската столица ударът бе съсредоточен към хората на ВИС, като за пореден път другият лагер в лицето на Веско Жеков, човек на Златко Баретата, бе пожален.

Както вече писа afera.bg в криминалния свят са убедени, че над Веско Жеков е опънат непромокаем полицейски чадър.

Източници на afera.bg довериха, че напоследък Веско Жеков бил изключително непредвидим като поведение и психика, и дори с държанието си плашел и най-близките си съратници.

Жеков подхвана люта война и с доскорошния си ортак в морската столица Сашо Луканов, който пък, според източници от спецслужбите е добил прекомерно самочувствие и вече се е самообявил за бос №1 на Варна, като дори е правел опит за търсене на покровителство от полицията.

Afera.bg

«