« Върни се назад Публикувано на 26.02.2021 / 21:32

ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ ОТ ДОБРИЧ НА МУШКАТА С ДЕПЕША ОТ МИТКО КАРАТИСТА И ПАШАТА: ИЛИ ОСИГУРЯВАТЕ ПОБЕДА ЗА ИЗБОРИТЕ НА ГЕРБ, ИЛИ БИЗНЕСА ВИ ЩЕ ПОСТРАДА

Предизборна помия в Добричка област – гарантирано от ГЕРБ – това се случва, алармираха АФЕРА наши съгледвачи там.

Илиян Донев Събев, човек с доста съмнителна репутация е областен координатор на ГЕРБ за Добричка област, по специално Добрич, Каварна и Балчик.

През последните няколко дена координаторът на ГЕРБ е организирал срещи с видни земевладелци от региона, на които е казал, че е сложен лично от Митко Каратиста и Пашата да отговаря за изборите, информират източниците на АФЕРА.

Събев е казал, че трябва да се осигури категорична подкрепа за ГЕРБ от тяхна страна, в противен случай бизнесът им би могъл да пострада чрез орязване на субсидиите  и държавната подкрепа.

Илиян Събев обикаля района с десетина служители на „Делта гард“,  като за целта на предстоящите избори в ролята на ударна бригада за всяване на страх ще се ползва и небеизвестният варненец Н.И. – Ш.

За Събев запознати с неговото минало твърдят, че преди години, същият се е занимавал със „сладка“ търговия в Белгия и Холандия.

Събев е държал заведението „Сол и пипер“ в Балчик с небеизвестния Вальо Цуцето, бившият парламентарен съветник на Живко Мартинов.

Afera.bg

«