Публикувано на 26.02.2021 / 21:32

ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ ОТ ДОБРИЧ НА МУШКАТА С ДЕПЕША ОТ МИТКО КАРАТИСТА И ПАШАТА: ИЛИ ОСИГУРЯВАТЕ ПОБЕДА ЗА ИЗБОРИТЕ НА ГЕРБ, ИЛИ БИЗНЕСА ВИ ЩЕ ПОСТРАДА

Предизборна помия в Добричка област – гарантирано от ГЕРБ – това се случва, алармираха АФЕРА наши съгледвачи там.

Илиян Донев Събев, човек с доста съмнителна репутация е областен координатор на ГЕРБ за Добричка област, по специално Добрич, Каварна и Балчик.

През последните няколко дена координаторът на ГЕРБ е организирал срещи с видни земевладелци от региона, на които е казал, че е сложен лично от Митко Каратиста и Пашата да отговаря за изборите, информират източниците на АФЕРА.

Събев е казал, че трябва да се осигури категорична подкрепа за ГЕРБ от тяхна страна, в противен случай бизнесът им би могъл да пострада чрез орязване на субсидиите  и държавната подкрепа.

Илиян Събев обикаля района с десетина служители на „Делта гард“,  като за целта на предстоящите избори в ролята на ударна бригада за всяване на страх ще се ползва и небеизвестният варненец Н.И. – Ш.

За Събев запознати с неговото минало твърдят, че преди години, същият се е занимавал със „сладка“ търговия в Белгия и Холандия.

Събев е държал заведението „Сол и пипер“ в Балчик с небеизвестния Вальо Цуцето, бившият парламентарен съветник на Живко Мартинов.

Afera.bg

Коментари 15 за
“ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ ОТ ДОБРИЧ НА МУШКАТА С ДЕПЕША ОТ МИТКО КАРАТИСТА И ПАШАТА: ИЛИ ОСИГУРЯВАТЕ ПОБЕДА ЗА ИЗБОРИТЕ НА ГЕРБ, ИЛИ БИЗНЕСА ВИ ЩЕ ПОСТРАДА”

 1. До къде я докарахме, ямболски мангал да командва из Добруджа. Мазни и крадливи мишки.

 2. Скоро, каратиста ще му дадат лилав колан ухаещ на тамян
  Поздрави. Помагайте си

 3. Ахахаха и как ще пострада? Гешев вече е напълно дискредитира.
  Поздрави. Помагайте си

 4. От всичките изброени цървули, има ли някой с читава биография? Любопитен съм да чуя пак мецането на оня „чист като слънце“ шеф на „Делта гард“! Деебаибоклуцитедееба!

 5. Жалко.Стигнахме до там Ямболския циганин Илиан и Циганина от Дропла Ивайло да организират избори на ГЕРБ.
  Срамувам се че съм привърженик на тази партия.

  1. NARODE!…abe HORA OT ,,DOBRICHKO,,..NE RAZBRAHTE LI ,CHE ,,TEZI KRADLIVI/GERB/SELJANCHETA,,I,,ANABOLNI TUNINGASHI,,/DELTA GARD/S TATOOIROVKI /BEZ,,ISTORIJA./,SAMO SHTE VI,,GRABJAT,,KATO ,,PLADNESHKI RAZBOYNICI,,..IZKARVAYTE TEHNIKATA I,,BOY PO KASKITE I KASKETITE,,!…VESSE,TOLKOVA LI,,PADNAHA,,…,,JUNACITE,,OT,, TIM,,,CHE ,,BARSHAT [email protected],,NA BOKO TIKVATA ,VECHE BLIZO 20 G….!

 6. Те да курдисат Сачева за водач на листовете, и Джеки Чан с монасите от Шао Лин да тръгне да обикаля – па не може им помогне на гербашите. Справка – една ашладисана Надежда за кметка.

  1. Голям бой ще ядът герберите в тихеран….. Така е като местните гербери тичат да се разбират с комунистите след изборите да не ги проверя вали много…….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *