« Върни се назад Публикувано на 04.11.2021 / 18:46

ЗЕЛЕН ЧОРАП БЕЛИ СЕМКИ: „ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ ДАВА СВОБОДА“, РЕЦИТИРА РУМЕН РАДЕВ. ТОЯ ПО ТЪПОТИЯ НАДМИНА И БОКО!

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова посетиха най-голямата фабрика за белене на слънчогледови семки и производство на слънчогледово олио в района на Добрич.

Радев с радост отбеляза колко млади хора работят в нея. Служителите поставиха въпроса за зеления сертификат.

„Това е изискване на ЕС. Трудно се взима такова решение, но ако не се въведе, трябва да затворим държавата. Сега хората могат да избират – ваксиниран, преболедувал или с тест. Все още не се осъзнава свободата, която дава този сертификат. Иначе се затваря всичко и седиш вкъщи на дивана“ коментира президентът Румен Радев.“


Строени като от времето на Георги Димитров, Червенков, Тодор Живков, работници пред рецитатора Румен Радев, правещ тур за овации предизборно с кинтите на данъкоплатците и НСО, която му пази безценния задник. Копи пейст на Боко докато беше на власт.

„Зеления чорап“ рекъл, че зеления сертификат давал свобода. Така искал ЕС. Хубаво, че Мустафата и ЕС още не са поискали Радев да направи секс оргия в село Труд и да си покаже оная работа „в името на синергията с дневния ред на САЩ“.

Зеления чорап би трябвало да знае, че зелен сетрификат ЕС го въведе за пътувания между държавите и че избор на всяка държава са мерките. Тъй като ние не сме държава, а сме надупени слуги, се посираме обаче да копираме и това, което не са ни наложили.

Зеления чорап, дето бели семки, метафорично казано, така и не може нищо друго да прави освен да козирува и да изпълнява заповеди, предал и продал интересите на държавата на чужди интереси.

Та, зеления сертификат давал свобода, изрецитирал Румен Радев.

Съвсем отговорно заявявам, че тоя по тъпотия отдавна надмина Боко.

По наглост също. А по продажност държи световен рекорд.

Afera.bg

 

«