« Върни се назад Публикувано на 08.04.2022 / 9:25

ЗЕЛЕНСКИ ДА ДОЙДЕ ЛИЧНО У НАС И ДА ПОЕМЕ ПЪЛНАТА НАЦИФИКАЦИЯ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ

Над София и други български градове вече се вее украинското знаме, паметника на Съветската армия става паметник на украинския герой за демокрация Степан Бандера, булеварди улици и площади се именуват на славните украински лъвове. Прекратяват се дипломатически отношения, късат се сложни икономически връзки, угнетяват се духове. В същото време нашия политически вариант на украинския нацистки сбор „Десен сектор“ направиха специално звено за контрол и неутрализация на неудобните, досущ Гестапо. При тази ситуация предлагам Зеленски да дойде лично у нас и да поеме пълната нацификация на българската нация, защото той поне има опит в тия работи. Мисля, че има здрава основа за укрепване на нацизма на Балканите и разгръщане на нов фронт срещу лошите руснаци.

Проблемът е, че след заявената от Русия денацификация на Украйна, евреите по света никога вече нямат да имат собствена идентификация. Как така стана, че точно евреина Зеленски и други подобни са свързани с нацификацията на 43 милиона украинци аз не знам, но последствиятна ще са жестоки. Винаги съм мислил, че денацификацията е право еврейско дело, но се оказа, че интересите са по-силни от принципите! За съжаление.

А какво ще се случи с българските национално-политически батальони, които решиха, че имат силата да нацифицират и България във военна обстановка, мога само да гадая. Зная само, че срещу нацификацията у нас е действал Народен съд! Дано новия цвят на нацията, който се оформи и знае много добре, да не попадне отново в негови ръце. За това се моля!

Защото оттам нататък Бог високо, Цар далеко! Сега е времето да се мисли.

Николай Марков

«