« Върни се назад Публикувано на 01.02.2021 / 12:35

ЗДРАСТИ, ЧЕ БЪРЗАМ, РАДЕВ! ЧИСТА ДЕМАГОГИЯ, КОЯТО ЩЕ ТИ ОТНЕМЕ ВТОРИЯ МАНДАТ!

„….Хората скандираха „Мутри, вън!“ и поискаха да вземат бъдещето в свои ръце. Изборите през април поставят гражданите да приемат или отхвърлят днешния модел на властта – корумпирана, репресивна и разхитителна, несправедлива към обикновения българин. От началото на мандата, ние се сблъскахме с този модел. За това, най-важната, непосредствена национална цел, е укрепване на държавността.

Без постигане на тази цел всякакви следващи конфигурации, ще продължават да попадат в плен на олигархията, а страната ни да заема последните места в ЕС по стандарт и качество на живот. За да преодолеем институционалната криза, за да победим безправието, България се нуждае от мощна политическа алтернатива.

Ако това не се случи, може да се стигне до обичайните пазарлъци между партии и поредният мандат да грабеж и застой, ускорена емиграция. Може да се стигне и до правителство на задкулисието под предлог на национално спасение или други формулировки.

С г-жа Йотова заявяваме намерението ни да се кандидатираме за нов мандат на президент и вицепрезидент. Формата на издигане на кандидатурата ще е стане ясна на по-късен етап“, каза Радев.“

Здрасти, че бързам! Здрасти, дай пари за пасти!

България се нуждаела от „мощна политическа алтернатива“. Какво „прозрение“, едва СЛЕД като прибра юмрука в джоба, ПРОПИЛЯ огромната протестна енергия и умишлено СПРЯ създаването на „нова политическа алтернатива“!

Ако не се случело / и като как да се случи, аланколуу, след като на политическия манеж има само Хунта и патериците и, играещи го „опозиция“/ щяло да се стигне до правителство на задкулисието под предлог на национално съгласие. Здрасти, че бързам, здрасти, дай пари за пасти! Това е ясно още от СПИРАНЕТО УМИШЛЕНО  на протестите и УМИШЛЕНОТО пъхане обратно на юмрука в джоба ти. А дали това няма нещо общо с „втория мандат“ на президента? Всички ли ядат доматите с колците?!

И понеже трябвало „нова политическа алтернатива“ „с -жа Йотова заявяваме намерението ни да се кандидатираме за нов мандат на президент и вицепрезидент“.

АФЕРА го написа още преди месеци – вместо да поведе народа, Радев „си изигра картите“ единствено в личен интерес – за кандидатирането му за втори мандат.

Здрасти, че бързам. Мандалото падна да останеш в историята като МЪЖ, рискувал с ДЕЙСТВИЯ да застане до народа си. Умишленото абдикиране и пропиляване на протестната енергия и заменянето на ДЕЙСТВИЯ с бля-бля баналности, е избор на страхливеца.

Здрасти, че бързам!

Веселина Томова

Георги Дренчев: Ако, Радев искаше да застане зад думите си, щеше да оглави политическа формация и да се яви на избори, не да настоява,  да бъде на завет в Президентството, откъде да ни разяснява живота.

Това неговото е чиста демагогия и точно тя, ще му отнеме втория мандат.

«